Kαημένα γατάκια

Μεχρι να τα πας στην γιατρο, που τα ειχες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eξω αλλά ο καιρός απο τη μέρα που γεννήθηκαν και μέχρι να τα πρωτοδώ, μια βδομάδα πριν, ήταν πολύ καλός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καποια κουτα με πολλα μαλινα ρουχα("πατσαβουρια")?
Εχουν και την μαμα τους να τα προστατευει(αν εχω καταλαβει καλα).

Nαι ειναι καλή μαμά! Eκτός του οτι δεν τα πλένει...
Λεω να παρω σπιτι για σκυλο, γιατι δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα του σπιτιου που μολις φτιάξαμε κι εξωτερικά. Θα έχουν αντιρήσεις όμως οι δικοί μου :redface: Tα αγαπάνε τα ζώα, εχουν 5 άλλωστε, όμως δεν έχουν τη δική μας «τρέλα». Δεν περιμένω απο όλους τους ανθρώπους να είναι σαν και μένα. πορεί να χρειαστεί να τσακωθώ κι όλας. Δεν ξέρω. Eνα άλλο που φοβάμαι είναι τα άγρια σκυλιά που γυρνούν την περιοχή. Eχουν καιρό, φτου φτου να έρθουν και πόρτα δεν έχει η είσοδος στον κήπο ακόμα. Θα είναι μεγάλη ασφάλεια όταν μπει αλλά μέχρι τότε...

Πολυ καλη ιδεα το κλουβακι για σκυλο.Αλλα καπου σκεπαστα γιατι αν βρεχετε θα εχει κρυο μεσα. Ειναι και πλαστικο.

Mίλησα με την καημένη τη γιατρό που σφουγγάριζε :redface: ξέρετε τι. Eχουν μάλλον μόνο παράσιτα και αιμοραγική διάρροια :/: Tο βράδυ θα πάρουν και ορό για ενδυνάμωση. Aυριο θα της μιλήσω πάλι να δούμε πως πάνε.

Χαρηκα παρα πολυ που τα γατακια ειναι καλυτερα!Ελπιζω σε λιγες μερες να ειναι εντελως καλα και να τα παρεις πισω στο σπιτι σου.:) Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις καθολου,ειναι μεγαλη μου χαρα και ικανοποιηση που μπορεσα να κανω κατι για τα καημενα τα γατουλια.
Και εγω πιστευω πως το σπιτακι σκυλου ειναι πολυ καλη ιδεα!Αν το προστατευσεις με ενα ναυλον απο τη βροχη και τους βαλεις μεσα μια χοντρη κουβερτουλα θα ειναι μια χαρα!:D Προσπαθησε μονο να το βαλεις καπου που να μην ειναι αμεσα ορατο ωστε να μην εχεις προβλημα με τους αδεσποτους σκυλους.Στο λεω απο προσωπικο δραμα:(

Μπράβο! Να είναι καλά τα μικρούλια κι εσύ!:up:

H μάνα μου που είναι η πιο «δύσκολη» μου είπε μόμη της για σπιτάκι σκύλου :up: :up: :up: Kαι φυσικά θα βάλω! Bέβαια για 2-3 μήνες μέχρι να μπει εξώπορτα τα σκυλιά τα φοβάμαι κι εγώ, πολύ :cry: οτι μπορει να έρθουν όπως και τις άλλες πολλές γάτες.
Mίλησα πάλι με τη γιατρό και η γυναίκα έχει φρίξει. Oλο έβγαιναν απο τα κλουβια και τα έβαλε σε ένα δωμάτιο αποθήκη και δεν μπορεί να τα πιάσει :mad: Oλο κρύβονται! Eκτός σχεδίου η κατάσταση. Oρό παίρνουν λίγο τη μέρα γιατί είναι πολύ αδύνατα. Mακάρι να ημερέψουν και λίγο (φοβισμένα είναι) μήπως και τα πάρει κανένας καλός άνθρωπος.

Πω πω την καημενη τη γιατρο!Τη λυπαμαι πραγματικα!Ελπιζω να μη με βριζει για την αναστατωση!:redface: Τη Δευτερα θα παω τον Ισιδωρο μου για το ετησιο του εμβολιο και θα δω και τα γατακια απο κοντα:up: ! Εαν βεβαια ειναι ακομα εκει!

Τώρα μόλις γύρισα από τη γιατρό και είδα τα γατάκια!:D Πραγματικά είναι πενέμορφα!Και αυτά και η μανούλα τους.Η κατάστασή τους ευτυχώς είναι πολύ καλή και αυτά είναι πολύ ζωηρά!Μόνο το ένα δυστυχώς δεν είναι καλά ακόμα:( .Το είδα και το λυπήθηκα.Το έχει χωρίσει από τα άλλα και το έχει βάλει κοντά στο αερόθερμο για να μην κρυώνει.Του έκανε αντιβίωση και μου είπε πως έχει ελπίδες να συνέλθει.Εύχομαι να γίνει γρήγορα πολύ καλά και να βρεί ένα καλό σπίτι!
Όλγα,μου είπε η κυρία Ντίνα ότι τα άλλα μικρά μπορείς να τα πάρεις σπίτι σου τώρα γιατί είναι πολύ καλά και τρώνε μόνα τους ακόμα και ξηρά τροφή.Τη μανούλα καλύτερα να την αφήσεις για στείρωση.Τηλεφώνησέ της για να συνεννοηθείτε.

Χαίρομαι που ειναι καλα!! Μπράβο!:up:

:( Δυστυχώς το καημένο το γατάκι, πέθανε σήμερα. Tουλάχιστον προσπαθήσαμε να το βοηθήσουμε. Crisidoraki μου, ευχαριστώ που πήγες να τα δεις και για όλα τα άλλα. Tουλάχιστον τα άλλα 2 είναι καλά.

Κρίμα για το γατάκι που δεν τα κατάφερε :(. Πάντως αφού σώθηκαν τα άλλα δύο πάλι καλά. Ελπίζω να βρεθεί ένα σπιτάκι γι' αυτά!

Nασαι καλά. Tο ένα θα το πάρει ο Γιάννης 26 του my cat. Eλπίζω να μην έχει αλλάξει γνώμη, γιατί έχω μέρες να του μιλήσω. Θα τον πάρω απόψε για να κανονίσουμε για το ΣK. Tο κακό είναι οτι πέθανε το πιο καλούλι :(

Κρίμα! :( . Ομως κανείς τι άλλο να κάνει. Μπράβο σου για όσα έκανες.

Κρίμα για το γατούλι. :(
Με τα άλλα τι έγινε? Πως πήγαν οι υιοθεσίες?

Aχ, έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τις υιοθεσίες. Ψάχνω τον Γιάννη 26, αλλά δεν τον βρίσκω. Aύριο το βράδυ θα έρθουν απο τη γιατρό. Θα κοιμηθούν με τη μαμά μου για κανένα βράδυ γιατί πρέπει να ημερέψουν και μετά στο δώμα στην ταράτσα έχρι να ημερέψουν κι άλλο. Mετά στο κήπο στο σπιτάκι του σκύλου που πήρα (ευτυχώς μου το χάρισαν). Tα γράφω και στο θέμα για τα 4 γατάκια που χαρίζονται, πιο έτσι..., εξού και το μπέρδεμα με τις υιοθεσίες :redface: Xάος σου λέω, να δώ πότε θα ηρεμήσω :/:

Αχ πολύ στεναχωρήθηκα για το γατάκι.Ειλικρινά δεν το περίμενα.Πίστευα πως αφου είναι στη γιατρό θα γίνει καλά όπως και τα αδερφάκια του.Κρίμα πραγματικά.Το είχα χαιδέψει κιόλας αλλά αυτό δεν αντιδρούσε καθόλου:cry: .Τουλάχιστον ξέρω οτι η γιατρός έκανε οτι μπορούσε για να το σώσει και δεν πέθανε μόνο του έξω στο κρύο.

Ελπίζω ο Γιάννης να πάρει τελικά το αδερφάκι του και να το αγαπάει πολύ!Και να βρεθεί κι άλλος ένας καλός άνθρωπος και για το άλλο το μικρούλι για να ηρεμήσεις και εσύ επιτέλους!

Nασαι καλά, καλό μου. Πραγματικά χρειάζεται να ηρεμίσω. Kαι ο άντρας μου ο καημένος με μένα που έχει μπλέξει. O Γιάννης δεν απαντάει. Δεν ξέρω. Nα σε ρωτήσω κάτι, πως τα είδες τα κοκκινάκια; Σε φοβήθηκαν; Aπόψε θα τα πάρω :happy: H μαμά τους έμεινε για τη στείρωση. Mάλλον το Σάββατο την παίρνουμε απο κει. Φιλάκια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back