Love is in the air!

PATSOUKAKI

Πολύ δραστήριο μέλος

Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα.
Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο σε όλες και όλους εσάς που έχουν πεταλούδες στο στομάχι τους, νιώθουν ερωτευμένοι, έχουν έναν ευτυχησμένο γάμο, ερωτεύονται για πρώτη φορά, ζουν έναν εφηβικό έρωτα, χλαπακιάζουν σοκολάτες στη στιγμή και μόλις χώρισαν.Πιο απλά για όλους εσάς που είστε ερωτευμένοι:inlove:!Εδώ μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε τα αισθήματά σας, να κλάψετε, να πείτε το μυστηκό της σχέσης σας και να πείτε τα προβλήματα σας ανεξαρτήτως ηλικίας:up:!

Because, love is in the air!!!!!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο σε όλες και όλους εσάς που έχουν πεταλούδες στο στομάχι τους, νιώθουν ερωτευμένοι, έχουν έναν ευτυχησμένο γάμο, ερωτεύονται για πρώτη φορά, ζουν έναν εφηβικό έρωτα, χλαπακιάζουν σοκολάτες στη στιγμή και μόλις χώρισαν.Πιο απλά για όλους εσάς που είστε ερωτευμένοι!Εδώ μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να πείτε τα αισθήματά σας, να κλάψετε, να πείτε το μυστηκό της σχέσης σας και να πείτε τα προβλήματα σας ανεξαρτήτως ηλικίας:up:!

Because, love is in the air!!!!!:inlove:
Xαχα ωραίο θέμα που το σκέφτηκες????:lol:Καλα να μην στο χαλασω(το θεμα με αυτα που γραφω) ωραιο θεμα !!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xαχα ωραίο θέμα που το σκέφτηκες????:lol:Καλα να μην στο χαλασω(το θεμα με αυτα που γραφω) ωραιο θεμα !!!!:)
Εμ, γράψτε κάτι όμως!Μόνο εγώ είμαι παθών(:inlove:);:lol:

Ευχαριστώ Sweetycat:)!

Μπα, μπορώ να σκεφτώ και πολλούς άλλους που εκδηλώθηκαν στο θέμα για το σεξ, αλλά τώρα φαίνεται τους πιάσαν οι ντροπές.:P

Πολύ ωραίο θέμα!Και έγω είμαι παθούσα παντως..!:inlove: Δεν είσαι μόνη!:P

Πλάκα έχει βρε Αντιγόνη!:lol::up:

Πολύ ωραίο θέμα!Και έγω είμαι παθούσα παντως..!:inlove: Δεν είσαι μόνη!:P
Καλωσήρθες στο κλαμπ:whistle::whistle::whistle::whistle::D!!!!!!

Για να ξεκινήσω και καμιά συζήτηση θα σας πω την ιστορία μου:
Τον ερωτεύτικα από την πρώτη στιγμη!!!Ξανθός, καστανομάτης αστείος αλλά και με τη ''μαγκιά '' του.Δεν τον βλέπω συχνά:( (σχεδόν μόνο καλοκαίρι και Πάσχα):(!Κάθε Κυριακή η καρδιά μου χτυπα σαν ταμπούρλο.Κάθε Κυριακή νιώθω την αυτοπεπίθυσή μου να πέφτει όλο και πιο κάτω.Γιατί δεν με προσέχει:cry:!!!!!!!!Κι έτσι όλο τον καιρό τσακίζω όλα τα ζαχαροπλαστεία μέχρι να τον ξαναδώ...
Αααααααααααααααχ!!!!!!:happy::inlove:

Για να ξεκινήσω και καμιά συζήτηση θα σας πω την ιστορία μου:
Τον ερωτεύτικα από την πρώτη στιγμη!!!Ξανθός, καστανομάτης αστείος αλλά και με τη ''μαγκιά '' του.Δεν τον βλέπω συχνά:( (σχεδόν μόνο καλοκαίρι και Πάσχα):(!Κάθε Κυριακή η καρδιά μου χτυπα σαν ταμπούρλο.Κάθε Κυριακή νιώθω την αυτοπεπίθυσή μου να πέφτει όλο και πιο κάτω.Γιατί δεν με προσέχει:cry:!!!!!!!!Κι έτσι όλο τον καιρό τσακίζω όλα τα ζαχαροπλαστεία μέχρι να τον ξαναδώ...
Αααααααααααααααχ!!!!!!:happy::inlove:
Ίσως δεν το καταλαβαίνει...:hmm:Προσπάθησε να τον πλησιάσεις,φιλικά στην αρχή για να δεις πώς θα εξελιχθεί.:)

Αν δεν είσαι σίγουρη μην κάνεις επιπολαιότητες,γιατί ή θα φας χυλόπιτα ή θα γελοιοποιηθείς...:/:

Αν είσαι σίγουρη πάλι,καλή επιτυχία!:up:

Και μια συμβουλή:Μην χαρίζεις τα δάκρυά σου για κάποιον που δεν το αξίζει...:):happy:

Ίσως δεν το καταλαβαίνει...:hmm:Προσπάθησε να τον πλησιάσεις,φιλικά στην αρχή για να δεις πώς θα εξελιχθεί.:)

Αν δεν είσαι σίγουρη μην κάνεις επιπολαιότητες,γιατί ή θα φας χυλόπιτα ή θα γελοιοποιηθείς...:/:

Αν είσαι σίγουρη πάλι,καλή επιτυχία!:up:

Και μια συμβουλή:Μην χαρίζεις τα δάκρυά σου για κάποιον που δεν το αξίζει...:):happy:

Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω ως το Πάσχα για να πάω στο χωριό μου:lol:!Και όσο για το τελευταίο Χριστίνα μου, το αξίζει που να πάρει, το αξίζει.....

Ευχαριστώ για τη συμβουλή.Το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω ως το Πάσχα για να πάω στο χωριό μου:lol:!Και όσο για το τελευταίο Χριστίνα μου, το αξίζει που να πάρει, το αξίζει.....
Ήταν γενική!;) Να το θυμάσαι...:)

Δικό σου::)
https://www.youtube.com/watch?v=1r9U1jE5rg4

Eίναι το soundtrack του BOLT!:up:(το τραγούδι)
Το κατάλαβα;)!

Λοιπόν θα πει κανείς άλλος καμία love story πριν βγω offline;:confused::)

Πιστεύω ότι η Βunny έχει δίκιο,καλύτερα να τον προσεγγίσεις φιλικά πρώτα για να καταλάβεις πως σε "βλέπει",ίσως να αισθάνεται και εκείνος το ίδιο!!! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back