billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε καμια ιδεα για το πως μορω να την κανω να μπει και να κοιμηθει εκει μεσα;Δεν εχω φορτισμενη μπαταρια στη φωτογραφικη για να σας το εδειχνα τι ωραιο κρεβατακι ειναι...Σκεφτηκα μηπως δεν της αρεσει επειδη ειναι μικρο αλλα απο την αλλη αυτη παει και κοιμαται στη ψωμιερα που ειναι ακομα πιο μικρη και στενη.
Καμια ιδεα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κοιμόταν σε καμιά κουβερτούλα ή κανένα μαξιλάρι, πάρτα και βαλτα στο κρεβατάκι... Αν κοιμόταν στην αγκαλιά σου, βάλε κανένα παλιό μπλουζάκι σου...
Βάλε τέλος πάντων κάτι που να μυρίζει... κρεβατάκι της!

ιβανα
Επιφανές μέλος
πιστευεις ειλικρινα οτι μπορεις να την πεισεις να κοιμαται εκει αν δε θελει ?

Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πού κοιμόταν μέχρι τώρα;
Αν κοιμόταν σε καμιά κουβερτούλα ή κανένα μαξιλάρι, πάρτα και βαλτα στο κρεβατάκι... Αν κοιμόταν στην αγκαλιά σου, βάλε κανένα παλιό μπλουζάκι σου...
Βάλε τέλος πάντων κάτι που να μυρίζει... κρεβατάκι της!
![]()
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Φόρεσε ένα παλιό μπλουζάκι για μια-δυο μέρες να πάρει τη μυρωδιά σου, και μετά βαλ' το στο κρεβατάκι της. Ίσως μυρίζοντάς σε γίνει η καλή αρχή.
Πάντως, επειδή κάνει ζέστη, ίσως γι αυτό δεν το θέλει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πάντως, επειδή κάνει ζέστη, ίσως γι αυτό δεν το θέλει.
σωστο κι αυτο....

μπορει οταν χειμωνιασει να το δει με καλο ματι.....

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Eχεις δικιο σε αυτο...παω να τα βαλω με πια; Με την Μπηλιω ...Θα το κρυψω λοιπον και θα το εμφανησω ξανα το χειμωνα να δω θα μπει;Αν και το χειμωνα δεν με συμφερει ...την θελω αγκαλιτσα....Ποτε θα παψω να ειμαι χηρα;;;;μιλας για τη μπηλιω αυτη τη στιγμη, για μια γατα με προσωπικοτητα...
πιστευεις ειλικρινα οτι μπορεις να την πεισεις να κοιμαται εκει αν δε θελει ?![]()
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eχεις δικιο σε αυτο...παω να τα βαλω με πια; Με την Μπηλιω ...Θα το κρυψω λοιπον και θα το εμφανησω ξανα το χειμωνα να δω θα μπει;Αν και το χειμωνα δεν με συμφερει ...την θελω αγκαλιτσα....Ποτε θα παψω να ειμαι χηρα;;;;
Νομίζω καλή μου, πως χρειάζεσαι και έναν γάτο. Είναι τρυφεροί, αγκαλιτσόγατα, όσο μουρόχαυλοι χρειάζεται και σε κοιτάνε πάντα στα μάτια...
Εμείς τα θυληκά είμαστε από άλλο ανέκδοτο. Βγάζει κανείς άκρη μαζί μας???
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τωρα πηγαινει και κοιμαται λιγο ή κανει πατουσακια και φευγει. Δεν κοιμαται για πολλες ωρες εκει παντως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool