Kάντε μια ευχή να βρεθεί...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μην ανησυχείς, ο γατούλης σου σίγουρα ξέρει να αποφεύγει και να κρύβεται από σκύλους. Χώρια που οι γάτες είναι πιο γρήγορες και μπορούν να κρυφτούν σε πάρα πολλά μέρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O γατουλης δεν εχει γυρισει ακομα Ακομα ελπιζω η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Ενα κοματι της ψυχης μου ειναι μαζι του οπου κι αν ειναι (ελπιζω καπου καλα).Μεσα σ αυτον τον πονο ομως ηρθε και μια χαρα. Ενας ομορφος μικρος περσης που ηρθε απο χθες το απογευμα στη ζωη μας και μας ξετρελανε ολους.η δε αποκτηση του καταντησε με πλοκη μυθιστορηματος (εχω και καποιες ενοχες) Απιστευτος παιχνιδιαρης και επικοινωνιακος Ειναι 2 μιση μηνων πανεξυπνος Η ευτυχια θα ολοκληρωθει αν μεσα απο το πουθενα αν γυρισει και το Αντρακι .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει το καινούριο μωράκι!!! Ανέβασε καμιά φωτό να το χαρούμε!

Αν και στα είπα και απο το τηλέφωνο, στα λέω και απο εδώ:
Να σου ζήσει το μωράκι!!! :D
Άντε ανέβασε καλέ καμιά φωτό να το δουμε!

αντε γιωτακι μου να σου ζησει κ εσενα το μωρουλι σου το καινουριο κ να γυρισει κ το αντρακι να γινετε κ εσεις μια μεγαλη γατοοικογενεια οπως εμεις εδω πωπω αισιος εχουμε φτασει τα 6μελη κ 2 εμεις 8

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
αντε γιωτακι μου να σου ζησει κ εσενα το μωρουλι σου το καινουριο κ να γυρισει κ το αντρακι να γινετε κ εσεις μια μεγαλη γατοοικογενεια οπως εμεις εδω πωπω αισιος εχουμε φτασει τα 6μελη κ 2 εμεις 8
Την τρίτη θα γίνετε και εννιά :P

Eυχαριστω κοριτσια να στε καλα Παντως ειναι απο χαρακτηρα εντελως διαφορετικος απο το Αντρακι Εκεινος ο καημενουλης ηταν ταλαιπωρημενος πολυ οταν μου τον φερανε και πολυ μικρος 30 ημερων.Αυτος παλι ειναι η χαρα προσωποποιημενη σε τραγουδια και παιχνιδια .

Να σου ζησει και απο εμενα και κουραγιο ποτε δεν ξερεις μπορει να βρεθει

βεκτορ

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Την τρίτη θα γίνετε και εννιά :P
καλα μιλαμε πολυ γελιο το μονο γατι που δεχετε ο βεκτορ ειναι το πατουνι που δεν τον ενοχλει σιγα σιγα θα συνιθισει κ τους αλλους

Xaxaχαχα ετσι εκανε και εδω με το Αντρακι μεχρι που επαιρνε το πανω χερι και ηταν ολα μελι γαλα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back