marikaity βίον ανθόσπαρτο

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
φιλεναδα ξερω εχεις καιρο να μπεις στην σελιδα θα ηθελα να σου πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που θα σε εχω γειτονισσα πλεον κ θα μπεις στο κλαμπ των παντρεμενων το μονο που εχω να σου πω ειναι βιο ανθοσπαρτο κ καλους απογονους :up: :up: :up: :kiss: :cat: :greycat:

116008427846012.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και δεν γνωριζόμαστε
Βίον Ανθόσπαρτον!
:)

0087-0512-1811-1310_SM2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bίον ανθόσπαρτο και από μένα! Καλή αρχή στη νέα σου ζωή!

Καλη αρχη και πανω απο ολα υγεια!!!!
Αυριο παντρευεται και η θεια μου, και θα ερθει στο σπιτι μας να ντυθει , οποτε εχουμε ετοιμασιες και εμεις....
Βιον ανθοσπαρτον λοιπον και στις δυο νυφουλες....:D

Αντε και του χρόνου...τα βαφτίσια!!!!
Πάνω απ'ολα ευτυχία και υγεία!!:D

καλέ πάλι έχασα επεισόδια;;;;;;
αντε βίον ανθόσπαρτον.... και με πολλούς απογόνους βρε.........
Fireworks-01-june.gif
Fireworks-02-june.gif
Fireworks-05-june.gif

Fireworks-06-june.gif
Fireworks-09-june.gif

(μια φορά είπα και του χρόνου....) :redface: :redface:

Από μένα ....

καλή τύχη!!!

(κάθε γάμος τη χρειάζεται)

Όμορφο "βίο" να 'χετε. Το "ανθόσπαρτος" τη κάνει με την ανθοδέσμη. Και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει.:redface: :)

καλέ πάλι έχασα επεισόδια;;;;;;
αντε βίον ανθόσπαρτον.... και με πολλούς απογόνους βρε.........
Fireworks-01-june.gif
Fireworks-02-june.gif
Fireworks-05-june.gif

Fireworks-06-june.gif
Fireworks-09-june.gif

(μια φορά είπα και του χρόνου....) :redface: :redface:
Σε έναν γάμο που ήμουν παρανυφάκι μου είπε ένας άνθρωπος και στα δικά σου και του είπα επίσης (αλλά ήταν παντρεμένος)! Χούι κι αυτό να λές και στα δικά σου σε όλο τον θηλυκό πληθυσμό ανω των 5! Ευτυχώς ήμουν σε ηλικία που είχα το ακαταλλόγιστο

Εύχομαι να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!
Προς τις υπόλοιπες ανύπαντρες: Και στα δικά μας κορίτσια! :P :P :P (anabou μη με βρίσεις!!!:P )

Η Anadu πρέπει να πάρει το πτυχίο της πρώτα::)

Και να βρει και κάποιον πρώτα :whistle:!
Οπότε μάλλον έχει μέλλον ακόμα :P!

Ευχαριστώ πάντως! Το περιστατικό με το παρανυφάκι έγινε όταν ήμουν 8 χρονών! Όντως πολύ μικρή για γάμο :)!

παιδακια γεια χαρα σας και παλι!!
ευχαριστω για τις ευχες σας να ειστε καλα και στα δικα σας οι ανυπανδρες!!
επιστρεφω δριμυτερη λοιπον για να ασχοληθουμε με τα λατρεμενα πλασματα μας (οχι τους ανδρες,τα αλλα ζωα τις γατες μας!!!:D ).
ευτυχως στο νεο σπιτι εχω και τον πεπιτο μου γιατι διαφορετικα θα ημουν για τρελοκομειο:P !!!
του εχω και δικο του δωματιο και δοξα τω θεο που ο ανδρας μου ειναι καλυτερα με τις αλλεργιες του!
φιλακια σε ολους και ιδιαιτερα στην ολγα (veggie) και στη φροσω (ladycat).
:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back