μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #241 03-05-08 22:00 για πες έγινε καλό τουλάχιστον ή ότι και ότι???? Ελπίζω να έγινες καλή ανυπομονώ να σε δω φιλάκια μωρό μου..... μιάουυυυυυ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #242 03-05-08 22:43 Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η μαγισσα έγραψε: #243 03-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Click για ανάπτυξη... μην ανυσηχείς εκτός από καλό νιαούρισμα έχω και πολύ υπομονή...... φιλάκια,,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #244 04-05-08 01:02 Αμάν! Πάλι εξαφανίστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Μυρτω4038: #245 04-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για πες έγινε καλό τουλάχιστον ή ότι και ότι???? Ελπίζω να έγινες καλή ανυπομονώ να σε δω φιλάκια μωρό μου..... μιάουυυυυυ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:43 Η Zbeebz έγραψε: #242 03-05-08 22:43 Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η μαγισσα έγραψε: #243 03-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Click για ανάπτυξη... μην ανυσηχείς εκτός από καλό νιαούρισμα έχω και πολύ υπομονή...... φιλάκια,,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #244 04-05-08 01:02 Αμάν! Πάλι εξαφανίστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Μυρτω4038: #245 04-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:48 Η μαγισσα έγραψε: #243 03-05-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Click για ανάπτυξη... μην ανυσηχείς εκτός από καλό νιαούρισμα έχω και πολύ υπομονή...... φιλάκια,,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #244 04-05-08 01:02 Αμάν! Πάλι εξαφανίστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Μυρτω4038: #245 04-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! ΥΓ Ο φίλος μου ακόμα δεν απάντησε. Πήρα τηλέφωνο και πάλι δεν απαντά. Μάλλον έφυγε για Σαββατοκύριακο, αλλά πού θα πάει; Θα γυρίσει και θα μας πει! Click για ανάπτυξη... μην ανυσηχείς εκτός από καλό νιαούρισμα έχω και πολύ υπομονή...... φιλάκια,,,,, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:02 Η Zbeebz έγραψε: #244 04-05-08 01:02 Αμάν! Πάλι εξαφανίστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Μυρτω4038: #245 04-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν! Πάλι εξαφανίστηκαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η Μυρτω4038: #245 04-05-08 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ νομίζω ότι μια χαρά είναι. Είναι λίγο φουντωτό βέβαια τώρα, αλλά με το επόμενο λούσιμο θα στρώσει. Όμως για την ώρα το κρατάω! Μρρρρρρρ! Νιαουάου! Η μαγισσα είναι επικίνδυνη όταν νιαουρίζει!!! Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 17:38 Η Zbeebz έγραψε: #246 04-05-08 17:38 Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο μενα,σημερα γυρισα. Zbeebz και εγω θελω να δω το καινουργιο λουκ.Ειναι δια χειρος Δημητρη? [/quote] Καλώς μας ήρθες! Δια χειρός Δημήτρη, δια χειρός Μάγισσας και έβαλαν το χεράκι τους και τα κορίτσια που έχουν εκεί... Ωραία μου τα έκαναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:17 Η Μυρτω4038: #247 04-05-08 19:17 Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:27 Η Zbeebz έγραψε: #248 04-05-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αν πιανεται την Βουλη TV την Πεμπτη 8/5 στις 18.00-19.00 εχει ντοκιμαντερ του BBC Η συνωμοσια της γατας.Εγω στην Πολιχνη Θεσ/νικης δεν το πιανω ουτα στα κανονικα ουτε στα ψηφιακα.Το πιανω μονο στον δορυφορο που εχουμε στο κτημα.Θα το χασω ,κριμα και ηθελα να το δω Το εχει δει κανεις να μου πει αν αξιζε? Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον!!! Θα κοιτάξω να το δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:41 Η Marmanga έγραψε: #249 04-05-08 19:41 Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 19:45 Η Μυρτω4038: #250 04-05-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:09 Η Raisa έγραψε: #251 04-05-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #252 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει κορίτσια.....μίλησε το αφεντικό!!! Ζωή ακου τι θα κάνεις: θα το γράψεις σε βίντεο και θα έρθουμε όλες από κει να το δούμε παρέα.....τι λες; Click για ανάπτυξη... Ε, να τι την έχουμε την 'ιδιότητα', ας την χρησιμοποιούμε και λίγο! Καλή η πρότασή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:26 Η Zbeebz έγραψε: #253 04-05-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Αν πιάνεις Βουλή, γράψ' το, βρε Ζωή να το δούμε κι εμείς σε κάποια φάση.... ΔΙΑΤΑΓΗ από το ΑΦΕΝΤΙΚΟ, εντάξει;;; Click για ανάπτυξη... Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Zbeebz έγραψε: #254 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Με προλαβες Marmaga μου μολις της το ζητησα και εγω με μαιλ Click για ανάπτυξη... Βρε Niki, πώς είναι δυνατόν να αρνηθώ με τις φωτογραφίες που μου επισύναψες;;; Τι ζουζούνι είναι αυτό;;;; Πού έμαθε τέτοιο στυλ και τέτοιους τρόπους;;;;; Και φυσικά, δεν χρειάζεται να φέρεις βιντεοκασέτα. Έχω στοκ εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:37 Η Raisa έγραψε: #255 04-05-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Jawohl μάιν Φύρερ ουντ μάινε Γκενεράλεν ουντ πολυχρονεμένοι μου πασάδες!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 20:53 Ο Ζορρό έγραψε: #256 04-05-08 20:53 Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:13 Η Raisa έγραψε: #257 04-05-08 21:13 Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:16 Η Zbeebz έγραψε: #258 04-05-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Καλησπέρα. Μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα από Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις γύρο περιοχές; Γιαννιτσά ας πούμε; Αν και κατά το ήμιση είμαι Θεσσαλονικιός μιας και η μητέρα μου είναι από εκεί μέχρι που στα 21 της παντρεύτηκε και ήρθε να μείνει μόνιμα στα Γιαννιτσά. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια αλλά εάν με το καλό κανονίσετε καμία συνάντηση (...αν δεν κάνατε ήδη) εγώ εφόσον βολέψει είμαι μέσα. Καλό βράδι! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον! Εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Άλλωστε τι είναι Γιαννιτσά-Θεσ/νίκη; Ένα τσιγάρο δρόμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 21:21 Η Μυρτω4038: #259 04-05-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς μας ήρθες στην παρέα...και βέβαια είσαι καλοδεχούμενος, αρκεί να αγαπάς την πόλη μας και τα γατιά Θα σε έχουμε υπόψη μας και για την επόμενη συνάντηση και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Φυσικα και εισαι ευπροσδεκτος στην Σαλονικιοτικη γατοπαρεα μας. Να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη μας συναντηση.Ε, πριν να μπει για τα καλα το καλοκαιρι κατι θα κανονισουμε ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 00:46 Ο Ζορρό έγραψε: #260 05-05-08 00:46 Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όντος ένα τσιγάρο δρόμος είναι Γιαννιτσά-Θεσσαλονίκη. Κρίμα όμως που εγώ δεν καπνίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.