Mα τι σπρέυ είναι αυτό πια...

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
λοιπόον τον πάω το μικρό στον κτηνίατρο μια κ τον πήρα απο pet shop κ ευτυχώς που πήγα δηλαδή γιατί και παρασιτική ωτίτιδα είχε και πεφυκίτιδα είχε και γενικά πολύ μούφα τα πεt shops!τεσπα, το θέμα είναι ότι το γατάκι μου ειναι περσίας κ είναι φουντωτό φουντωτό.οκτηνίατρος λοιπόν του βαλε ένα φάρμακο προληπτικά για τους ψύλλους. ε από εκέινη τη μέρα,εκεί γύρω από το π΄ροσωπάκι του τοτρίχωμα του είναι σαν λιγδιασμένο να το πω,σν αραιωμένο,σαν να μην τον έχουν ξεπλύνει.εγώ του βαλα ΄νερό εκει μπασ κ είχε κολλήσει το σπρέυ αλλα τιποτα.τί να κάνω?απ'ο το φαρμακο λέτε είναι?στο υπόλοιπο σώμα του μια χαρά είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον εννοείς το Frontline, είναι το spray που χρησιμοποιείται κατά κόρον για εξωτερική αποπαρασίτωση. Μην ανησυχείς, για λίγο θα είναι σαν λαδοπόντικας αλλά θα στρώσει σε λίγες μέρες :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, για λίγο θα είναι σαν λαδοπόντικας αλλά θα στρώσει σε λίγες μέρες :lol:

Κάπως έτσι;;;

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• TN_Perser.JPG
    TN_Perser.JPG
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 137
αχ άντε μακάρι.εν τω μεταξύ τον έκανα κ εγώ μπάνιο μετά για να φύγει αυτή η βρώμα του σπρέυ, κ επειδή ανακαλύψαμε εκ των υστέρων ότι τον είχαν ήδη ραντίσει στο pet shop, κ έλεγα μήπως δεν τον ξέπλυνα καλά.ξέρω δεν έπρεπε να τον κάνω, α΄λλά θα σκαγα!

Μάλλον δεν έπρεπε να τον κάνεις μπάνιο. Το φάρμακο πρέπει να μένει στο δέρμα για να δράσει. Εγώ πιστεύω ότι για τις Περσικές ειδικά καλύτερη είναι η αποπαρασίτωση με αμπούλες (δυο σταγόνες στο σβέρκο και τελείωσε). Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το γιατρό και να του πεις ότι τον έπλυνες, μπορεί να χρειαστεί επανάληψη.

μα τοάφησα να δράσει.απλά μετά τον έκανα μπάνιο.εξάλλου αφού το έβαλε το σπρέυ είδε στο βιβλιαριάκι του ότι του έιχαν ήδη βάλει πριν λίγο καιρό και μου έιπε οτι τελικά ήταν περιττό αλλά δεν πειράζει. λες δηλ από το μπάνιο που του κανα να έγινε έτσι λιγδιάρης? καλά μόνο στο κεφαλάκι του δηλ.

Με το μπάνιο ίσως κόλλησε το φάρμακο με το νερό, μην ανησυχείς. Είναι όντως λίγο περίεργο το θέαμα :P

δηλαδή θα ξαναγίνει φουντωτός ο μικρούλης ε?λέω μήπως του χάλασα το τρίχωμα κ το χω τύψεις:(

Εγώ πιστεύω ότι για τις Περσικές ειδικά καλύτερη είναι η αποπαρασίτωση με αμπούλες
Κι εγώ προτιμώ τις αμπούλες, αλλά νομίζω ότι για τόσο μικρό γατάκι δεν ενδείκνυνται...:hmm:
λες δηλ από το μπάνιο που του κανα να έγινε έτσι λιγδιάρης? καλά μόνο στο κεφαλάκι του δηλ.
Χρειάζεται πολλή προσοχή να μην μπει νερό μέσα στα αυτιά του. Γι' αυτό είναι καλύτερα να μην του πλένεις ποτέ το κεφάλι, μπορείς αν θέλεις να το καθαρίζεις με μια βρεγμένη πετσέτα.

μη τρελαίνεσαι άδικα, και ξαναφουντώσει ο μικρός.:up::up: Δοκίμασες να τον στεγνώσεις με το πιστολάκι; Δεν το δέχονται όλες οι γάτες αλλά βοηθά πολύ στο να στεγνώσει και να φουντώσει το τρίχωμα!

έχετε δίκιο παιδιά το μετάνιωσα αλλά πάει τώρα.εννοείται δοκίμασα πιστολάκι (όχι θα χανα) αλλά τζίφος.εξάλλου πάνε 2 μέρες πια, θα χε στεγνώσει...μάλλον θα φύγει μόνο του.καλα αυτό το λιγότερο είναι,εδώ θέλει καθημερινή περιποίηση ματιών και αυτιών..κ δεν του αρέσει καθόλου του καημένου:P

Με τι σαμπουάν τον έκανες μπάνιο? Εγώ της έχω πάρει ειδικό από το Pet City, που έχει και αντίστοιχο μαλακτικό και μυρίζει πράσινο μήλο! Μου έρχεται να την φάω μετά.

α ναι γεια σου απο κει το πηρα κ εγω το σαμπουαν.του βαλα κ το μαλακτικο του.παιδια εχει δικιο η desdemona,σαν λαδοποντικας ειναι.μα ειναι λογικο μετα απο 2 μερες?το χαβα μου εγω.

Μην ανησυχείς. Εδώ ο δικός μου που του βάζω αμπούλες είναι λαδοπόντικας στο σημείο εκείνο για 2 μέρες, δεν θα είναι ο δικός σου που είναι και μακρύτριχος και ψεκάστηκε ολόκληρος;
@Aretha: Stronghold δινω στον Πρέστο από 40 ημερών και ο κ.Πάνος ενέκρινε το σχήμα των αποπαρασιτώσεων που έχει γίνει. Οπότε μάλλον δεν είναι επικίνδυνο στα μικρά :hmm:

μα τοάφησα να δράσει.απλά μετά τον έκανα μπάνιο.εξάλλου αφού το έβαλε το σπρέυ είδε στο βιβλιαριάκι του ότι του έιχαν ήδη βάλει πριν λίγο καιρό και μου έιπε οτι τελικά ήταν περιττό αλλά δεν πειράζει. λες δηλ από το μπάνιο που του κανα να έγινε έτσι λιγδιάρης? καλά μόνο στο κεφαλάκι του δηλ.
15 μερες δεν βαζουμε στην περιοχη που καναμε την εφαρμογη νερο.:lol:

Ειναι λαδωμενος λγω του σπρεϋ υποθετω οτι ηταν ενα μπλε :) για να δρασει θελει δυο μερες πριν και δυο μερες μετα την εφαρμογη να μην βραχει το γατι , τωρα εσυ που το εκανες μπανιο μαλλον δεν θα εχει μεινει καθολου ουσια επανω μονο το λαδι που εχει το σπρεϋ γαι να μενει στη επιφανεια του δερματος;) οι αμπουλες πανε αναλογα την εταιρια και την περιεκτικοτητα σε δραστικη ουσια απο ποια ηλιακια μπορουν να τοποθετηθουν:/:παντως ο γατος σε καμια 10αρια μερες θα ειναι οπως πριν που θα φυγει το λαδι :up:

Πάντως γενικά όταν το τρίχωμα της γάτας είναι λαδωμένο είναι ένδειξη κακής υγείας.
Εάν το λάδωμα αυτό οφείλεται μόνο στο σπρέϋ, τότε εντάξει.
Απλώς είμαι πιο υποψιασμένη γιατί τα περισσότερα ζωάκια στα pet shops είναι σε κακή κατάσταση. :(
Μήπως τελικά πρέπει να αγοράζουμε από τα pet shop; Μάλλον κι αυτά θα τα γλυτώνουμε (όχι από το δρόμο, όπως τα αδέσποτα) αλλά από κακή φροντίδα και αδιαφορία...

Μήπως τελικά πρέπει να αγοράζουμε από τα pet shop; Μάλλον κι αυτά θα τα γλυτώνουμε (όχι από το δρόμο, όπως τα αδέσποτα) αλλά από κακή φροντίδα και αδιαφορία...
Μήπως πρέπει να μπει λουκέτο στα pet shop;

τελικά το μπάνιο ήταν μεγάλη βλακεία :/:...οπως κ να χει θα περιμένω.πάντως ήρθαν κάτι φίλοι μου σπίτι κ μου είπαν ότι έτσι όπως έγινε είναι ίδιος ο gioda (star wars)και τον φώναζαν έτσι.τον κακομοίρη....από το σπρέυ έγινε έτσι, στο πετ σοπ μου το παρέδωσαν καλά, αλλά έχετε δίκιο για λουκέτα κ τέτοια γιατί ήδη από κει είχε κολλήσει παρασιτική ωτίτιδα που τον ταλαιπωρεί πάρα πολύ κ ούτε μου είπαν τίποτα.καθόλου δεν τα προσέχουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back