Kρεββάτι- φωλιά

billio

Πολύ δραστήριο μέλος

Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Λοιπον οι μικρη μου ειναι πολυ κακομαθημενη καλομαθημενη δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Σαν καλη γατομαμα ειπα να της αγορασω κρεβατακι να μη μου κοιμαται χαμο (μιας και λογο καλοκαιριου μου εχει δωσει η κακιστρο διαζυγιο ειπα να την καλοπιασω). Ελα ομως που ουτε να το δει δεν θελει!!! Τιποτα η κυρια. Βρε της βαζω τα παιχνιδια της μεσα να την δελεασω παει και τα βγαζει εξω ...ουτε τολμαει να μπει.Λες και το φοβαται. Θα μου μεινει πεσκεσι το κρεβατι και θα το χαρισω στο τελος οπως εκανα με το ονυχοδρομιο....Μεχρι και catnip πηρα μπας και γινει τιποτα. Να αρχισει να μπαινει μεσα εστω για παιχνιδι. Τιποτα. Τζιφος. Το catnip παιδια δεν κανει τιποτα...τουλαχιστον στη γατα μου. Το μοιριζει απο περιεργεια και μετα απομακρινεται απαξιωντας η καρακαιδονα....
Εχετε καμια ιδεα για το πως μορω να την κανω να μπει και να κοιμηθει εκει μεσα;Δεν εχω φορτισμενη μπαταρια στη φωτογραφικη για να σας το εδειχνα τι ωραιο κρεβατακι ειναι...Σκεφτηκα μηπως δεν της αρεσει επειδη ειναι μικρο αλλα απο την αλλη αυτη παει και κοιμαται στη ψωμιερα που ειναι ακομα πιο μικρη και στενη.
Καμια ιδεα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

της δικιας μου το καλυτερο κρεββατι το καλοκαιρι ειναι το πατωμα και ο κουβας της σφουγγαριστρς. το καλυτερο ονυχοδρομιο ,ο καναπες μου. οσο και να προσπαθεις, δεν νομιζω να την πεισεις. εχουν και αποψη τα σκασμενα, και δεν την αλλαζουν με τιποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παντως και το ονυχοδρομιο και το κρεβατι, τα πεταξα

στην ψωμιέρα?? αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!! εμένα πάλι τώρα τελευταία κοιμάται στον νιπτήρα..! δεν έχω καν σκεφτεί να πάρω κρεβατάκι.. δεν θα μπει!! δεν βγάζεις άκρη με τα γατούνια!! λέω να το αφήσεις σε ένα σταθερό σημείο και ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί κάαααποια στιγμή να μπει!!

Πού κοιμόταν μέχρι τώρα;
Αν κοιμόταν σε καμιά κουβερτούλα ή κανένα μαξιλάρι, πάρτα και βαλτα στο κρεβατάκι... Αν κοιμόταν στην αγκαλιά σου, βάλε κανένα παλιό μπλουζάκι σου...
Βάλε τέλος πάντων κάτι που να μυρίζει... κρεβατάκι της!
:)

μιλας για τη μπηλιω αυτη τη στιγμη, για μια γατα με προσωπικοτητα...
πιστευεις ειλικρινα οτι μπορεις να την πεισεις να κοιμαται εκει αν δε θελει ? :P:P

Πού κοιμόταν μέχρι τώρα;
Αν κοιμόταν σε καμιά κουβερτούλα ή κανένα μαξιλάρι, πάρτα και βαλτα στο κρεβατάκι... Αν κοιμόταν στην αγκαλιά σου, βάλε κανένα παλιό μπλουζάκι σου...
Βάλε τέλος πάντων κάτι που να μυρίζει... κρεβατάκι της!
:)

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Φόρεσε ένα παλιό μπλουζάκι για μια-δυο μέρες να πάρει τη μυρωδιά σου, και μετά βαλ' το στο κρεβατάκι της. Ίσως μυρίζοντάς σε γίνει η καλή αρχή. ;)Πάντως, επειδή κάνει ζέστη, ίσως γι αυτό δεν το θέλει.

Πάντως, επειδή κάνει ζέστη, ίσως γι αυτό δεν το θέλει.

σωστο κι αυτο....:hmm:
μπορει οταν χειμωνιασει να το δει με καλο ματι.....:D

μιλας για τη μπηλιω αυτη τη στιγμη, για μια γατα με προσωπικοτητα...
πιστευεις ειλικρινα οτι μπορεις να την πεισεις να κοιμαται εκει αν δε θελει ? :P:P
Eχεις δικιο σε αυτο...παω να τα βαλω με πια; Με την Μπηλιω ...Θα το κρυψω λοιπον και θα το εμφανησω ξανα το χειμωνα να δω θα μπει;Αν και το χειμωνα δεν με συμφερει ...την θελω αγκαλιτσα....Ποτε θα παψω να ειμαι χηρα;;;;

Eχεις δικιο σε αυτο...παω να τα βαλω με πια; Με την Μπηλιω ...Θα το κρυψω λοιπον και θα το εμφανησω ξανα το χειμωνα να δω θα μπει;Αν και το χειμωνα δεν με συμφερει ...την θελω αγκαλιτσα....Ποτε θα παψω να ειμαι χηρα;;;;

Νομίζω καλή μου, πως χρειάζεσαι και έναν γάτο. Είναι τρυφεροί, αγκαλιτσόγατα, όσο μουρόχαυλοι χρειάζεται και σε κοιτάνε πάντα στα μάτια... ;)Εμείς τα θυληκά είμαστε από άλλο ανέκδοτο. Βγάζει κανείς άκρη μαζί μας???:whistle:

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το κρεββατι του. Δεν πηγαινε με τιποτα. Το αφησα ομως μονιμα εξω και καποια στιγμη πηγε. Ειδικα οταν ειχε χαλασει η θερμανση, συνεχεια εκει τον εβρισκες :lol: Τωρα πηγαινει και κοιμαται λιγο ή κανει πατουσακια και φευγει. Δεν κοιμαται για πολλες ωρες εκει παντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back