Kουταβάκι μόνο στο δρόμο... Βοήθεια κανείς;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ESTELLE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους..
Με πήρε τηλ.πριν ο άντρας μου ο οποίος είναι στην Αθήνα για δουλειά και μου είπε για ένα μικρό κουταβάκι που είναι έξω απο το ξενοδοχείο που μένει στη Γλυφάδα.Πρέπει να είναι γύρω στα 2 μηνών,κατάμαυρο και το καημενούλι προσπαθεί να μπει στο lobby του ξενοδοχείου και οι υπάλληλοι το βγάζουν έξω.Προς το παρόν κάθεται απο έξω και κλαίει αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είναι στην περιοχή.Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει?Το ξενοδοχείο είναι το Hotel Palace στην παραλία της Γλυφάδας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα..
Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει με το κουταβάκι?Σήμερα το πρωί δεν το είδε ο άντρας μου αλλά μου είπε ότι το άκουσε κάπου να κλαίει...Στεναχωριέμαι που είμαι μακρυά και δεν μπορώ να κάνω κάτι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εύχομαι τα καλύτερα στο κουταβάκι αυτό.... εμείς είχαμε βρει ένα σκυλάκι που είχε την τύχη να υιθετηθεί πολύ γρήγορα από ένα παλικάρι που το αγάπησε πολύ..και δεν ήταν κουταβάκι.... μπορεί να έχει κι αυτό το κουταβάκι ανάλογη τύχη... τουλάχιστον κάτι να φάει....

καλή επιτυχία με το κουταβάκι!!:)

Ευχαριστώ πολύ αλλά το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει άμεσα αλλά κάποιος να το πάρει απο εκεί γιατί κινδινεύει.Ο άντρας μου απο ότι ξέρω το τάισε αλλά το μικρούλι είναι έξω μόνο του και κλαίει...Δεν ξέρω που να απευθυνθώ για το σκυλάκι...

στελλα θα μπορουσε να το κρατησει στο δωματιο μεχρι να βρεθει κατι? απλα για να μην ειναι στο δρομο..:(

στελλα θα μπορουσε να το κρατησει στο δωματιο μεχρι να βρεθει κατι? απλα για να μην ειναι στο δρομο..:(
Ιβάνα μου δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου..Πέρυσι που ήταν εκεί πάλι για δουλειά και ήθελα να κατέβω για την έκθεση γάτας και να φέρω και τα δικά μου,μου είχαν πει ότι για γάτα θα έκαναν μια υποχώρηση αλλά για σκυλί όχι.Και ο Γιώργος λείπει όλη τη μέρα..γυρίζει το βράδυ στο δωμάτιο....:/:

..υπάρχει μήπως ένα αντίστοιχο φόρουμ για σκύλους;
να απευθυνθούμε εκεί;

Μήπως κανείς απο τη Stray help θα μπορούσε να βοηθήσει?Αλλά δεν ξέρω κανένα τηλέφωνο,ούτε ξέρω αν μπορώ να πετύχω online την κοπέλα που ασχολείται...:hmm:

Ιβάνα μου δεν ξέρω αν μπορεί να το πάρει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου..Πέρυσι που ήταν εκεί πάλι για δουλειά και ήθελα να κατέβω για την έκθεση γάτας και να φέρω και τα δικά μου,μου είχαν πει ότι για γάτα θα έκαναν μια υποχώρηση αλλά για σκυλί όχι.Και ο Γιώργος λείπει όλη τη μέρα..γυρίζει το βράδυ στο δωμάτιο....:/:

καταλαβα....δοκιμασε να το βαλεις κ στο ourdogs.gr:(:(
και στο φεισμπουκ

Μήπως κανείς απο τη Stray help θα μπορούσε να βοηθήσει?Αλλά δεν ξέρω κανένα τηλέφωνο,ούτε ξέρω αν μπορώ να πετύχω online την κοπέλα που ασχολείται...:hmm:

της κλειανας δεν εχω ουτε εγω τηλ, δοκιμασε ομως να της στειλεις μην στο φεις, μηπως ειναι εκει ονλαιν:hmm::hmm:
(strayshelp greece)

μήπως τα άτομα από θεσσαλονίκη που ασχολούνται με σκυλάκια, μπορούν να επικοινωνήσουν με αντίστοιχα άτομα από αθήνα; παιδιά, βοήθεια....

Θα επικοινωνήσω κι εδώ με κάποια άτομα,θα στείλω και πμ στην Κλειάννα και θα δούμε.Μακάρι να βρεθεί κάποιος να το πάρει...:/:

βρεχει κ καταρρακτωδως σημερα γαμωτο........:(

θελετε να το βαλω στο ourdogs.gr?σιγουρα καποιος θα βρεθει απο εκει..μακαρι να μπορουσα να παω εγω αλλα μενω καμια ωρα απο τη γλυφαδα (υπο νορμαλ καιρικες συνθηκες..)..

θελετε να το βαλω στο ourdogs.gr?σιγουρα καποιος θα βρεθει απο εκει..μακαρι να μπορουσα να παω εγω αλλα μενω καμια ωρα απο τη γλυφαδα (υπο νορμαλ καιρικες συνθηκες..)..
Nαι,γιατί όχι?Αν βρεθεί κάποιος που μένει κοντά και μπορεί να το πάρει προσωρινά θα ήταν πολύ καλό.Είναι και ο καιρός εκεί χάλια γμτ και όσο σκέφτομαι το μικρούλι έξω στη βροχή...:(

Είχατε κανένα νεότερο για το κουτάβι?Εγώ θα το βάλω και στο ourdogs αλλά πιθανότατα όποιος πάει κατα κει να ζητήσει να δει τον άντρα σας για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες.Ειδικά σε περίπτωση που δεν ακούγεται το κουτάβι.

Είχατε κανένα νεότερο για το κουτάβι?Εγώ θα το βάλω και στο ourdogs αλλά πιθανότατα όποιος πάει κατα κει να ζητήσει να δει τον άντρα σας για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες.Ειδικά σε περίπτωση που δεν ακούγεται το κουτάβι.
Κανένα νέο ακόμα όχι, γιατί ο άντρας μου είναι στη δουλειά και μάλλον θα γυρίσει το απόγευμα.Το έβαλα και στο Facebook.
Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει το κινητό μου είναι 6947 802302.
Το απόγευμα σίγουρα θα ξέρω νέα..μέχρι τότε ας ελπίσουμε να είναι καλά το μικρούλι...

εχετε επικοινωνησει με τη φιλοζωικη της γλυφαδας?

εχετε επικοινωνησει με τη φιλοζωικη της γλυφαδας?
Οχι δεν επικοινώνησα..Ξέρεις κανείς το τηλέφωνο ή να το ψάξω μέσω ΟΤΕ?
Το θέμα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ γιατί εχω και τις μικρές εδώ και δεν με αφήνουν σε ησυχία...:happy:

Το κουταβάκι μόλις έμαθα απο τον άντρα μου ότι είναι καλά!:)Το τάισε και κάποιος απο την περιοχή.Θα επικοινωνήσω εγώ τώρα με κάποια τηλ.που έχω και βλέπουμε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back