μαγισσα
Διάσημο μέλος

Ελπίζω να έγινες καλή ανυπομονώ να σε δω

φιλάκια μωρό μου..... μιάουυυυυυ!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μρρρρρρρ! Νιαουάου!

Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!!

ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω!
Μρρρρρρρ! Νιαουάου!
ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει!
μην ανυσηχείς εκτός από καλό νιαούρισμα έχω και πολύ υπομονή......
φιλάκια,,,,,

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω!
Μρρρρρρρ! Νιαουάου!
Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα.
Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη?![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη?
[/quote]Καλώς μας ήρθες!
Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί...
Ωραία μου τα έκαναν!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω.Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δωΤο εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε?
![]()
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλΑν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;;![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;;![]()
Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!!

Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες;

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο!Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!!
Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες;![]()
Καλή η πρότασή σου...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!!Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;;![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;;Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ![]()

Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!!![]()

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος!Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας.Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά
Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά!![]()

Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool