Mόνο επειδή τις ταΐζουμε..;

κι εγω γραφω και με τα 2..αλλα με το αριστερο πιο καλα..ειδικα στον πινακα του σχολειο(πριν κατι χροοοονια) εγραφα και με τα 2 και εμεναν οι αλλοι καγκελο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω γραφω και με τα 2..αλλα με το αριστερο πιο καλα..ειδικα στον πινακα του σχολειο(πριν κατι χροοοονια) εγραφα και με τα 2 και εμεναν οι αλλοι καγκελο:P

Ωραία, μαζί θα μας πάρουν....:lol::lol::lol:

Εγώ ξεκίνησα να γράφω με το αριστερό, στο σχολείο, τότε το 1821... με πίεσαν να αλλάξω, άλλαξα, αλλά μπορώ να γράφω και με το αριστερό (λιγότερο καλά..)
όλα τα άλλα κόβω, ράβω, παίζω ρακέτες, ποδόσφαιρο κλπ.. με το αριστερό.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To οτι είναι εκδηκητικες ισχύει? :confused:
Άμα σου λένε τέτοιες παπάρες θα τους ρωτάς πόσες επιθέσεις απο γάτες έχουν ακούσει έναντι απο σκύλους που ακούγονται συνέχεια στα ΜΜΕ.
Η γάτα δεν αρέσει στους ανθρώπους γιατί ο άνθρωπος θέλει να είναι ο αφέντης σε ΟΛΑ τα όντα τα φυτα και τα αντικείμενα που υπάρχουν πάνω στην γή και οτι δεν υποτάσεται σε αυτόν αυτομάτος πάντα το βάφτιζαν σατανικό και ότι έχει κακές προθέσεις. Εγώ προσωπικά θαυμάζω την γάτα γιατί είναι κυρία του εαυτού της.:up:

Μου λενε συνεχεια οτι οι γάτες δεν δενονται και δεν αγαπουν τα αφεντικά τους
κ οτι απλα μας ανεχονται επειδή τις ταιζουμε..

Κ οτι αν τις ταιζει καποιος αλλος θα σταματησουν να μας δειχνουν ενδιαφέρον..

Συμφωνειται με αυτο? Η πιστεύετε οτι είναι πιστές και δεν μας πλησιαζουν μονο για να φανε?:confused:

Οπως κ να εχει βεβαια εμεις τις αγαπάμε..:up:
νομιζω οτι οποιος λεει αυτες τις π@@@ριες δν εχει ιδεα απο ζωα. ουτε απο σκυλους ουτε απο γατες. δν εχει ζησει ποτε τη ζεστασια, την τρυφεροτητα, την αγαπη ενος κατοικιδιου. οσοι φιλοι-γνωστοι μου εχουν σκυλο, μπορει να προτιμουν την εκδηλωτικοτητα του, αλλα σε καμια περιπτωση δν θεωρουν 4ποδα εκδικητικα τερατα τις γατες, ή παλαβη εμενα που τις προτιμω. τετοιες αντιδρασεις εχω απο ασχετους με ζωα. κ τι να τους απαντησεις? σαν να προσπαθεις να περιγραψεις σε καποιον που δν ακουει τη μουσικη...

@julia: εισαι κλασικη αριστεροχειρας, γιαυτο κ κανεις τις δουλειες σου με το αριστερο;)

Λοιπόν για το αν οι γάτες σε αγαπούν ή απλά είναι ιδιοτελή όντα έχω την παρακάτω εμπειρία:
Πριν μερικά χρόνια ανά διαστήματα μέσα στο έτος πήγαινα εκδρομές στο χωριό μου.
Ο γείτονας είχε μια γάτα την οποία την τάιζε ανελλιπώς αλλά μέχρι εκεί. Χάδια κλπ. δεν υπήρχαν και έμενε έξω στον τεράστιο κήπο του ή κοιμόταν στην αποθήκη του. Τυπική περίπτωση οικόσιτης γάτας επαρχίας. Η γάτα ερχόταν και καμία βόλτα στο δικό μας κήπο. Όποτε ήμουν εκεί φυσικά τη χάιδευα, έπαιζα μαζί της και φυσικά της έδινα και τα μεζεδάκια της (αν και ήταν το μόνο που δεν είχε ανάγκη).
Όταν η γιαγιά μου έφυγε από αυτόν τον κόσμο πήγα στο χωριό για το τελευταίο αντίο. Στο σπίτι είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος και πολλά αυτοκίνητα ερχόταν και έφευγαν. Λοιπόν με το φτάσαμε και παρκάραμε ξαφνικά έρχεται τρέχοντας μια γάτα από το διπλανό κήπο και άρχισε να τρίβεται στα πόδια μου. Παρά τα πολλά αυτοκίνητα και το πήγαινε έλα αυτή γνώρισε αμέσως τον ήχο της μηχανής και κατάλαβε ότι είχα γυρίσει.
Νομίζω αυτό τα λέει όλα.

