PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
!Εδώ μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε τα αισθήματά σας, να κλάψετε, να πείτε το μυστηκό της σχέσης σας και να πείτε τα προβλήματα σας ανεξαρτήτως ηλικίας
!Because, love is in the air!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Xαχα ωραίο θέμα που το σκέφτηκες????Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο σε όλες και όλους εσάς που έχουν πεταλούδες στο στομάχι τους, νιώθουν ερωτευμένοι, έχουν έναν ευτυχησμένο γάμο, ερωτεύονται για πρώτη φορά, ζουν έναν εφηβικό έρωτα, χλαπακιάζουν σοκολάτες στη στιγμή και μόλις χώρισαν.Πιο απλά για όλους εσάς που είστε ερωτευμένοι!Εδώ μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε τα αισθήματά σας, να κλάψετε, να πείτε το μυστηκό της σχέσης σας και να πείτε τα προβλήματα σας ανεξαρτήτως ηλικίας!
Because, love is in the air!!!!!![]()
Καλα να μην στο χαλασω(το θεμα με αυτα που γραφω) ωραιο θεμα !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ, γράψτε κάτι όμως!Μόνο εγώ είμαι παθών(Xαχα ωραίο θέμα που το σκέφτηκες????Καλα να μην στο χαλασω(το θεμα με αυτα που γραφω) ωραιο θεμα !!!!
![]()
);
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είσαι μόνη!
bunny
Περιβόητο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλωσήρθες στο κλαμπΠολύ ωραίο θέμα!Και έγω είμαι παθούσα παντως..!Δεν είσαι μόνη!
![]()

!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλωσήρθες στο κλαμπ!!!!!!
Χιχι,thanks!
Θα μας πεις την ιστορία σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον ερωτεύτικα από την πρώτη στιγμη!!!Ξανθός, καστανομάτης αστείος αλλά και με τη ''μαγκιά '' του.Δεν τον βλέπω συχνά
(σχεδόν μόνο καλοκαίρι και Πάσχα)
!Κάθε Κυριακή η καρδιά μου χτυπα σαν ταμπούρλο.Κάθε Κυριακή νιώθω την αυτοπεπίθυσή μου να πέφτει όλο και πιο κάτω.Γιατί δεν με προσέχει:cry:!!!!!!!!Κι έτσι όλο τον καιρό τσακίζω όλα τα ζαχαροπλαστεία μέχρι να τον ξαναδώ...Αααααααααααααααχ!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ίσως δεν το καταλαβαίνει...Για να ξεκινήσω και καμιά συζήτηση θα σας πω την ιστορία μου:
Τον ερωτεύτικα από την πρώτη στιγμη!!!Ξανθός, καστανομάτης αστείος αλλά και με τη ''μαγκιά '' του.Δεν τον βλέπω συχνά(σχεδόν μόνο καλοκαίρι και Πάσχα)
!Κάθε Κυριακή η καρδιά μου χτυπα σαν ταμπούρλο.Κάθε Κυριακή νιώθω την αυτοπεπίθυσή μου να πέφτει όλο και πιο κάτω.Γιατί δεν με προσέχει:cry:!!!!!!!!Κι έτσι όλο τον καιρό τσακίζω όλα τα ζαχαροπλαστεία μέχρι να τον ξαναδώ...
Αααααααααααααααχ!!!!!!![]()
Προσπάθησε να τον πλησιάσεις,φιλικά στην αρχή για να δεις πώς θα εξελιχθεί.
Αν δεν είσαι σίγουρη μην κάνεις επιπολαιότητες,γιατί ή θα φας χυλόπιτα ή θα γελοιοποιηθείς...

Αν είσαι σίγουρη πάλι,καλή επιτυχία!

Και μια συμβουλή:Μην χαρίζεις τα δάκρυά σου για κάποιον που δεν το αξίζει...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω ως το Πάσχα για να πάω στο χωριό μουΊσως δεν το καταλαβαίνει...Προσπάθησε να τον πλησιάσεις,φιλικά στην αρχή για να δεις πώς θα εξελιχθεί.
![]()
Αν δεν είσαι σίγουρη μην κάνεις επιπολαιότητες,γιατί ή θα φας χυλόπιτα ή θα γελοιοποιηθείς...
Αν είσαι σίγουρη πάλι,καλή επιτυχία!
Και μια συμβουλή:Μην χαρίζεις τα δάκρυά σου για κάποιον που δεν το αξίζει...
![]()
!Και όσο για το τελευταίο Χριστίνα μου, το αξίζει που να πάρει, το αξίζει.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ήταν γενική!Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω ως το Πάσχα για να πάω στο χωριό μου!Και όσο για το τελευταίο Χριστίνα μου, το αξίζει που να πάρει, το αξίζει.....
Να το θυμάσαι...
Δικό σου:

https://www.youtube.com/watch?v=1r9U1jE5rg4
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααααααααχ
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωστή και αγαπητή!!!
bunny
Περιβόητο μέλος
Eίναι το soundtrack του BOLT!Γνωστή και αγαπητή!!!
(το τραγούδι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κατάλαβαEίναι το soundtrack του BOLT!(το τραγούδι)
!Λοιπόν θα πει κανείς άλλος καμία love story πριν βγω offline;

Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool