LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:45 Η LIFE έγραψε: #361 13-05-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι εννοείς μετά τον Μάλιο έφαγες και τον Μάλιο???? Click για ανάπτυξη... Νατο πως βγαινει το ονομα Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:48 Η μαγισσα έγραψε: #362 13-05-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Νατο πως βγαινει το ονομα Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε???? Click για ανάπτυξη... Και τώρα καταλαβαμε από που πήρε ο Μάλιος από την μάμα του όταν τα τρώει όλα αυτή παίρνει και αύτός το καλό παράδειγμα...... και όσο για τα κουτια ε !!!! τα ανοίγεις για να τα φάς τι κλειστά θα μένανε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η LIFE έγραψε: #363 13-05-08 00:50 Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:52 Η μαγισσα έγραψε: #364 13-05-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:54 Η LIFE έγραψε: #365 13-05-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τι εννοείς μετά τον Μάλιο έφαγες και τον Μάλιο???? Click για ανάπτυξη... Νατο πως βγαινει το ονομα Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:48 Η μαγισσα έγραψε: #362 13-05-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Νατο πως βγαινει το ονομα Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε???? Click για ανάπτυξη... Και τώρα καταλαβαμε από που πήρε ο Μάλιος από την μάμα του όταν τα τρώει όλα αυτή παίρνει και αύτός το καλό παράδειγμα...... και όσο για τα κουτια ε !!!! τα ανοίγεις για να τα φάς τι κλειστά θα μένανε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η LIFE έγραψε: #363 13-05-08 00:50 Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:52 Η μαγισσα έγραψε: #364 13-05-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:54 Η LIFE έγραψε: #365 13-05-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Νατο πως βγαινει το ονομα Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε???? Click για ανάπτυξη... Και τώρα καταλαβαμε από που πήρε ο Μάλιος από την μάμα του όταν τα τρώει όλα αυτή παίρνει και αύτός το καλό παράδειγμα...... και όσο για τα κουτια ε !!!! τα ανοίγεις για να τα φάς τι κλειστά θα μένανε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:50 Η LIFE έγραψε: #363 13-05-08 00:50 Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:52 Η μαγισσα έγραψε: #364 13-05-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:54 Η LIFE έγραψε: #365 13-05-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:52 Η μαγισσα έγραψε: #364 13-05-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:54 Η LIFE έγραψε: #365 13-05-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο.... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 00:54 Η LIFE έγραψε: #365 13-05-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι... Τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 08:04 Η NiaR έγραψε: #366 13-05-08 08:04 Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η μαγισσα έγραψε: #367 13-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια... ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!! Click για ανάπτυξη... Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 10:27 Η fantom-girl: #368 13-05-08 10:27 ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακολουθει αποσπασμα απο τα μικρα διηγηματα τησ Ζωης : Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα........... βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη????????? Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου) Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας...... πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #369 13-05-08 22:00 Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:27 Η μαγισσα έγραψε: #370 13-05-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο Click για ανάπτυξη... Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #371 13-05-08 22:59 Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:08 Η μαγισσα έγραψε: #372 13-05-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;; Click για ανάπτυξη... Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:14 Η Zbeebz έγραψε: #373 13-05-08 23:14 Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σέλω πιστολάκι στο μαλλίιιιιιιιιιι! Νιενιενιενιενιενιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:16 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #374 13-05-08 23:16 Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:18 Η Zbeebz έγραψε: #375 13-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:20 Η Μυρτω4038: #376 13-05-08 23:20 Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:22 Η Zbeebz έγραψε: #377 13-05-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης Click για ανάπτυξη... Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:25 Η Μυρτω4038: #378 13-05-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε, μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων Click για ανάπτυξη... Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:27 Η Zbeebz έγραψε: #379 13-05-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλεςΜηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων. Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος Click για ανάπτυξη... Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #380 13-05-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια και δεν περνει μπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.