Άμα σου λένε τέτοιες παπάρες θα τους ρωτάς πόσες επιθέσεις απο γάτες έχουν ακούσει έναντι απο σκύλους που ακούγονται συνέχεια στα ΜΜΕ.
Η γάτα δεν αρέσει στους ανθρώπους γιατί ο άνθρωπος θέλει να είναι ο αφέντης σε ΟΛΑ τα όντα τα φυτα και τα αντικείμενα που υπάρχουν πάνω στην γή και οτι δεν υποτάσεται σε αυτόν αυτομάτος πάντα το βάφτιζαν σατανικό και ότι έχει κακές προθέσεις. Εγώ προσωπικά θαυμάζω την γάτα γιατί είναι κυρία του εαυτού της.:up:

αυτό που έχεις υπογραμμίσει.......αυτό ειναι και η ουσία όλου του θέματος....με κάλυψες απόλυτα...:):):)

οι αριστεροχειρες ειναι του σατανα???:blink::blink::blink: δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια φημη και για μας:cry::cry:

Αμε!Αν ειχαμε γεννηθει τον Μεσαιωνα μαζι με τις γατες θα εκαιγαν κι εμας!:blink::mad:

Felice τα λες πολυ ωραια!

Felice τα λες πολυ ωραια![/quote]

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,
αλλά μία είναι η πραγματικότητα ότι αυτό που εκπέμπουμε όχι μόνο προς τα ζώα αλλά και προς τον οποιονδήποτε αυτό είναι που θα κάνει κάποιον να μας αγαπάει να μας εμπιστεύεται και γιαυτό να θέλει να είμαστε μαζί παρέα.Όχι το αν τον ταίζουμε ή όχι.
Πριν απο 3 χρόνια έχασα την πολυαγάπημένη μου γάτα:( που ήταν η καλύτερη φιλενάδα μου απο τα 17. Με προστάτευε (σαν σκύλος Κ9), ανησυχούσε για μένα και μάλωνε όποιον μου μιλούσε δυνατά και πάντα όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά ερχόταν και με ηρεμούσε μέχρι να κοιμηθώ και μετά καθόταν και παρακολουθούσε την αναπνοή μου. Δεν νομίζω ότι αυτά όλα τα έκανε γιατί της πρόσφερα ένα μπωλ μπισκότα την ημερα.
Η γάτα είναι ένα θαυμαστό ζώο που μπορεί και βλέπει χρώματα παραπάνω απο εμάς και τα άλλα ζώα. Έτσι βλέπει και την αύρα μας και γιαυτό καταλαβαίνει τι είδους άνθρωποι είμαστε και ανάλογα αυτό που εκπέμπουμε συμπεριφέρεται και αυτή. Γιαυτό Κωστή να μην ακούς κανέναν. Αυτοί που σου λένε διάφορα εκπέμπουν αρνητική αύρα και στην πραγματικότητα δεν αγαπαν τα ζώα σαν οντα αλλά σαν περιουσία τους. Πράγμα που τα ζώα δεν είναι.

Η γατα ειναι πολυ τρυφερο πλασμα,κ εκδηλωνει την αγαπη της σιγουρα οχι επειδη την ταιζουμε.Οταν λειπω σε ταξιδι κ επιστρεφω γουρουριζει και ερχεται αγκαλια τουλαχιστον για κανα μισαωρο.Απλα σε καποιους ανθρωπους αρεσει που οι σκυλοι υπακουνε στα παραγγελματα(εμενα προσωπικα οχι)κ αυτο το θεωρουν εποικινωνια.Δεν λεω για ολους τους σκυλοφιλους,αλλα καποιοι δεν εχουν καμια σχεση με τα ζωα κ δε θα επρεπε να εχουν σκυλο.
Η γατα λοιπον ειναι ανεξαρτητη.Δεν υπακουει σε διαταγες κ δειχνει την αγαπη της οταν αυτη θελει κ εχει ορεξη-ζηλευτα χαρακτηριστικα θα λεγα!

Η γατα ειναι πολυ τρυφερο πλασμα,κ εκδηλωνει την αγαπη της σιγουρα οχι επειδη την ταιζουμε.Οταν λειπω σε ταξιδι κ επιστρεφω γουρουριζει και ερχεται αγκαλια τουλαχιστον για κανα μισαωρο.Απλα σε καποιους ανθρωπους αρεσει που οι σκυλοι υπακουνε στα παραγγελματα(εμενα προσωπικα οχι)κ αυτο το θεωρουν εποικινωνια.Δεν λεω για ολους τους σκυλοφιλους,αλλα καποιοι δεν εχουν καμια σχεση με τα ζωα κ δε θα επρεπε να εχουν σκυλο.
Η γατα λοιπον ειναι ανεξαρτητη.Δεν υπακουει σε διαταγες κ δειχνει την αγαπη της οταν αυτη θελει κ εχει ορεξη-ζηλευτα χαρακτηριστικα θα λεγα!

πολυ σωστα!!!!!!:D:D:D......συμφωνω απολυτα......:)
ειναι δυστυχως η ταση καποιων ανθρωπων,να νιωθουν οτι ειναι κυριαρχοι επανω σε καποιον αλλον...ειτε ειναι ανθρωπος,ειτε ζωο.......:)

Συμφωνώ απόλυτα με την Πουπουλίνα!!!:):):) Και ένα παράδειγμα είναι οι δικές μου γάτες που όταν τους βάζω να φάνε, πρώτα έρχονται και με ευχαριστούν και μετά τρώνε!!!:D:D:D

είναι απίστευτο... αλλά το ίδιο κάνει και η γάτα που ταϊζω στη δουλειά...
αυτό όμως δεν πάει να πει πως με αγαπά;)

Οι γάτες ειναι κι αυτές ζωντανοί οργανισμοί. Αντιδρούν στα ερεθίσματα. Προσωπικά λατρεύω και τους σκύλους και τις γάτες κι αν με ανάγκαζαν να διαλέξω θα ειχα νομιζω πολύ σοβαρό πρόβλημα ... Διαφωνώ κάθετα με το διαχωρισμό οπως και με τον παραλληλισμό.
Νομιζω ομως πως αυτο που θέλουν να πουν, έχει βάση στο οτι η γάτα ως λέξη θηλυκού γένους φέρει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. Ειναι σαφώς ανεξάρτητη, διαισθητική, επιλεκτική, άλλοτε απαιτητική και κτητική, άλλοτε πονηρη και λιγο ζηλιάρα...σίγουρα εφυής, ξέρει να διεκδικεί, ξέρει να επιβιώνει και δυναμικά να πηγαίνει "παρακάτω", οταν αυτο χρειαστεί, ξέρει να κερδίζει !!!
Ειναι μια ύπαρξη με έντονο άρωμα γυναίκας. ;)
Ορμώμενοι απο το γεγονός πως μια γάτα, δε θα πεθάνει απαραίτητα αν πεθάνει το αφεντικό της...ή πως δε θα πεθάνει απο κατάθλιψη αν το αφεντικό της την εγκαταλείψει σε άλλα χέρια λένε πολλά και διάφορα.
Θα έλεγα απλά να τους πεις, πως θα έπρεπε να θαυμάζουν και να σέβονται αυτά τα πλάσματα ακριβώς για ολους τους παραπάνω λόγους.
Στο τέλος κάθε επώδυνης ιστορίας, δεν θαυμάζουμε τον πραγματικά δυνατό;
Αυτό ειναι οι γάτες. Δυνατες!

είναι απίστευτο... αλλά το ίδιο κάνει και η γάτα που ταϊζω στη δουλειά...
αυτό όμως δεν πάει να πει πως με αγαπά;)
Σίγουρα σημαίνει ότι εκτιμά την φροντίδα σου!!:):)

Ειναι μια ύπαρξη με έντονο άρωμα γυναίκας. ;)
Ορμώμενοι απο το γεγονός πως μια γάτα, δε θα πεθάνει απαραίτητα αν πεθάνει το αφεντικό της...ή πως δε θα πεθάνει απο κατάθλιψη αν το αφεντικό της την εγκαταλείψει σε άλλα χέρια λένε πολλά και διάφορα.
Θα έλεγα απλά να τους πεις, πως θα έπρεπε να θαυμάζουν και να σέβονται αυτά τα πλάσματα ακριβώς για ολους τους παραπάνω λόγους.
Στο τέλος κάθε επώδυνης ιστορίας, δεν θαυμάζουμε τον πραγματικά δυνατό;
Αυτό ειναι οι γάτες. Δυνατες!
Αυτήν την σκέψη την κάνουν άτομα που δεν είχαν ποτέ τους για παρέα μία γάτα γιατί εγώ όποτε έχω αφήσει στην μάνα μου γάτα να μου την κρατήσει μου έχουν πεί ότι το γατί ξεροστάλιαζει με τις ώρες στο παράθυρο να με δεί αν γυρίζω. Για να κάθεται το ζώο στο παράθυρο ΟΛΗ την ημέρα χωρίς νερό και φαί και να περιμενει σημαίνει ότι γιαυτήν δεν είσαι μόνο "φαί" για κάποιον άλλο λόγο σε περιμένει.

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΑΠΟΛΥΤΑ!:up::up::up:
Όπως το έγραψα και εγώ, είναι κυρια του εαυτού της και όχι δουλοπρεπής. Και αγαπάει όχι γιατί πρέπει :mad:επειδή αλλά επειδη αισθάνεται.

Αυτήν την σκέψη την κάνουν άτομα που δεν είχαν ποτέ τους για παρέα μία γάτα γιατί εγώ όποτε έχω αφήσει στην μάνα μου γάτα να μου την κρατήσει μου έχουν πεί ότι το γατί ξεροστάλιαζει με τις ώρες στο παράθυρο να με δεί αν γυρίζω. Για να κάθεται το ζώο στο παράθυρο ΟΛΗ την ημέρα χωρίς νερό και φαί και να περιμενει σημαίνει ότι γιαυτήν δεν είσαι μόνο "φαί" για κάποιον άλλο λόγο σε περιμένει.

Felicita μου, μη μου εκνευρίζεσαι μωό :D !!!
Ειπαμε....απόψεις υπάρχουν πολλές και διάφορες. Το τι θα υιοθετήσει κανείς ειναι επιλογή επι της λογικής που κουβαλάει :D
Βεβαιως και η γάτα σου θα σε περιμένει και θα τρελλαθεί απο χαρά κλπ κλπ...(θυμάσαι τη Χαρά μου, το κουτσο γατουνάκι μου το αγριεμένο που επι ενα μήνα χαμένη μολις ακουσε τη φωνή μου έτρεξε;;)
Η μόνη διαφορά ειναι πως η γάτα μπορει να αντέξει και να μη σε περιμένει για πάντα. Αργά η γρήγορα θα προσαρμοστεί και θα βρει τροπο να παρει και να δώσει αγάπη και παρακάτω...και πολύ καλά θα κάνει!! Καταλαβαίνει πότε έφυγες για λίγο, πότε την παράτησες...αν η αγάπη σου ήταν βαθιά ή οχι κι αναλόγως λειτουργεί αντανακλαστικά. Κι αυτο ειναι μία απο τις δύναμεις της, ίσως η πιο ουσιώδης! Δε σημαινει πως δεν αγάπησε την πρώτη της οικογένεια...
Ο δε σκύλος (επειδή ειχα επίσης και σκυλο πολλά χρονια και τους λατρευω εξ΄ισου) θα μεινει για πάντα με την απορία και το γιατί στο βλέμμα...(και δυστυχως ακομη κι αν το "αφεντικο" του ειναι ενα μουλάρι και μισο και δεν αξιζει μία..συχνά συμβαινει...:()
Δεν καταλαβαινω αυτους που επιμένουν στη σύγκριση, ειλικρινά δεν τους καταλαβαινω....

Felicita μου, μη μου εκνευρίζεσαι μωό :D !!!
Ειπαμε....απόψεις υπάρχουν πολλές και διάφορες. Το τι θα υιοθετήσει κανείς ειναι επιλογή επι της λογικής που κουβαλάει :D
Βεβαιως και η γάτα σου θα σε περιμένει και θα τρελλαθεί απο χαρά κλπ κλπ...(θυμάσαι τη Χαρά μου, το κουτσο γατουνάκι μου το αγριεμένο που επι ενα μήνα χαμένη μολις ακουσε τη φωνή μου έτρεξε;;)
Η μόνη διαφορά ειναι πως η γάτα μπορει να αντέξει και να μη σε περιμένει για πάντα. Αργά η γρήγορα θα προσαρμοστεί και θα βρει τροπο να παρει και να δώσει αγάπη και παρακάτω...και πολύ καλά θα κάνει!! Καταλαβαίνει πότε έφυγες για λίγο, πότε την παράτησες...αν η αγάπη σου ήταν βαθιά ή οχι κι αναλόγως λειτουργεί αντανακλαστικά. Κι αυτο ειναι μία απο τις δύναμεις της, ίσως η πιο ουσιώδης! Δε σημαινει πως δεν αγάπησε την πρώτη της οικογένεια...
Ο δε σκύλος (επειδή ειχα επίσης και σκυλο πολλά χρονια και τους λατρευω εξ΄ισου) θα μεινει για πάντα με την απορία και το γιατί στο βλέμμα...(και δυστυχως ακομη κι αν το "αφεντικο" του ειναι ενα μουλάρι και μισο και δεν αξιζει μία..συχνά συμβαινει...:()
Δεν καταλαβαινω αυτους που επιμένουν στη σύγκριση, ειλικρινά δεν τους καταλαβαινω....
Αυτό που εγραψα δεν το έγραψα απευθυνόμενη προς εσένα :happy:, γενικά μιλούσα για το τί λένε οι άνθρωποι.
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση:)

αυτο λεω και εγω,.........οτι οχι μονο δεν υπαρχει λογος να συγκρινουμε τη γατα με τον σκυλο......αλλα ειναι και ηλιθιο....ειπαμε...ειναι σαν να συγκρινεις ελεφαντα με αλεπου....αφου ειναι τελειως διαφορετικα ειδη...με τελειως διαφορετικη συμπεριφορα...
και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κολλαμε στο αν η γατα αγαπα,ή δεν αγαπα...αν ειναι εκδικητικη ή οχι...αν ξεχναει κλπ...μην εξανθρωπιζουμε τα ζωα...ειναι αυτο που ειναι...και μας αρεσει και τη λατρευουμαι...τελεια και παυλα...σε οποιους αρεσουμε,για τους αλλους ...δεν θα μπορεσουμε...:up::up::up:

Αυτό που εγραψα δεν το έγραψα απευθυνόμενη προς εσένα :happy:, γενικά μιλούσα για το τί λένε οι άνθρωποι.
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση:)

Ναι βρε χαζούλι...το κατάλαβα :D :kiss:

Η γατα ειναι ενα ζωο που οτι του δειξεις ετσι σου δειχνει. Δεν εισαι ενταξυ μαζι της θα φυγει, νιωθει την αγαπη σου θα μεινει. Ειναι ενα υπερυφανο ζωο και αυτο την κανει μοναδικη. Τωρα εαν ειναι εκδηκιτικες οι γατες νομιζω πως ειναι φανερο πως εαν εστεκε κατι τετοιο θα τραυματιζαν παρα πολλους που τους κανουν διαφορα( να μην τα σκεφτομαι γιατι εκνευριζομαι) Ομως δυστιχως μονο ο ανθρωπος εχει κακια!ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ!...και αν μας ηθελε μονο για το φαι τοτε δεν θα ηταν μαζι μας ολη μερα, δεν θα ηθελαν χαδια, δεν θα μας εγλυφαν για να μας καθαρισουν:P, δεν θα ερχοντουσαν διπλα μας οταν δεν ημασταν καλα και να εβαζαν το μουσουδακι τους στην μυτη μας...με λιγα λογια δεν θα ειχαν την ζεστασια που εχουν τωρα μαζι μας....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back