Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.σίγουρα θα κάνετε καλή παρέα.θέλει το χρόνο του το νι-νι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Εχω τρελαθει με την φατσα.Δεν εχω ξαναδει τετοια μουριτσα.Ζηλεψα πραγματικα.

RedCat
Διάσημο μέλος

να τον χαίρεστε, όντως όμως θα συμφωνήσω ότι φαίνεται λίγο τζαναμπέτης...

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Ναι, ε?
Ε μα...πάτε γυρεύοντας!
Δεν με αφήνει ο άντρας μου να βάλω κοντινή, είναι, λέει, σαν φωτογραφία βγαλμένη από ταινία θρίλερ
Δυο μακρινές προς το παρόν. Θα βάλω μια κοντινή αργότερα, για να φανεί το μόνο ωραίο του χαρακτηριστικόΤα τεράστια μπλε ματάκια του.
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/P1010360.jpg
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/P1010359.jpg
Jasmine, τα Ιμαλαϊων είναι διασταύρωση περσικών με σιαμ.
Έχει τα χρώματα των σιαμ (άσπρος με μπλε μάτια) και τη γούνα και μούρη (την τηγανιά που λέγαμε...) των περσικών.
Ο Φάτσας μας πάντως ήταν περσικός, αλλά ήταν ο ομορφότερος περσικός ever.
Σ΄ευχαριστώ για την διευκρίνηση και για τις φωτογραφίες. Όντως περίεργη φατσουλίτσα, αλλά γλυκούλα. Και το χρωματάκι φανταστικό. Ασημίζει λιγάκι? Όπως και να έχει καλώς τον δεχτήκατε και καλές αγκαλίτσες.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις φοβερό μουτράκι! Ελπίζω να κάνεις χαρούμενους τους νέους σου γονείς!!!
Dizzy
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι γλυκυτατος όμως, ο άντρας σου έκανε σοφή κίνηση! 
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και όσες φορές το καταφέρνω κλείνει τα μάτια του...θα προσπαθήσω μέρα που δεν θα τον ενοχλεί το φλας...

Βάζω μια-δυο που τραβήξαμε πριν λίγο.
Επίσης...απορία: Του φτιάχνουμε χαμομήλι για τα μάτια. Το βάζω σε ένα φλυτζάνι και μέχρι να βουτήξουμε το βαμβάκι μέσα έχει σκύψει στο φλυτζάνι και πίνει το χαμομήλι
Κάνουμε καλά που τον αφήνουμε? Το ρουφάει ο άτιμος! Πίνει ποσότητα, όχι αστεία. Και έχει πολύ γέλιο γιατί γίνεται όλη του η μουσούδα μούσκεμα. 
Συνημμένα
Elena_p
Δραστήριο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου αρεσειιιιιιιιι
Desdemona
Διάσημο μέλος

Μήπως αν έβγαζες το φλας να είχες καλύτερα αποτελέσματα;

Να σε ρωτήσω κάτι από που το πήρατε αυτό το υπέροχο γατάκι και πόσο;Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και σκεφτήκαμε να τους πάρουμε ένα
Ίσως να αδικούμε κάποιο αδεσποτάκι αλλά αυτά τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο πιστεύω
Δλδ μια φατσούλα που να τους αρέσει
stellak
Διάσημο μέλος
Να σε ρωτήσω κάτι από που το πήρατε αυτό το υπέροχο γατάκι και πόσο;Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και σκεφτήκαμε να τους πάρουμε ένα
Ίσως να αδικούμε κάποιο αδεσποτάκι αλλά αυτά τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο πιστεύωΔλδ μια φατσούλα που να τους αρέσει
![]()
Το οποιοδήποτε παιδάκι, ακόμη και το πιο μη συζητήσιμο, μπορεί να αγαπήσει ένα γατάκι που δεν έχει "πάπυρους" όταν του εξηγήσουμε ΓΙΑΤΙ πρέπει να προηγηθεί στην καρδιά μας...
Sof, να σας ζήσει το νέο μέλος, να το λατρέψετε και να σας λατρέψει όπως αξίζει και σ'αυτό και σε σας. Με τα τόσα που περάσατε... Καλημέρα σε όλους.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν τα ανοίγει κιόλας, ακόμα και όταν ψευτονιαουρίζει τα κλείνει. Είναι τρομερά χαδιάρης. Μόνο που του μιλάς χουρχουρίζει και κάνει ζυμαράκια

Πρέπει να τον βγάλω φωτό μέρα που δεν θα χρειάζεται φλας. Αλλά όλη τη μέρα είμαι στο γραφείο...για ΣΚ το κόβω

Ίσως να αδικούμε κάποιο αδεσποτάκι αλλά αυτά τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο πιστεύωΔλδ μια φατσούλα που να τους αρέσει
![]()
Ιολη, τα αδεσποτάκια μπορεί κάλλιστα να είναι "το καλύτερο". Ο άντρας, μου πριν τα δικά μας, είχε τρια περιμαζέψει και ακόμα λέει πόσο έξυπνα και όμορφα ήταν.

Εγώ ήθελα απλά έναν πέρση για να μου θυμίζει στις αντιδράσεις τον Φάτσα μου...
Τώρα για το πόσο και που θα του ζητήσω να σου στείλει pm. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, ήταν έκπληξη. Νομίζω έδωσε γύρω στα €200 και τον πήρε από ένα σπίτι. Είχε και άλλα μικρά αλλά ήταν ημερών ακόμα και δεν τα δίνουν βέβαια. Ο δικός μας τους είχε ξεμείνει (γιατί άραγε?
), τελευταίος και καταιδρωμένος.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πράγματι είναι λες και έχει φάει τηγάνι, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του!!!!!

Το οποιοδήποτε παιδάκι, ακόμη και το πιο μη συζητήσιμο, μπορεί να αγαπήσει ένα γατάκι που δεν έχει "πάπυρους" όταν του εξηγήσουμε ΓΙΑΤΙ πρέπει να προηγηθεί στην καρδιά μας...
Συγνώμη αλλά ίσως δεν έχετε καταλάβει οτι όλα τα παιδάκια μας έχουν και κάποιο πρόβλημα αν και δεν μας αρέσει να το λέμε έτσι, το καθένα έχει τα δικά του χαρίσματα.Δεν είναι λοιπόν θέμα ''πάπυρου'' αλλά τι τους αρέσει,και ναι υπάρχει και κάποιο πρόβλημα συζήτησης.
Φατσούλες τους δείχνουμε και περειμένουμε πως θα αντιδράσουν,πότε θα δείξουν ότι τους αρέσει κάτι.
Άλλωστε και ο Καραμέλας από ότι μου είπαν ράτσας κάτιείναι και αυτός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool