LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νατο πως βγαινει το ονοματι εννοείς μετά τον Μάλιο έφαγες και τον Μάλιο????![]()

Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του

Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Νατο πως βγαινει το ονομα
Οχι καλε,απλα το Μαλιο ελεγα πως βουταει και τρωει τα παντα....αν τα καταφερει....γιατι τωρα δεν τρωμε πια μπροστα του
Κι εσεις τι τα ανοιξατε τα κουτια ε????![]()
Και τώρα καταλαβαμε από που πήρε ο Μάλιος από την μάμα του όταν τα τρώει όλα αυτή παίρνει και αύτός το καλό παράδειγμα......

και όσο για τα κουτια ε !!!! τα ανοίγεις για να τα φάς τι κλειστά θα μένανε?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καληνυχτα..αυριο με περιμενει δυσκολη μερα με την Πατση
Θα σου πω τα νεα μολις γυρισουμε απο το γιατρο....
Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε....ελπιζω να μην ποναει τοσο πολυ μετα,οσο φανταζομαι...Ναι μωρέ περιμένω να μάθω τί κάνατε.... άντε με το καλό ...... και περαστικά σας![]()
Τα λεμε
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλά καλέ απογευματα και βραδυα που δεν ειμαι ον λαιν σας πιανει η λογοδιαρροια...
ντροπηηηηη, αισχος και αηδια....!!!![]()
Εμ τι να σε κάνω εκείνη την ώρα μας μένει κενό και έχουμε χρόνο για κουβέντα (εμενα δεν με ξεχνάς με την αμμόλεκάνη)

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σαν να καλοκαιριασε ωρα να πληνω το μπαλκονι!!!!!! Μα σαν να βαριεμαι
μα ο γειτονας κοιταζει με μισο ματι σαν να λεει πω πω αχαιρευτη θες και να παντρευτεις....... Σαν να εχει καποιο δικαιο λεω και κινω με τον κουβα για να πληνω τελικα εκεινο το μπαλκονι που δεν ξερεις τι χρωμα ειναι εκεινα τα παναθεματισμενα πλακακια........ νομιζω οτι ειναι καφε ασχετα πουφαινονται μαυρα...........
βγαινω και συνειδητοποιω οτι το λαστιχω δεν ειναι πανω απο 1,5 μετρο ....... ΕΛΕΟΣ λεω πως περιμενεις να πληνω 7 μετρα μπαλκονι με 1,5 μετρο λαστιχο????????? Η γατα με κοιταει μεσα απο το τζαμι σαν να λεει την παλευει αυτη?????????

Μεσα μαγειρευω κιολα κανω χτενια τυλιχτα με προσουτο,σπαραγγια με κρεμμυδια στον φουρνο και σουφλε σοκολατας με γεμιση λεμονι (πραγματικα υπαρχουν αυτα τα φαγητα αλλα τα μαγειρεψα στον υπνο μου)
Βγαινει και ο κουκλος απεναντι (δυστυχως ειναι πολυ μικρος.....) μα ειναι καλα πωσ κυκλοφορεις ετσι παιδι μου αχχχχ δυστυχη μανα τι να κανεις εκει στα κρυα δαση της Κοζανης (απο εκει ειναι.....) Μαλλον καφε πινει και μαλλον τον ξυπνισα...... Δεν μπορει να πει τπτ γιατι δεν ειναι ωρα κοινης υσιχιας......

πω πω πρεπει να πιω καφε μας εβαλε σκεψεις ο μικρος αλλα ασ σοβαρευτουμεεεε ΖΩΗΗΗΗΗ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ειχα ενα προβλημα με το p.c
μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει
Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολα
Ασε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλησπερα απο μενα τι μου κανετεΕιχα ενα προβλημα με το p.c
μου πηρε δυο μερες να το φτιαξω αλλα τωρα ενταξει
Καλε 1300 μημυματα γραψατε σε μιαμιση μερα,που να τα προλαβω να τα διαβασω ολαΑσε που μια μερα χωρις myCat και παθαινεις στερητικο συνδρομο
![]()
Αχ έτσι ακριβώς είναι και εγώ σήμερα και το πρωί και το απόγευμα στην δουλειά ήμουν και αύριο έτσι προβλέπεται τι να πω δεν ξέρω πως θα την παλέψω.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ψιψιψιψιψιψι! Κορίτσιαααααα! Ψιψιψιψιψιψι! Πού είστε;;;;![]()
Εδώ καλέ τι θέλεις λέγε???

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω που με καλοσωρίσατε,
μένω Σταυρούπολη (Νικόπολη). Για καφέ είμαι μέσα ,ωράριο εκτός καταστημάτων
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς, συνήθως (απ' ό,τι έχω καταλάβει) βρισκόμαστε για καφέ Κυριακές και εορτές!Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε,
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω

Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά!Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Πως επιβιωνετε χωρις καυσιμα
Το δικο μου ρεζερβουαρ φτανει μεχρι Κυριακη.Μετα να δω τι θα κανω
Εμπρος λοιπον καλα μου ποδια που ελεγε καποτε ο Σαινης![]()
Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλησπέρα,ευχαριστω που με καλοσωρίσατε,
![]()
Καλε εμεις γιναμε πολλες
Μηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων.Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!!Καλως την πατριωτισα των Δυτικων Συνοικιων.Καλε εμεις γιναμε πολλες
Μηπως να κανουμε παραρτημα myCat Δυτικων Συνοικιων.
Zbeebz μην ανησυχεις εσυ θα εισαι επιτιμο μελος![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ, Niki, το άφησα γλυκά-γλυκά σε μια γωνίτσα και δεν το κουνάω μέχρι να λήξει αυτή η απεργία... Ευτυχώς δεν χρειάζομαι αμάξι για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά!
Όμως νομίζω πως όπου να 'ναι θα λήξει η απεργία. Πού θα πάει...
Ζωιτσα αν κρατησει και αλλο η απεργια κοιτα μην μεινεις απο μπαταρια
και δεν περνει μπρος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool