Kι ενώ λοιπόν...

Sof

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
...δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κλαίμε για τον Φάτσα μας και μαραζώναμε μέρα με τη μέρα, ο καλός μου αποφάσισε να μας βγάλει από τη μιζέρια.
Παρότι είχαμε αποφασίσει πως δεν θα παίρναμε άλλο ζωάκι, το Σάββατο το μεσημέρι και ενώ καθόμουν σαν ζόμπι από το κλάμμα στον καναπέ, μπαίνει μέσα ο άντρας μου και αφού με παραμύθιασε κανα 5λεπτο ("ήμουν στη μαμά μου, μετά πήγα στα μαγαζιά, συγνώμη που σε άφησα μόνη" κτλ) μου φέρνει ξαφνικά ένα κλουβάκι με ένα γατόνι μέσα.:rolleyes:
Είχαμε αποφασίσει να μην....αλλά τελικά νομίζω πως έκανε καλά. Αν μη τι άλλο σταματήσαμε να κλαίμε. :(
Βοηθάει πολύ ο Φρίξος (το νεο μέλος) σε αυτό. Με το που σε κοιτάει, είναι τόσο μα τόσο άσχημος, που δεν μπορείς να κρατήσεις τα γέλια σου.:lol:
Η αλήθεια είναι πως είναι σαν να έχει φάει τηγάνι στη μούρη. Αλλά τώρα έχω αρχίσει να τον βλέπω γλυκό και όμορφο....:redface:
Τον έφερε από ένα σπίτι που ζούσε με την οικογένεια του.
Είναι τρισήμιση μηνών, ιμαλαϊων και ....άσχημόγλυκος.:cool:
Έχει ένα απίθανο βλέμμα, σαν να είναι συνέχεια προβληματισμένος με κάτι.

Τα πραγματάκια του φατσούλη μου τα είχα πετάξει όλα. Δεν ήθελα τίποτα να μου θυμίζει...και, επειδή δεν θα παίρναμε άλλο γατί, τα πέταξα την ίδια μέρα. Οπότε τρέχαμε σαν τρελοί το Σάββατο μεσημέρι να του αγοράσουμε τα βασικά (όπως π.χ. δοχείο για την άμμο).
Προς το παρόν φαίνεται πολύ τρυφερούλης. Δεν πολυ-ανεβαίνει πάνω μας...πράγμα που μας στεναχωρεί γιατί ο φάτσας μας ήταν αυτοκόλλητος πάντα. Ούτε καν στο κρεββατι μας δεν ανεβαίνει, επίσης μου φαίνεται αδιανόητο αλλά λέω να το εκμεταλλευτώ και να μην τον μάθω.
Τρέχει πάνω κάτω σαν τρελό, βγάζει και φωνές ενίοτε, παίζει με τα πόδια μου και γενικώς είναι ζωηρούλης αλλά δεν κάνει ζημιές (ακόμα).

Το περίεργο είναι πως κοιμάται πάνω στην γυάλινη τραπεζαρία:blink:
Αναρωτιέμαι...δεν κρυώνει? Ο Φάτσας ήταν γάτος της κουβέρτας. Όπου κουβέρτα/παλτο/πουλόβερ πάνω ήταν ο φάτσας! Ο Φρίξος καμία σχέση.

Επίσης τρέμει η ψυχή μου γιατί τρέχει σαν διαολάκι και φοβάμαι μη μου φύγει καμιά ώρα. Άνοιξα χθες την εξώπορτα για ένα λεπτό και βγήκε βολίδα. Ούτε που τον είδα. Τον είδα λίγο πριν κλείσω τη πόρτα. Επίσης τρέμω με την ιδέα να βγει στο μπαλκόνι....
Με τον φάτσα δεν είχαμε τέτοια θέματα...εύχομαι να ηρεμήσει λίγο γιατί δεν μπορώ να έχω συνέχεια κλειστό το σπίτι.:/:
Επίσης μας στεναχωρεί το timing...είναι πολύ άσχημη περίοδος για τους δυο μας επαγγελματικά. Λείπουμε άπειρες ωρες από το σπίτι....ήταν και ένας λόγος που δεν θέλαμε γατί τώρα. Βέβαια όσο είμαστε εκεί δεν τον αφήνουμε λεπτό μονο του. Δεν δείχνει να στεναχωριέται προς το παρόν. Λυσσάει όλο το βράδυ και μάλλον κοιμάται τη μέρα.

Τη Πέμπτη έχουμε το 1ο μας ραντεβού στον αίλουρο για τα εμβόλια του.

Αυτά τα νεα μας. Ο πόνος μας απάλυνε λίγο με την άφιξη του. Δεν μας αφήνει και καιρό να σκεφτούμε. Όσο είμαστε σπίτι ασχολούμαστε συνέχεια μαζί του. Φωτογραφίες έχω αλλά δεν τις βάζω γιατί ο άντρας μου λέει πως είναι φρικτές και τον αδικούν :lol:
Αν βγάλω καλύτερες (να του κάνω και ένα photoshop πρώτα:cool:) θα τις βάλω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μπράβο βρε παιδιά ή μάλλον στον καλό σου που σου έκανε τέτοια ευχάριστη έκπληξη. Να σας ζήσει ο μικρός και τρελούτσικος Φρίξος σας. Δεν έχω δει ποτέ τέτοια γατούλα οπότε θα περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, τι υπέροχα νέα είναι αυτά. Αντε, να σας ζήσει και να τα εκατοστίσει!!!:up::up::up:
Βάλτε όμως και κανα φωτό να δούμε τον ασχημογλυκούλι σας!!!!!:lol::lol::lol:

Καλώς τον δεχτήκατε το Φριξάκο! Όπως τον περιγράφεις, πρέπει να έχει τρομερή προσωπικότητα.:cool: Μην ανησυχείς, είμαι σίγουρη ότι θα συνηθίσει γρήγορα και εσάς και το ρυθμό ζωής σας. Να τον χαίρεστε!

Βάλε καλέ καμιά φωτογραφία, μην ντρέπεσαι.:D

Μπράβο σας, κάνατε το καλύτερο! Να σας ζήσει ο μικρούλης!!! Μπράβο και στον καλό σου που πήρε τέτοια πρωτοβουλία!
Να τον χαίρεστε και περιμένουμε φωτογραφίες πολύ σύντομα!

Να σας ζήσει!! :)
Και μην τον κακολογείς μωρέ, μπορεί να έχει εσωτερικά χαρίσματα... :P:lol:

(πάντως κι εμένα οι φάτσες των περσικών -και των συναφών ρατσών- μου φαίνονται σαν να 'χουν φάει τηγάνι στη μούρη...:redface::rolleyes:)

Μπράβο μπράβο παιδιά! Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι οι καλύτερες! Καλά να περνάτε με τον Φρίξο και επιβάλλεται να βάλετε φωτό το συντομότερο δυνατό!:D

(πάντως κι εμένα οι φάτσες των περσικών -και των συναφών ρατσών- μου φαίνονται σαν να 'χουν φάει τηγάνι στη μούρη...:redface::rolleyes:)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλορίζικος! Και βρε συ, τα Ιμαλαϊων είναι κουκλάκια!

Μπράβο Σόφηηη αντε βρε ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα. Κι όσο για το κρεβάτι που δεν ανεβαίνει κάτσε να σου πάρει τον αέρα και θα σου πω εγώ. Δεν νομίζω να υπάρχει γάτα να μην το έχει προσπαθήσει:D Ακόμα επεξεργάζεται τον χώρο του και μαρκάρει τα σημεία που θα χρησιμοποιήσει:P

Και βρε συ, τα Ιμαλαϊων είναι κουκλάκια!

Ναι, ε? :whistle::whistle:

Ε μα...πάτε γυρεύοντας! :bleh:

Δεν με αφήνει ο άντρας μου να βάλω κοντινή, είναι, λέει, σαν φωτογραφία βγαλμένη από ταινία θρίλερ :mad:

Δυο μακρινές προς το παρόν. Θα βάλω μια κοντινή αργότερα, για να φανεί το μόνο ωραίο του χαρακτηριστικό :lol: Τα τεράστια μπλε ματάκια του.

https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/P1010360.jpg
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/P1010359.jpg

Jasmine, τα Ιμαλαϊων είναι διασταύρωση περσικών με σιαμ.
Έχει τα χρώματα των σιαμ (άσπρος με μπλε μάτια) και τη γούνα και μούρη (την τηγανιά που λέγαμε...:lol:) των περσικών.

Ο Φάτσας μας πάντως ήταν περσικός, αλλά ήταν ο ομορφότερος περσικός ever.

Κι ενω λοιπόν..

Μπράβο παιδιά, καλορίζικος.

Νομίζω ότι κάνατε πολύ καλά. Μια λύση για να ακούς πότε τρέχει, είναι να του βάλετε κουδουνάκι.
Το έχω κάνει κι εγώ. ΄Εχω ένα μικρό διάολο, σιαμεζάκο 7 μηνών, τον Φοιίβο, ο οποίος μόλις ακούσει ότι ανοίγω το μπαλκόνι τρέχει. Το κουδουνάκι του όμως τον προδίδει.
Όσο για το μπαλκόνι, μια ιδέα είναι να βάλετε μπαμπού πλέγμα που είναι και πολύ ωραίο. Το είχα δει στο σπίτι της κοπέλλας που έχει τους γονείς του Φοίβου.
Μένετε νότια προάστια ? Ρωτάω γιαί είδα ότι θα το πάτε στον ΑΙΛΟΥΡΟ.
Εγώ μένω Άλιμο. Να κανονίσουμε συνάντηση με τα γατόνια μας...

:)

Εμ... ναι σε καταλαβαινω... Αν δεν σου αρέσουν τα περσικά με τηγάνι φάτσα είναι ένα πρόβλημα... :hmm:Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούν αυτή τη ράτσα σαν το "κακό" σε κινούμενα σχέδια και ταινίες...:redface:

Kαλώς τον δεχτήκατε τον μικρούλι σας. Δεν νιμίζω πως μπορεί να είναι άσχημος γιατί μόνο που έφερε την χαρά στην ζωή σας πάλι είναι αρκετό για να τον κάνει όμορφο!!!! Και να μας στείλετε φωτο για να τον δούμε!!!! να σας ζήσει............

Όσο για το μπαλκόνι, μια ιδέα είναι να βάλετε μπαμπού πλέγμα που είναι και πολύ ωραίο. Το είχα δει στο σπίτι της κοπέλλας που έχει τους γονείς του Φοίβου.

Έχουμε πλέγμα στο μπαλκόνι. Το είχαμε βάλει για τον Φάτσα. Αλλά φοβάμαι πως μπορεί να ανέβει στις γλάστρες και το πηδήξει.:/:
Εξέχει λίγο από τα κάγκελα, στην ουσία προφυλάσσει πιο πολύ για να μην περνάει ανάμεσα από τα κάγκελα.
Αχ...θα δούμε, μπορεί να μεγαλώσει και να σοβαρέψει.:cool:

Δεν μένουμε κοντά στον Άλιμο ιδιαίτερα. Αλλά διαβάζοντας το site του μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Οπότε και Κηφισιά να μέναμε πάλι εκεί θα τον πήγαινα.

Νατάσα, παρότι έχουν αυτή την περίεργη φάτσα η αλήθεια είναι πως τρελαινόμαστε για περσικά :redface: Άβυσσος η ψυχή των γατόφιλων.:rolleyes:

Πολυ ομορφο!!!!! Πραγματικα εντυπωσιακο γατακι!! Μονο που κοιταει με ενα υφος!! Σαν αγορακι που δεν του δινεις σοκολατα και την τρως μπροστα του!

Χαχαχα όντως είναι κακάσχημος, έχει ένα σατανικό ύφος:lol: Αλλά παράλληλα είναι γλυκούλης. Οταν είπες Ιμαλαϊων νόμιζα ότι εννοούσες doll face..ο δικός σου είναι extreme (δλδ η μούρη τελείως μέσα). Ξέρεις τι είδους είναι? Το σκούρο στη μουρίτσα του είναι μαύρο ή γκρι?

Ορίστε και ένα λινκ για να δεις ακριβως τα χρώματα των Ιμαλαϊων.
https://www.chocolatecats.com/himalayan-cats.htm

Και εγώ κορίτσια να πω τη μαύρη μου αλήθεια τρελαίνομαι για πέρσικα και γενικά μ'αρέσουν όλα τα ζώα με τηγανιά στη μουρη..Έχω σκυλάκι πεκινουά:)..Αλλά ο καλός μου διαφωνεί και θεωρεί πανέμορφα μόνο τα κλασσικά αδέσποτα γατάκια..Δεν του αρέσει καμμία ράτσα γατών..και επίσης τα θεωρεί πιο καλόψυχα..:hmm:

Ξέρεις τι είδους είναι? Το σκούρο στη μουρίτσα του είναι μαύρο ή γκρι?

Μαυρογκρί :lol:
Ευχαριστώ για το link, εγώ πάλι δεν ήξερα καν οτι υπάρχει αυτή η ράτσα.
Του είπανε του άντρα μου κάτι λεπτομέρειες αλλά δεν πολυέδωσε σημασία.

Πάντως είναι πολύ αδυνατούλης ρε γμτ. Μόνο τρίχα είναι...πιάνω τα κοκκαλάκια του. Θέλω να τον παχύνω και να τον ζουλάω.:happy:

Αντωνία, υπάρχει αυτή η αντίληψη αλλά δεν τη πιστεύω. Το κάθε γατί έχει τη δική του προσωπικότητα. Ανεξαρτητα από ράτσες.
Ο Φάτσας ήταν ο καλύτερος χαρακτήρας σε γάτα...καλόψυχος απίστευτα. Απίθανος χαρακτήρας. Και τα αδέσποτα που είχε ο άντρας μου πριν τον φάτσα επίσης πολύ καλά, όλα τους.
Ο Φρίξος θα δούμε...τζαναμπετάκος μου φαίνεται αλλά είναι μικρός ακόμα.:rolleyes:

Mε γεια τον Φρίξο! Καλωσ' τον δεχτήκατε. Είναι πολύ μούρη! Συγγνώμη, αλλά και μόνο που τον βλέπεις γελάς:lol::lol: Πραγματικα, σαν πεισματωμένο κακομαθημένο αγοράκι που σκέφτεται πώς θα σε εκδικηθεί. Νομίζω ότι θα περάσετε καλά μαζί του, αν μη τι άλλο, γιατί θα έχετε φουλ-τάιμ απασχόληση. :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back