ladycat
Διάσημο μέλος
:kiss: :cat: :greycat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Βίον Ανθόσπαρτον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Αυριο παντρευεται και η θεια μου, και θα ερθει στο σπιτι μας να ντυθει , οποτε εχουμε ετοιμασιες και εμεις....
Βιον ανθοσπαρτον λοιπον και στις δυο νυφουλες....

Lady
Δραστήριο μέλος
Πάνω απ'ολα ευτυχία και υγεία!!

maxi2
Δραστήριο μέλος
αντε βίον ανθόσπαρτον.... και με πολλούς απογόνους βρε.........
(μια φορά είπα και του χρόνου....)

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
καλή τύχη!!!
(κάθε γάμος τη χρειάζεται)

anabou
Διάσημο μέλος
Σε έναν γάμο που ήμουν παρανυφάκι μου είπε ένας άνθρωπος και στα δικά σου και του είπα επίσης (αλλά ήταν παντρεμένος)! Χούι κι αυτό να λές και στα δικά σου σε όλο τον θηλυκό πληθυσμό ανω των 5! Ευτυχώς ήμουν σε ηλικία που είχα το ακαταλλόγιστοκαλέ πάλι έχασα επεισόδια;;;;;;
αντε βίον ανθόσπαρτον.... και με πολλούς απογόνους βρε.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(μια φορά είπα και του χρόνου....)![]()
![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς τις υπόλοιπες ανύπαντρες: Και στα δικά μας κορίτσια!
(anabou μη με βρίσεις!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anabou
Διάσημο μέλος
!Οπότε μάλλον έχει μέλλον ακόμα
!Ευχαριστώ πάντως! Το περιστατικό με το παρανυφάκι έγινε όταν ήμουν 8 χρονών! Όντως πολύ μικρή για γάμο
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω για τις ευχες σας να ειστε καλα και στα δικα σας οι ανυπανδρες!!
επιστρεφω δριμυτερη λοιπον για να ασχοληθουμε με τα λατρεμενα πλασματα μας (οχι τους ανδρες,τα αλλα ζωα τις γατες μας!!!
).ευτυχως στο νεο σπιτι εχω και τον πεπιτο μου γιατι διαφορετικα θα ημουν για τρελοκομειο
!!!του εχω και δικο του δωματιο και δοξα τω θεο που ο ανδρας μου ειναι καλυτερα με τις αλλεργιες του!
φιλακια σε ολους και ιδιαιτερα στην ολγα (veggie) και στη φροσω (ladycat).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool