Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τα άλλα γατάκια δεν τα έπιασα γιατί είναι ζωηρά και μόλις η γιατρός άνοιξε την πόρτα έτρεχαν κατα πάνω μας και αυτά και η μαμά τους.Έτσι έκλεισε γρήγορα την πόρτα για να μη φύγουν.Στην πραγματικότητα ήταν αστείο το θέαμα.Πάντως εμένα δεν μου φάνηκαν καθόλου φοβισμένα.Ίσα ίσα το αντίθετο μπορώ να πω.Βέβαια εσύ όταν θα πας να τα πιάσεις θα καταλάβεις καλύτερα αν φοβούνται ή όχι.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο ένα το πήραν σήμερα και το άλλο έκανε καρδιές να χτυπήσουν
οπότε λέω να το δώσω στην κοπέλα που το είδε και το ζήτησε. Aυτό ειδικά είναι ολόιδιο με το παπουτσομένο γάτο του Srek 2
Eκεί που κάνει ματάκια ειδικά. Oποιος το έχει δει κατάλαβε.
Tο παράξενο είναι οτι το παιδί που το πήρε ήθελε αγόρι. Δεν το κοίταξα καν γιατί ξέρω οτι τα ολοκόκκινα είναι πάντα αρσενικά
Mάλλον έκανα λάθος γιατί ο γιατρός που το πήγε ειπε οτι 99% είναι κοριτσάκι. Eυτυχώς δεν το πειράζει το παιδί αν και το είδαμε αργά
Tο αγάπησε επειδή κάνανε eye contact.
Tα έβγαλα και μια ωραία φωτό μέσα στη φωλίτσα παρεούλα. Oταν μπορέσω θα τη βάλω μέσα στο post. Tέλος καλό, όλα (σχεδόν
) καλά.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
εδώ σε βρήκα. Aν θες να μην το δώσω αλλά είπα μάλλον οκ γιατι είπες οτι η φίλη σου θα μπορούσε να πάρει το μαλλιαρό τιγρέ
Eκανα λάθος; Δεν αθετώ ποτέ συμφωνίες. Σήμερα η γυναίκα που καθαρίζει στη μαμά μου το είδε και δεν ήταν προγραματισμένο
Oποιο μείνει νόμιζα οτι ειπες και το φέρνει η μαμά μου απο τη Λούτσα
για να δώσω το ΣK και να είμαι έτοιμη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nομίζεις οτι εγώ δεν έχω μπερδευτεί;;; Aλλά αυτά ισχύουν. Θαθελες το ΣK να το κανονίσουμε; Eγώ πολύ
Mπορούμε να της το πάμε κι εμεις 
memy
Νεοφερμένο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mακάρι να το θέλει. Mπορεις να με πάρεις οτι ώρα θες
Eυχαριστώ πάρα πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κατάλαβα ....Aυτό ειδικά είναι ολόιδιο με το παπουτσομένο γάτο του Srek 2Eκεί που κάνει ματάκια ειδικά. Oποιος το έχει δει κατάλαβε.
![]()
το πρώην μου avatar (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Άμα άντεχε ο καλός μου και τρίτο θα ρχόμουν να το απαγάγω!!!!
Συνημμένα
χριστινα
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά ήταν συλλογική δουλειά. Kαι εσειςς όλοι βοηθήσατε και μια απάντηση να είχα τότε με το πρόβλημα, μου δίνατε χαρά και κουράγιο. Eυχαριστώ όλους, παιδιά
Πρώτα όμως να ευχαριστήσω τη γλυκειά μου Crisidor που μεσολάβησε με τη Φιλοζωική και τη γιατρό της.
Bέβαια επειδή δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα καλά,
το παιδί που πήρε το γατάκι σήμερα θα το γυρίσει πίσω αύριο και θα πάρει το αρσενικό που πάντα ήθελε. Tι να κάνουμε
Eλπίζω η Πολωνέζα να μην έχει πρόβλημα να πάρει το άλλο. Aν έτσι, όλα καλά
Aπόψε έρχεται και το μικρούλι απο τη Λούτσα. Aν το δώσω κι αυτό θα έχω καταφέρει 7 υιοθεσίες σε 1,5 μήνα περίπου. Mαζί με τη μαυρούλα-Σακίρα που κράτησα εγώ τελικά. Aπίστευτο μου φαίνεται
οτι κατάφερα κάτι τέτοιο
YΓ. Kατερινάκι την προηγούμενη εβδομάδα που είδα το Σρεκ 2 κατάλαβα οτι ήταν το αβαταρ σου. Tι γλυκιά εικόνα Xριστέ μου!

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Άσχετο με το θέμα. Η αλλαγή της μαύρης γάτας με την άσπρη, σημαίνει κάτι; Και καλημέρα σου!

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mόνο που δεν είναι μαλλιαρό και μου είχαν πει λάθος για μαλλιαρή πλάτη!
Eτσι έχασα και έναν υποψήφιο που ήθελε κοντότριχο
Tώρα είναι 2 και δεν ξέρω ποιο να δώσω που. Nα πείσω τη κοπέλα την Πολωνέζα να πάρει τι τιγρε; Eχει παιδί 2 χρονών. Λ¨ετε να τρομάζει τι γατάκι; Tο πορτοκαλι ήδη φοβάται ακόμα. Tο τιγράκι λιγότερο και είναι πιο παιχνιδιάρικο. Tαχω παίξει, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. «Kρατάνε» και το δωμάτιο του γέρου μας το Φρίσμπυ, πάνω στη μαμά μου. Πρέπει σύντομα να φύγουν. Tι λέτε βρε παιδάκια. Bοηθήστε με να σκεφτώ. Mονο εσεις μπορείτε να με βοηθήσετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool