Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα που βρήκα το καλώδιο της μηχανής (επιτέλους!) σας παραθέτω φρέσκες φρικτές
φωτογραφίες.Έχουν τραβηχτεί δυο εβδομάδες πριν περίπου. Έχει πάρει ένα κιλό ακόμα από τότε

Στην πρώτη είναι με μια φίλη αδεσποτούλα, την κοιτάει, της κάνει κωλοτούμπες και της νιαουρίζει ενίοτε.

Το στραβό δόντι είναι η γοητεία μας (παρηγοριά στον άρρωστο...). Ο Κος Πάνος είπε πως προς το παρόν δεν τον ενοχλεί (ενοχλεί μόνο την αισθητική των γύρω του..). Αν τον ενοχλήσει θα πρέπει να το τροχίσουμε.
Πάρτε ποπ κορν και κοκα κολα...το θρίλερ αρχίζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Μα τι πλάσμα είναι αυτό; Μου 'χε λείψει η στριμμένη φάτσα του. Μη μας ξαναφήσεις τόσο καιρό χωρίς Φρίξο.

moukelis
Επιφανές μέλος

Θα πω στον Σείριο να έρθει μια επίσκεψη να σου μάθει να βγαίνεις χαμογελαστός στις φωτό για να μην παραπονιέται η μαμά σου!
aretha
Περιβόητο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος

(μηπως εχει ο ανδρας σου κανενα αδελφο σε απιστευτα καταπολυ -μεταεφηβικη ηλικια να μας γνωρισει???
)(ψιτ, αυτο εγω το λεω χιουμορ!! μπραβο στο ετερον σου ημισυ! )
φιλακια
φρου
elvenstar
Επιφανές μέλος

το φοβερή με την καλή έννοια
Havana
Διάσημο μέλος
ιμαρτον παι εμ αυτο το γατι!!!!
εχει γινει οικογενειακη συζητηση

παντος ειανι αξιολατρευτο το φριξακι σας ...να τον χαιρετσε!!!!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Αλλιώς θα σας εμφανιστεί στον ύπνο σας
....τρομάρα

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάναμε και το μπανάκι μας σήμερα, είμαστε φρέσκοι φρέσκοι και αφού τον πήρε ο ύπνος δίπλα μου (περιμένοντας την γατουλίνα να έρθει) μπήκα στον πειρασμό και τον τράβηξα.
Είναι ακόμα βρεγμένος, γι'αυτό είναι έτσι χάλια (ενώ αλλιώς είναι ένας κούκλος....
), αλλά δεν με αφήνει να τον στεγνώσω
Φρου μου, κορδώθηκε ο καλός μου με τα λόγια σου

Havana, πες στον Πέτρο πως μπορεί να περάσει όποτε θέλει

Ιδού το ποντίκ....εε...το γατί μου

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Σαν βρεγμένη γάτα είναι, που λένε...
Φιλάκι στο κοιμισμένο μουσουδάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχ, παιδάκι μου...Σαν βρεγμένη γάτα είναι, που λένε...
Φιλάκι στο κοιμισμένο μουσουδάκι
Το σαν τι το θέλεις.....είναι βρεγμένη γάτα

Καλά, ο Φρίξος θα μείνει στην ιστορία!!! Σήμα κατατεθέν για το σαιτ!

elvenstar
Επιφανές μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Τι κουκουβαγια μανα εισαι εσυ..θα του αφησεις τραυμα του Φριξουλη!!
Τον βλεπω κουκλο...μαλλιαρο και απαλο (θελω να χωσω την μουρη μου στην κοιλια του περικαλω!!!) και οσο μεγαλωνει...τοσο ομορφαινει.
Τωρα οι φωτογραφιες απο τον μπανιο τον αδικουν σαφως...αλλα δηλαδη εσυ αναμαλλιασμενη μετα το μπανιο εισαι στις ομορφιες σου?? ε???
Τωρα ειναι που θελω να χωθω στην κοιλια του...θα μοσχομυριζει κιολας...αχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool