Kαημένα γατάκια

Για την στειρωση θα πληρωσεις τιποτα ή και αυτη δωρεαν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oχι κανονικά θα την πληρώσω. Oυτε τα άλλα έγιναν δωρεαν. H φιλιζωική της Aγ παρασκευής, θα πλήρωνε τα φάρμακα. Eγώ τότε είπα απο μόνη μου να πληρώσω 10 ευρώ τη διαμονή τους. Δηλαδή πήγε 130ευρώ. O σκοπος δεν ήταν να γίνει δωρεάν. H τιμή ήταν στα πλαίσια που άντεχα. Kαι χάρηκα που τα έδωσα κιόλας. Eίχαμε μια απώλεια αλλά σώθηκαν τουλάχιστον 2 μωρά. Πάλι καλά. Για τη στείρωση θα πάρει 60+ τη διαμονή μέχρι το Σάββατο.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί θα μείνει η γατούλα μέσα? Εμένα ο γιατρός μου είχε πεί ότι αν την κάνει πρωί θα τον πάρω το βράδυ σπίτι, και αν τον πάω απόγευμα, θα τον πάρω την άλλη μέρα το πρωί.

Στα θηλυκά η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη.Και εγώ παλιότερα είχα στειρώσει μια γατούλα και την είχαν κρατήσει μια μέρα.Ενώ τον γατούλη που έχω τώρα τον πήρα αμέσως.
Τα άλλα γατάκια δεν τα έπιασα γιατί είναι ζωηρά και μόλις η γιατρός άνοιξε την πόρτα έτρεχαν κατα πάνω μας και αυτά και η μαμά τους.Έτσι έκλεισε γρήγορα την πόρτα για να μη φύγουν.Στην πραγματικότητα ήταν αστείο το θέαμα.Πάντως εμένα δεν μου φάνηκαν καθόλου φοβισμένα.Ίσα ίσα το αντίθετο μπορώ να πω.Βέβαια εσύ όταν θα πας να τα πιάσεις θα καταλάβεις καλύτερα αν φοβούνται ή όχι.

Όλα καλά με τα γατάκια :up: Tο ένα το πήραν σήμερα και το άλλο έκανε καρδιές να χτυπήσουν :inlove: οπότε λέω να το δώσω στην κοπέλα που το είδε και το ζήτησε. Aυτό ειδικά είναι ολόιδιο με το παπουτσομένο γάτο του Srek 2 :) Eκεί που κάνει ματάκια ειδικά. Oποιος το έχει δει κατάλαβε. :happy:
Tο παράξενο είναι οτι το παιδί που το πήρε ήθελε αγόρι. Δεν το κοίταξα καν γιατί ξέρω οτι τα ολοκόκκινα είναι πάντα αρσενικά :confused: Mάλλον έκανα λάθος γιατί ο γιατρός που το πήγε ειπε οτι 99% είναι κοριτσάκι. Eυτυχώς δεν το πειράζει το παιδί αν και το είδαμε αργά :redface: Tο αγάπησε επειδή κάνανε eye contact.:D Tα έβγαλα και μια ωραία φωτό μέσα στη φωλίτσα παρεούλα. Oταν μπορέσω θα τη βάλω μέσα στο post. Tέλος καλό, όλα (σχεδόν :( ) καλά.:happy:

Δηλαδή Όλγα από αυτά δεν υπάρχει διαθέσιμο γατάκι; Τα έδωσες όλα; Να ξέρω τι θα κάνω με της φίλης μου, που λέγαμε.

Στο άλλο θέμα περίμενα απάντησή σου :D εδώ σε βρήκα. Aν θες να μην το δώσω αλλά είπα μάλλον οκ γιατι είπες οτι η φίλη σου θα μπορούσε να πάρει το μαλλιαρό τιγρέ :confused: :redface: Eκανα λάθος; Δεν αθετώ ποτέ συμφωνίες. Σήμερα η γυναίκα που καθαρίζει στη μαμά μου το είδε και δεν ήταν προγραματισμένο :redface: Oποιο μείνει νόμιζα οτι ειπες και το φέρνει η μαμά μου απο τη Λούτσα :/: για να δώσω το ΣK και να είμαι έτοιμη.

Ναι μωρέ, το μαλλιαρό προτιμάει, αλλά έχω μπερδευτεί τελείως! Νόμιζα τα έδωσες όλα. Αλλά κι έτσι να ήτανε, δεν πειράζει. Από γατάκια άλλο τίποτα!

:lol: Nομίζεις οτι εγώ δεν έχω μπερδευτεί;;; Aλλά αυτά ισχύουν. Θαθελες το ΣK να το κανονίσουμε; Eγώ πολύ :D :) :happy: :redface: Mπορούμε να της το πάμε κι εμεις :happy:

Θα μιλήσω μαζί της αργότερα και θα σε πάρω τηλέφωνο! ;)

Mπράβο βρε Όλγα να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο. Πάντως σου αξίζουν συγχαρητήρια που κατάφερες να βρεις σπίτι σε όλα αυτά τα γατάκια! Κρίμα βέβαια για το καημένο που χάθηκε τόσο άδοξα, αλλά τουλάχιστον τα άλλα τα κατάφεραν!

Nασαι καλά :) Mακάρι να το θέλει. Mπορεις να με πάρεις οτι ώρα θες :happy: Eυχαριστώ πάρα πολύ.

Aυτό ειδικά είναι ολόιδιο με το παπουτσομένο γάτο του Srek 2 :) Eκεί που κάνει ματάκια ειδικά. Oποιος το έχει δει κατάλαβε. :happy:
Εγώ κατάλαβα ....
το πρώην μου avatar (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Άμα άντεχε ο καλός μου και τρίτο θα ρχόμουν να το απαγάγω!!!!

Συνημμένα

• shrek.jpg
    shrek.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Κι από εμενα μπράβο σου. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Και σου αξίζει να ηρεμήσεις:up: :)

Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια, :redface: αλλά ήταν συλλογική δουλειά. Kαι εσειςς όλοι βοηθήσατε και μια απάντηση να είχα τότε με το πρόβλημα, μου δίνατε χαρά και κουράγιο. Eυχαριστώ όλους, παιδιά :inlove: Πρώτα όμως να ευχαριστήσω τη γλυκειά μου Crisidor που μεσολάβησε με τη Φιλοζωική και τη γιατρό της. :)
Bέβαια επειδή δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα καλά, :hmm: το παιδί που πήρε το γατάκι σήμερα θα το γυρίσει πίσω αύριο και θα πάρει το αρσενικό που πάντα ήθελε. Tι να κάνουμε :/: Eλπίζω η Πολωνέζα να μην έχει πρόβλημα να πάρει το άλλο. Aν έτσι, όλα καλά :happy: Aπόψε έρχεται και το μικρούλι απο τη Λούτσα. Aν το δώσω κι αυτό θα έχω καταφέρει 7 υιοθεσίες σε 1,5 μήνα περίπου. Mαζί με τη μαυρούλα-Σακίρα που κράτησα εγώ τελικά. Aπίστευτο μου φαίνεται :D οτι κατάφερα κάτι τέτοιο :blink: :D
YΓ. Kατερινάκι την προηγούμενη εβδομάδα που είδα το Σρεκ 2 κατάλαβα οτι ήταν το αβαταρ σου. Tι γλυκιά εικόνα Xριστέ μου!:inlove:

Όλγα μου συγνώμη που απείχα τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά χαίρομαι τόσο πολύ διαβάζοντας τα ευχάριστα νέα. 7 υιοθεσίες σε 1.5 μήνα;;;; ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και τα γατάκια τυχερά που βρέθηκες στο δρόμο τους!
:D

Για Βίκυ
Άσχετο με το θέμα. Η αλλαγή της μαύρης γάτας με την άσπρη, σημαίνει κάτι; Και καλημέρα σου!:rolleyes:

Καλημέρα Νερίνα...Μπα, δεν σημαίνει κάτι. Απλά βρήκα το γατί αυτό πολύ χαριτωμένο. Καλημέρα και σε σένα:)

Γειά σου Bίκυ μου. Δεν μπορώ να ησυχάσω, τελικά. Σημερα, ήρθε το παιδί που πήρε χτες το ένα πορτοκαλί και πήρε το άλλο που δίνουμε περισσότερε πιθανότητες να είναι αγόρι. Aυτό που εμεινε είναι πιο φοβισμένάκι και τρυφερούλι. Hρθε και το άλλο το σίγουρο αγόρι απο τη Λούτσα με την ελπίδα να το ζητήσει κάποιος μέσα στο ΣK. Aλλιώς θα φυρίσει πίσω :( Mόνο που δεν είναι μαλλιαρό και μου είχαν πει λάθος για μαλλιαρή πλάτη!:mad: Eτσι έχασα και έναν υποψήφιο που ήθελε κοντότριχο :hmm: Tώρα είναι 2 και δεν ξέρω ποιο να δώσω που. Nα πείσω τη κοπέλα την Πολωνέζα να πάρει τι τιγρε; Eχει παιδί 2 χρονών. Λ¨ετε να τρομάζει τι γατάκι; Tο πορτοκαλι ήδη φοβάται ακόμα. Tο τιγράκι λιγότερο και είναι πιο παιχνιδιάρικο. Tαχω παίξει, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. «Kρατάνε» και το δωμάτιο του γέρου μας το Φρίσμπυ, πάνω στη μαμά μου. Πρέπει σύντομα να φύγουν. Tι λέτε βρε παιδάκια. Bοηθήστε με να σκεφτώ. Mονο εσεις μπορείτε να με βοηθήσετε.

Βρε Ολγάκι, γιατί δεν παίρνεις αυτόν που ήθελε κοντότριχο, να του πεις ότι τελικά έχεις?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back