anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oλγίτσα θα σου έδινα πολύ ευχαρίστως το τηλέφωνο του δικού μου γιατρού που ξέρω ότι είναι πολύ καλός, αλλά έχω καταλάβει ότι είναι και αρκετά ακριβός σε σχέση με άλλους απ'ότι διαβάζω στα μηνύματά σας στο mycat.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολγα, οταν τα παρεις πισω με το καλο, μπορω να τα παρω στον κηπο(αν δεν τους βρεις οικογενειες). Το ξερεις και απο το αλλο θεμα, που λεγαμε χθες!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εδω στο σιτε διαβασα για μια κτηνιατρο που δε περνει λεφτα στην αθηνα για δοκιμασε μηπως σου πει τιποτε αλλο δευτερον η διαροια ειναι συμπτωμα αλλης σοβαροτερης ασθενειας? η εχουν μονο αυτην ?αν ειναι μονο διαροια και το πει η κτηνιατρος αυτο μ'ενα σιροπακι θα περασει και πολλα νερα αν ομως ειναι πιο σοβαρο πχ εχουν πυρετο δεν τρωνε και κανουν κι εμετο, τοτε θελει περιθαλψη πραγμα που μπορεις να κανεις κι εσυ σ'ενα ελευθερο μπανιο με πλακακι κατω για να καθαριζεται ευκολα. Πρεπει οπωσδηποτε να γινει σωστη διαγνωση κι οχι να τους δωσεις οτι να ναι που ενας κτηνιατρος χωρις να τα δει ειπε απο το τηλεφωνο τα εχω περασει προσφατα αυτα και ξερω απο πρωτο χερι οτι χρειαστεις πες μου. Εξισου μην φοβασαι αυτα θα εχουν καταλαβει οτι τα φροντιζεις απλα δες τι θα τους δωσεις. Το σιροπακι εχει κολπο που δινεται για να μη σε γρατσουνισουν.
Οσο για περιθαλψη δοκιμασε να επικοινωνησεις με την Κλειαννα Μαλαματινα απο το stray.gr 6945139859 μηπως σου βρει κα δευτερο δωρεαν κτηνιατρο η εχει καμια ιδεα να σε βοηθησει εκει στην αθηνα και μη ξεχνας τη διαγνωση
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μπραβοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έχω νεότερα απο τα γατάκια σε καμμιά ώρα . Προς το παρόν δεν ξέρω τι έχουν. Eλειπε η γιατρό το σκδ αλλά καλύτερα εκει ζεστά με φαγάκι και στεγνά! Xτες θα πήγαινε μια άλλη γιατρός να τα φροντίσει. Tο βράδυ δεν τα είδα και στενοχωρήθηκα. Tο πρωί όμως λιαζόντουσαν αλλά τα έτρωγαν οι μύγες!!!! Aπίστευτη η επιχείρηση κλεισίματος στο κλουβί. Δεν το πίστευα οτι τα κατάφερα! Δεν έμπαιναν μέσα, λίγο το κεφάλι μόνο η μαμά. Tι να κάνω, έβαλα κοτόπουλο με ρύζι στο βάθος του κλουβιού και τα δυο πήγαν να φάνε. Tο 3ο (και πιο άγριο) έφυγε. Tο στρίμωξα και το έπιασα. Tο βάζω μέσα, πάει, τρώει. Πάει και η μάνα η μισή μέσα, την σπρώχνω και αυτό ήταν. Aπίστευτο! Tο τι χαρά έκανα...
Aυτά όχι βέβαια γιατί φοβήθηκαν πολυ. Oμως για το καλό τους ήταν. Για να δούμε θα τα καταφέρουν; Θέλω πάρα πολύ να γυρίσουν υγειή και πάνε σε σπιτάκια. Eυχαριστώ όλους, εγώ και αυτά, αλλά κυρίως την Chrisidor για όλα 
χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τα φανταζομαι να αλωνιζουν εκει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι η γιατρός γελούσε αλλά μέσα της 
Θέλει να τα πάρω γρήγορα απο οτι κατάλαβα
2-3 μέρες είπε. Πως να βγουν πάλι έξω στο κρύο;
Tοσο μικρά με αυτό τον παλιόκαιρο δεν τα βλέπω καλά
Πρέπει να σκεφτώ κάτι 
Στον κηπο μας, εχουμε πολλα πλαστικα τραπεζια, με μεγαλο τραπεζομαντιλο, ωστε να φτανει μεχρι κατω, και να μην βρεχονται οι κουτες που ειναι απο κατω και κοιμουντε οι γατες.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mια παλάμη σκ@τουλ@κι@ είναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool