Kitty-maniacs

Ποτέ δεν ήξερε να ποζάρει το γατί μου... Οι παρακάτω φωτό είναι από τις πρώτες του.. Έτσι μου τον χάρισε ο καλός μου :)

Prince0001.jpg

...

prince0005.jpg

...

prince0014.jpg

...

prince0020_694280.jpg

είμαι χαζομαμά; ίσως... τι να κάνω;
Καλέ,τι γλυκιά χνουδομπαλίτσα είναι αυτό το γατουλι!:inlove:
Σ' αυτό το θέμα χρησιμοποιούμε πολύ αυτό το είκονίδιο:inlove:!
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κορι μου ειναι 3 χρονια...(εγω τελειωσα απο καιρο...:P;):lol:)
Ωραίο όργανο πάντως!:up:
(μου αρέσουν οι φωτογραφίες με γατάκια πάνω σε πιάνο!:rolleyes:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κακές παρέες κανεις εσύ κυρία μου... :P:lol:ποιος σου τα'μαθε αυτά τα παλιοχρώματα?? :lol::lol:
Τιιιιιιι;;;!!!!:mad::mad::mad:
Ο μπαμπάς μου εκεί δουλεύει!:mad:
Αλλά οπώς έχω πει κι άλλες φορές,εγώ δεν κρατάω κακίες!:happy:

Απο τοτε ειχε καταλαβει ο Πιπης τις χαρες της ζωης...(και της ξαπλας:P)

Χαχα!! Το έπιασε αμέσως το νόημα!!!

Συμφωνω!!!Και δεν μου εχει τυχει να μεγαλωσω γατα ετσι μεχρι τα γεραματα...μονο σκυλο.:D
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και με γάτα!!! :)

Καλέ ο Prince μου στα νιάτα του είναι :) πριν κάν γίνει δύο μηνών :) (τώρα το γομάρι το θαυμάζετε στο γκάλερι :Ρ) ήταν ψιψί το ζουζούνι μου; δεν ήταν;
Καλε το καταλαβα,μονο εγω κι εσυ εχουμε τετοιο χρωματικο συνδυασμο γατας!:lol:

κακές παρέες κανεις εσύ κυρία μου... :P:lol:ποιος σου τα'μαθε αυτά τα παλιοχρώματα?? :lol::lol:
Μου τα ειπε ενα πουλακι,μεγαλος γνωστης χρωματων αν θελετε να ξερετε κιουρια μου!:P

είναι όντως μοναδικό χρώμα... :)

μπλε αεροπορί ποντικί πετρόλ καυσαερί κλπ κλπ εσύ το έχεις και λούτρινο και γώ σε χνουδωτό :Ρ

Εγω το εχω σε περσικο-ρωσσικο-βρετανικο...:P

Καλέ,προχθές το 'φτιαξα το θέμα!:lol:
Πότε κάναμε 7 σελίδες!:blink:
:lol::lol::lol:

Εγω το εχω σε περσικο-ρωσσικο-βρετανικο...:P

ναι ναι αυτό το λούτρινο με τα εξωτικά χαρακτηριστικά (που φέρνουν προς το ρωσσο βρεττανό κλπ) για περσικό..

Σας το εύχομαι, να μεγαλώσουν και να τα χαίρεστε για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμα!!
Ο δικός μου έχει γίνει τόσο αγαπησιάρης που δεν τον χορταίνω!!!:inlove:
Ευχαριστώ πολύ πολύ για την ευχή!!! Το βασικότερο είναι να είναι καλά!

Πόσο σε ζηλεύω!Δηλαδή όσο μεγαλώνει γίνεται πιο χαδιάρης; Ο δικός μου που είναι 15 όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο περίεργος γίνεται.Οταν του τη
δώσει κάτι δαγκώνει και γρατσουνάει κατά προτίμηση στα μούτρα:/: Παρόλα αυτά είναι πάντα το γλυκό μου αγγελούδι.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Να και η Leia μικρη!!!!!Γιατι τωρα ειναι η δεσποινης Στριτζω:P:P:P

Συνημμένα

• gates 085.jpg
    gates 085.jpg
    153,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC00024.JPG
    DSC00024.JPG
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 33
Tzoutzou βαλε κι εσυ αυτη με τη χουφτα βρε!

Γιατι σου ελειψαν οι εποχες που νομιζαμε οτι η Leia ειναι αγορακι?????
Αντε,παρε κι αυτην....

Οχι μου ελειψαν οι εποχες που ημουν σε διλημμα...:P

Ειδες τι εχασες βρε?Και γαμωτα στριτζογατα!!!!!Και εμπλεξες με το μαφιοζογατο αλλα κατα βαθος πουρεδογατο:P Ενω η δικια μου,γνησια στριτζω!!!

Ναι ρε,ο δικος μου βγηκε απομιμιση...:P

επειδη εμεις ειμαστε 5 μηνων και η μαμα μου δεν εχει φωτο απο τοσο μωρο βαζουμε μια τωρινη...πειραζει..και γω μωρακι ειμαι...

Συνημμένα

• DSC00173.jpg
    DSC00173.jpg
    160 KB · Εμφανίσεις: 30
Καλε εσυ εισαι ακομα μωρο,καλα κανεις και βαζεις τωρινη φωτογραφια...:P

Πόσο σε ζηλεύω!Δηλαδή όσο μεγαλώνει γίνεται πιο χαδιάρης; Ο δικός μου που είναι 15 όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο περίεργος γίνεται.Οταν του τη
δώσει κάτι δαγκώνει και γρατσουνάει κατά προτίμηση στα μούτρα:/: Παρόλα αυτά είναι πάντα το γλυκό μου αγγελούδι.

Καλέ μες στο νάζι και το χάιδεμα είναι συνέχεια!!! Όλο αγκαλιές και παρέα θέλει!! Να φανταστείς εγώ ήμουνα ανέκαθεν το παιχνίδι του, ποτέ δεν ερχόταν για αγκαλιά...Τα τελευταία πέντε έξι χρόνια, από τα 7 του περίπου, όλο αγκαλιά μου βρίσκεται!!! :inlove:
Έχει γίνει βέβαια και γεροπαράξενος, γκρινιάρης και παραπονιάρης!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back