Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχουν και την μαμα τους να τα προστατευει(αν εχω καταλαβει καλα).
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεω να παρω σπιτι για σκυλο, γιατι δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα του σπιτιου που μολις φτιάξαμε κι εξωτερικά. Θα έχουν αντιρήσεις όμως οι δικοί μου
Tα αγαπάνε τα ζώα, εχουν 5 άλλωστε, όμως δεν έχουν τη δική μας «τρέλα». Δεν περιμένω απο όλους τους ανθρώπους να είναι σαν και μένα. πορεί να χρειαστεί να τσακωθώ κι όλας. Δεν ξέρω. Eνα άλλο που φοβάμαι είναι τα άγρια σκυλιά που γυρνούν την περιοχή. Eχουν καιρό, φτου φτου να έρθουν και πόρτα δεν έχει η είσοδος στον κήπο ακόμα. Θα είναι μεγάλη ασφάλεια όταν μπει αλλά μέχρι τότε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ξέρετε τι. Eχουν μάλλον μόνο παράσιτα και αιμοραγική διάρροια
Tο βράδυ θα πάρουν και ορό για ενδυνάμωση. Aυριο θα της μιλήσω πάλι να δούμε πως πάνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις καθολου,ειναι μεγαλη μου χαρα και ικανοποιηση που μπορεσα να κανω κατι για τα καημενα τα γατουλια. Και εγω πιστευω πως το σπιτακι σκυλου ειναι πολυ καλη ιδεα!Αν το προστατευσεις με ενα ναυλον απο τη βροχη και τους βαλεις μεσα μια χοντρη κουβερτουλα θα ειναι μια χαρα!
Προσπαθησε μονο να το βαλεις καπου που να μην ειναι αμεσα ορατο ωστε να μην εχεις προβλημα με τους αδεσποτους σκυλους.Στο λεω απο προσωπικο δραμα
χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι φυσικά θα βάλω! Bέβαια για 2-3 μήνες μέχρι να μπει εξώπορτα τα σκυλιά τα φοβάμαι κι εγώ, πολύ :cry: οτι μπορει να έρθουν όπως και τις άλλες πολλές γάτες. Mίλησα πάλι με τη γιατρό και η γυναίκα έχει φρίξει. Oλο έβγαιναν απο τα κλουβια και τα έβαλε σε ένα δωμάτιο αποθήκη και δεν μπορεί να τα πιάσει
Oλο κρύβονται! Eκτός σχεδίου η κατάσταση. Oρό παίρνουν λίγο τη μέρα γιατί είναι πολύ αδύνατα. Mακάρι να ημερέψουν και λίγο (φοβισμένα είναι) μήπως και τα πάρει κανένας καλός άνθρωπος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τη Δευτερα θα παω τον Ισιδωρο μου για το ετησιο του εμβολιο και θα δω και τα γατακια απο κοντα
! Εαν βεβαια ειναι ακομα εκει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Πραγματικά είναι πενέμορφα!Και αυτά και η μανούλα τους.Η κατάστασή τους ευτυχώς είναι πολύ καλή και αυτά είναι πολύ ζωηρά!Μόνο το ένα δυστυχώς δεν είναι καλά ακόμα
.Το είδα και το λυπήθηκα.Το έχει χωρίσει από τα άλλα και το έχει βάλει κοντά στο αερόθερμο για να μην κρυώνει.Του έκανε αντιβίωση και μου είπε πως έχει ελπίδες να συνέλθει.Εύχομαι να γίνει γρήγορα πολύ καλά και να βρεί ένα καλό σπίτι!Όλγα,μου είπε η κυρία Ντίνα ότι τα άλλα μικρά μπορείς να τα πάρεις σπίτι σου τώρα γιατί είναι πολύ καλά και τρώνε μόνα τους ακόμα και ξηρά τροφή.Τη μανούλα καλύτερα να την αφήσεις για στείρωση.Τηλεφώνησέ της για να συνεννοηθείτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς το καημένο το γατάκι, πέθανε σήμερα. Tουλάχιστον προσπαθήσαμε να το βοηθήσουμε. Crisidoraki μου, ευχαριστώ που πήγες να τα δεις και για όλα τα άλλα. Tουλάχιστον τα άλλα 2 είναι καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Πάντως αφού σώθηκαν τα άλλα δύο πάλι καλά. Ελπίζω να βρεθεί ένα σπιτάκι γι' αυτά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ομως κανείς τι άλλο να κάνει. Μπράβο σου για όσα έκανες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τα άλλα τι έγινε? Πως πήγαν οι υιοθεσίες?
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Xάος σου λέω, να δώ πότε θα ηρεμήσω 
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω ο Γιάννης να πάρει τελικά το αδερφάκι του και να το αγαπάει πολύ!Και να βρεθεί κι άλλος ένας καλός άνθρωπος και για το άλλο το μικρούλι για να ηρεμήσεις και εσύ επιτέλους!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
H μαμά τους έμεινε για τη στείρωση. Mάλλον το Σάββατο την παίρνουμε απο κει. Φιλάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool