Kι ενώ λοιπόν...

Έχουμε σχεδόν 2 μήνες να πούμε τα νεα μας.
Τώρα που βρήκα το καλώδιο της μηχανής (επιτέλους!) σας παραθέτω φρέσκες φρικτές :lol: φωτογραφίες.
Έχουν τραβηχτεί δυο εβδομάδες πριν περίπου. Έχει πάρει ένα κιλό ακόμα από τότε:cool:

Στην πρώτη είναι με μια φίλη αδεσποτούλα, την κοιτάει, της κάνει κωλοτούμπες και της νιαουρίζει ενίοτε.;)

Το στραβό δόντι είναι η γοητεία μας (παρηγοριά στον άρρωστο...). Ο Κος Πάνος είπε πως προς το παρόν δεν τον ενοχλεί (ενοχλεί μόνο την αισθητική των γύρω του..). Αν τον ενοχλήσει θα πρέπει να το τροχίσουμε.

Πάρτε ποπ κορν και κοκα κολα...το θρίλερ αρχίζει :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 146.jpg
    146.jpg
    136,5 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 134.jpg
    134.jpg
    138,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 133.jpg
    133.jpg
    123 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 136.jpg
    136.jpg
    161,7 KB · Εμφανίσεις: 47
γοητευτικό όμως...ελα μωρέ το γατιδάκι..να το χαίρεσαι...το δόντι επίσης ειναι που τον κανει ξεχωριστό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol:
Μα τι πλάσμα είναι αυτό; Μου 'χε λείψει η στριμμένη φάτσα του. Μη μας ξαναφήσεις τόσο καιρό χωρίς Φρίξο.:D

Φρίξο,παιδί μου,ξεπέρασέ το πια αυτό το μπιφτέκι,είπαμε,σου το φάγανε,μην μένεις μια ζωή μουτρωμένος!:lol::lol::lol:Θα πω στον Σείριο να έρθει μια επίσκεψη να σου μάθει να βγαίνεις χαμογελαστός στις φωτό για να μην παραπονιέται η μαμά σου!:D

Πάντως, τέτοια ανεπανάληπτη φάτσα και τέτοια ζοχαδιασμένη έκφραση χαραμίζονται νομίζω... Θα έκανε ΤΗΝ καριέρα ο Φρίξος στη show biz!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Σας παρακαλούμε αγαπητοί μαμά και μπαμπά του Φρίξου το παιδί σας έχει fan clup δεν μπορείτε να μας το κακολογείτε,εκτος και αν θέλετε να σας τον παινεύουμε. Ο Φριξάκος είναι πολύ

Εγω βρισκω το Φριξο εναν μαλλιαρο κουκλο κουυυυυυυλ !!!!!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

(μηπως εχει ο ανδρας σου κανενα αδελφο σε απιστευτα καταπολυ -μεταεφηβικη ηλικια να μας γνωρισει???:hmm:)

(ψιτ, αυτο εγω το λεω χιουμορ!! μπραβο στο ετερον σου ημισυ! )

φιλακια
φρου

Φοβερή περσοφατσούλα ο Φρίξος:up::up::up:
το φοβερή με την καλή έννοια

sof εχουμε προβλημα...ο πετρος μου ζητησε να σου γραψω πμ αλλα ειπα να τον κανω λιγο ρεζιλι τον ζητουλα..θελει οπωσδηποτε τον γατο σου..το ξερω ειανι ουτοπικο αλλα ειπα να στο παραεθσω....
ιμαρτον παι εμ αυτο το γατι!!!!
εχει γινει οικογενειακη συζητηση:lol::lol::lol:
παντος ειανι αξιολατρευτο το φριξακι σας ...να τον χαιρετσε!!!!!!!!!:up:

Παιδιά, λίγα λόγια για τον Φριξάκο!!!!:mad:
Αλλιώς θα σας εμφανιστεί στον ύπνο σας:P....τρομάρα:lol::lol::lol:

Γελάσαμε πολύ με τα σχόλια σας, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.:up:

Κάναμε και το μπανάκι μας σήμερα, είμαστε φρέσκοι φρέσκοι και αφού τον πήρε ο ύπνος δίπλα μου (περιμένοντας την γατουλίνα να έρθει) μπήκα στον πειρασμό και τον τράβηξα.
Είναι ακόμα βρεγμένος, γι'αυτό είναι έτσι χάλια (ενώ αλλιώς είναι ένας κούκλος....:cool:), αλλά δεν με αφήνει να τον στεγνώσω:mad:

Φρου μου, κορδώθηκε ο καλός μου με τα λόγια σου:cool:

Havana, πες στον Πέτρο πως μπορεί να περάσει όποτε θέλει:lol::lol::lol:

Ιδού το ποντίκ....εε...το γατί μου :P

Συνημμένα

• waiting.jpg
    waiting.jpg
    277,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • afterbath1.jpg
    afterbath1.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 51
Αχ, παιδάκι μου... :inlove: Σαν βρεγμένη γάτα είναι, που λένε...:) Φιλάκι στο κοιμισμένο μουσουδάκι

Αχ βρε Φριξάκο,δεν κάθεσαι και για πιστολάκι...Σ'αρέσουν ανέμελα ε;

Αχ, παιδάκι μου... :inlove: Σαν βρεγμένη γάτα είναι, που λένε...:) Φιλάκι στο κοιμισμένο μουσουδάκι

Το σαν τι το θέλεις.....είναι βρεγμένη γάτα:lol::lol::lol:
Καλά, ο Φρίξος θα μείνει στην ιστορία!!! Σήμα κατατεθέν για το σαιτ!:up:

Εγώ γελάω πολύ όταν τα κάνω μπάνιο γιατί στην αρχή βλέπεις ένα γατί χονδρό κ πλουμιστό κ μετά το μπάνιο είναι σα να τα σμίκρυναν. Φιλιά κ από μας στον Φριξούλη με το ατημέλητο λουκ:up:

Τι τρελλόφατσα είναι αυτή? Να τον χαίρεστε. Ενα τέτοιο ξεχωριστό δοντάκι έχει καί ο Βιβίκος μου.

Καλέ πώς μεγάλωσε έτσι αυτό!!!:lol:

Δεν καταλαβαινω γιατι τον βλεπεις ασχημο??
Τι κουκουβαγια μανα εισαι εσυ..θα του αφησεις τραυμα του Φριξουλη!!
Τον βλεπω κουκλο...μαλλιαρο και απαλο (θελω να χωσω την μουρη μου στην κοιλια του περικαλω!!!) και οσο μεγαλωνει...τοσο ομορφαινει.
Τωρα οι φωτογραφιες απο τον μπανιο τον αδικουν σαφως...αλλα δηλαδη εσυ αναμαλλιασμενη μετα το μπανιο εισαι στις ομορφιες σου?? ε???
Τωρα ειναι που θελω να χωθω στην κοιλια του...θα μοσχομυριζει κιολας...αχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!:happy:

Πάντως όσο μεγαλώνει γίνεται άντρας με περισσότερο μυστήριο:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back