ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Με πήρε τηλ.πριν ο άντρας μου ο οποίος είναι στην Αθήνα για δουλειά και μου είπε για ένα μικρό κουταβάκι που είναι έξω απο το ξενοδοχείο που μένει στη Γλυφάδα.Πρέπει να είναι γύρω στα 2 μηνών,κατάμαυρο και το καημενούλι προσπαθεί να μπει στο lobby του ξενοδοχείου και οι υπάλληλοι το βγάζουν έξω.Προς το παρόν κάθεται απο έξω και κλαίει αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είναι στην περιοχή.Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει?Το ξενοδοχείο είναι το Hotel Palace στην παραλία της Γλυφάδας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει με το κουταβάκι?Σήμερα το πρωί δεν το είδε ο άντρας μου αλλά μου είπε ότι το άκουσε κάπου να κλαίει...Στεναχωριέμαι που είμαι μακρυά και δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
καλή επιτυχία με το κουταβάκι!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιβάνα μου δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου..Πέρυσι που ήταν εκεί πάλι για δουλειά και ήθελα να κατέβω για την έκθεση γάτας και να φέρω και τα δικά μου,μου είχαν πει ότι για γάτα θα έκαναν μια υποχώρηση αλλά για σκυλί όχι.Και ο Γιώργος λείπει όλη τη μέρα..γυρίζει το βράδυ στο δωμάτιο....στελλα θα μπορουσε να το κρατησει στο δωματιο μεχρι να βρεθει κατι? απλα για να μην ειναι στο δρομο..![]()

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
να απευθυνθούμε εκεί;
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιβάνα μου δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου..Πέρυσι που ήταν εκεί πάλι για δουλειά και ήθελα να κατέβω για την έκθεση γάτας και να φέρω και τα δικά μου,μου είχαν πει ότι για γάτα θα έκαναν μια υποχώρηση αλλά για σκυλί όχι.Και ο Γιώργος λείπει όλη τη μέρα..γυρίζει το βράδυ στο δωμάτιο....![]()
καταλαβα....δοκιμασε να το βαλεις κ στο ourdogs.gr

και στο φεισμπουκ
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μήπως κανείς απο τη Stray help θα μπορούσε να βοηθήσει?Αλλά δεν ξέρω κανένα τηλέφωνο,ούτε ξέρω αν μπορώ να πετύχω online την κοπέλα που ασχολείται...![]()
της κλειανας δεν εχω ουτε εγω τηλ, δοκιμασε ομως να της στειλεις μην στο φεις, μηπως ειναι εκει ονλαιν

(strayshelp greece)
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Roma
Νεοφερμένο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι,γιατί όχι?Αν βρεθεί κάποιος που μένει κοντά και μπορεί να το πάρει προσωρινά θα ήταν πολύ καλό.Είναι και ο καιρός εκεί χάλια γμτ και όσο σκέφτομαι το μικρούλι έξω στη βροχή...θελετε να το βαλω στο ourdogs.gr?σιγουρα καποιος θα βρεθει απο εκει..μακαρι να μπορουσα να παω εγω αλλα μενω καμια ωρα απο τη γλυφαδα (υπο νορμαλ καιρικες συνθηκες..)..

Roma
Νεοφερμένο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανένα νέο ακόμα όχι, γιατί ο άντρας μου είναι στη δουλειά και μάλλον θα γυρίσει το απόγευμα.Το έβαλα και στο Facebook.Είχατε κανένα νεότερο για το κουτάβι?Εγώ θα το βάλω και στο ourdogs αλλά πιθανότατα όποιος πάει κατα κει να ζητήσει να δει τον άντρα σας για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες.Ειδικά σε περίπτωση που δεν ακούγεται το κουτάβι.
Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει το κινητό μου είναι 6947 802302.
Το απόγευμα σίγουρα θα ξέρω νέα..μέχρι τότε ας ελπίσουμε να είναι καλά το μικρούλι...
Roma
Νεοφερμένο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι δεν επικοινώνησα..Ξέρεις κανείς το τηλέφωνο ή να το ψάξω μέσω ΟΤΕ?εχετε επικοινωνησει με τη φιλοζωικη της γλυφαδας?
Το θέμα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ γιατί εχω και τις μικρές εδώ και δεν με αφήνουν σε ησυχία...

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τάισε και κάποιος απο την περιοχή.Θα επικοινωνήσω εγώ τώρα με κάποια τηλ.που έχω και βλέπουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool