ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς, για λίγο θα είναι σαν λαδοπόντικας αλλά θα στρώσει σε λίγες μέρες![]()
Κάπως έτσι;;;
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ προτιμώ τις αμπούλες, αλλά νομίζω ότι για τόσο μικρό γατάκι δεν ενδείκνυνται...Εγώ πιστεύω ότι για τις Περσικές ειδικά καλύτερη είναι η αποπαρασίτωση με αμπούλες

Χρειάζεται πολλή προσοχή να μην μπει νερό μέσα στα αυτιά του. Γι' αυτό είναι καλύτερα να μην του πλένεις ποτέ το κεφάλι, μπορείς αν θέλεις να το καθαρίζεις με μια βρεγμένη πετσέτα.λες δηλ από το μπάνιο που του κανα να έγινε έτσι λιγδιάρης? καλά μόνο στο κεφαλάκι του δηλ.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Δοκίμασες να τον στεγνώσεις με το πιστολάκι; Δεν το δέχονται όλες οι γάτες αλλά βοηθά πολύ στο να στεγνώσει και να φουντώσει το τρίχωμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
@Aretha: Stronghold δινω στον Πρέστο από 40 ημερών και ο κ.Πάνος ενέκρινε το σχήμα των αποπαρασιτώσεων που έχει γίνει. Οπότε μάλλον δεν είναι επικίνδυνο στα μικρά

Havana
Διάσημο μέλος
15 μερες δεν βαζουμε στην περιοχη που καναμε την εφαρμογη νερο.μα τοάφησα να δράσει.απλά μετά τον έκανα μπάνιο.εξάλλου αφού το έβαλε το σπρέυ είδε στο βιβλιαριάκι του ότι του έιχαν ήδη βάλει πριν λίγο καιρό και μου έιπε οτι τελικά ήταν περιττό αλλά δεν πειράζει. λες δηλ από το μπάνιο που του κανα να έγινε έτσι λιγδιάρης? καλά μόνο στο κεφαλάκι του δηλ.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
για να δρασει θελει δυο μερες πριν και δυο μερες μετα την εφαρμογη να μην βραχει το γατι , τωρα εσυ που το εκανες μπανιο μαλλον δεν θα εχει μεινει καθολου ουσια επανω μονο το λαδι που εχει το σπρεϋ γαι να μενει στη επιφανεια του δερματος
οι αμπουλες πανε αναλογα την εταιρια και την περιεκτικοτητα σε δραστικη ουσια απο ποια ηλιακια μπορουν να τοποθετηθουν
παντως ο γατος σε καμια 10αρια μερες θα ειναι οπως πριν που θα φυγει το λαδι 
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εάν το λάδωμα αυτό οφείλεται μόνο στο σπρέϋ, τότε εντάξει.
Απλώς είμαι πιο υποψιασμένη γιατί τα περισσότερα ζωάκια στα pet shops είναι σε κακή κατάσταση.

Μήπως τελικά πρέπει να αγοράζουμε από τα pet shop; Μάλλον κι αυτά θα τα γλυτώνουμε (όχι από το δρόμο, όπως τα αδέσποτα) αλλά από κακή φροντίδα και αδιαφορία...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως πρέπει να μπει λουκέτο στα pet shop;Μήπως τελικά πρέπει να αγοράζουμε από τα pet shop; Μάλλον κι αυτά θα τα γλυτώνουμε (όχι από το δρόμο, όπως τα αδέσποτα) αλλά από κακή φροντίδα και αδιαφορία...
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
...οπως κ να χει θα περιμένω.πάντως ήρθαν κάτι φίλοι μου σπίτι κ μου είπαν ότι έτσι όπως έγινε είναι ίδιος ο gioda (star wars)και τον φώναζαν έτσι.τον κακομοίρη....από το σπρέυ έγινε έτσι, στο πετ σοπ μου το παρέδωσαν καλά, αλλά έχετε δίκιο για λουκέτα κ τέτοια γιατί ήδη από κει είχε κολλήσει παρασιτική ωτίτιδα που τον ταλαιπωρεί πάρα πολύ κ ούτε μου είπαν τίποτα.καθόλου δεν τα προσέχουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool