MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Μου είπε να σου πω ότι για σήμερα θέλει να τον φωνάζουμε...
Μεχμέτ Beeb-ίκογλου!!! Μάλλον προς την Τουρκία τείνει δηλαδή... :lol:

Εγώ δεν θα είμαι με κανέναν ιδιαίτερα, ελπίζω μόνο να δω καλό θέαμα. Αν όμως τελικά νικήσει η Τουρκία, που θα παίζει και με σοβαρά ντεσαβαντάζ, πιστεύω πως ίσως να πάρει και το κύπελλο... Είναι λωλοί αυτοί οι Τούρκοι! :D

Απο θεαμα δεν νομιζω να ειχες παραπονα:D
Τωρα ο Beeb εκανε λαθος :hmm:Επρεπε να ονομαστει Φραντς Φον Beebφουχεν η καπως ετσι :lol::lol: Θα πανηγυριζε τωρα;)
Υ.Γ Τελικο προβλεπω Ισπανια-Γερμανια
ΟΛΕ ο Beebικοταυρος:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο θεαμα δεν νομιζω να ειχες παραπονα:D
Τωρα ο Beeb εκανε λαθος :hmm:Επρεπε να ονομαστει Φραντς Φον Beebφουχεν η καπως ετσι :lol::lol: Θα πανηγυριζε τωρα;)
Υ.Γ Τελικο προβλεπω Ισπανια-Γερμανια
ΟΛΕ ο Beebικοταυρος:lol::lol::lol:
Άσε, Νίκη, από την τσατίλα του έφαγε... διπλή μερίδα φαγητό συν κροκέτες!!! Του είχα πει εγώ να βαφτιστεί (για σήμερα) Friedrich-Heinz von Bibikmann αλλά ήταν ανένδοτος.
Πάντως το πάλεψαν οι Τούρκοι! Τους ζόρισαν τους Γερμανούς, δεν έπεσαν αμαχητί!
Πολύ μου άρεσε το ΟΛΕ ο Beebικοταυρος:lol::lol::lol: !!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε το μαυρογατουδι που χει και αποψη!!
Ναι, ο άτιμος! Όχι μόνο έχει άποψη, αλλά όταν δεν περνάει το δικό του ζοχαδιάζεται κιόλας! Ανατολίτης παιδί μου, ανατολίτης, γι' αυτό ήταν με την Τουρκία σήμερα!!! :lol::lol::lol::lol:

Πολύ μου άρεσε το ΟΛΕ ο Beebικοταυρος:lol::lol::lol: !!!!![/quote]

Παντος περιττο να ρωτησω με ποιον ειναι σημερα ο Beeb? ;):lol:
Η κανω λαθος? :lol::lol::lol:
ΟΛΕ,ΟΛΕ Αντωνιο Beebικομπαντερας:lol:

Νίκη, σήμερα ο πονηρόγατος θα απέχει, λέει.
Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα είναι ή Αντόνιο Μπιμπικομπαντέρας και θα τραγουδάει την Κάρμεν :lol::lol::lol::lol::lol:
ή Σεργκέι Ίλιτς Μπιμπίκωφ και θα τραγουδάει το ρώσικο τραγούδι από τη διαφήμιση της Στολίτσναγια, που το λέει η χορωδία του Κόκκινου Στρατού! :lol::lol::lol::lol:
Προβλέπεται πάντως πολύ σασπένς! :up::D

Νίκη, σήμερα ο πονηρόγατος θα απέχει, λέει.
Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα είναι ή Αντόνιο Μπιμπικομπαντέρας και θα τραγουδάει την Κάρμεν :lol::lol:
ή Σεργκέι Ίλιτς Μπιμπίκωφ και θα τραγουδάει το ρώσικο τραγούδι από τη διαφήμιση της Στολίτσναγια, που το λέει η χορωδία του Κόκκινου Στρατού! :lol::lol:
Προβλέπεται πάντως πολύ σασπένς! :up::D
καλά....δεν παίζεστε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Beeb έγινε Bibico el torero και από τις 23.45 και μετά όλο τραγουδάει "μπάιλα τσίκι τσίκι, μπάιλα τσίκι τσίκι"!
Νίκη, τον έπιασες τον υπαινιγμό;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι πατας πανω στα εικονιδια να στις βγαλει μεγαλες και τις εκτυπωνεις
τις αφισες απλα τις εκτυπωνω? γιατι δεν φαινονται πολυ καλα

οκ Γιασμιν! θα δοκιμασω να δωσω και σε πετ σοπ με τροφες μονο στον Ευοσμο και σε κτηνιατρους εδω γυρω
Δεσποινα καλως ηρθες !!!

Ευχαριστω Νιαρ και Νικη:up:

Ο Beeb έγινε Bibico el torero και από τις 23.45 και μετά όλο τραγουδάει "μπάιλα τσίκι τσίκι, μπάιλα τσίκι τσίκι"!
Νίκη, τον έπιασες τον υπαινιγμό;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον τα ψεματα τελειωσαν η μεγαλη ωρα πλησιαζει:up::up:
Zbeebz για παρακολουθησε τον Beeb.Περπαταει και φωναζει καθε λιγο
ΟΛΕ, ΟΛΕ η μας προδωσε?;):lol::lol::lol:

Λοιπον τα ψεματα τελειωσαν η μεγαλη ωρα πλησιαζει:up::up:
Zbeebz για παρακολουθησε τον Beeb.Περπαταει και φωναζει καθε λιγο
ΟΛΕ, ΟΛΕ η μας προδωσε?;):lol::lol::lol:
Όχι, ο Bibico El Torero δεν μαθ πρόδωθε! Ιθπανία ολέ! Ολέ, ολέ! :up:
Πολύ το χάρηκα που το πήραν γιατί έπαιζαν πολύ ωραία οι Ιθπανοί! :D

Όχι, ο Bibico El Torero δεν μαθ πρόδωθε! Ιθπανία ολέ! Ολέ, ολέ! :up:
Πολύ το χάρηκα που το πήραν γιατί έπαιζαν πολύ ωραία οι Ιθπανοί! :D

χαχαχαχα πεθ μου που πηγε χθες να το καψει??????? :lol::lol::lol:

χαχαχαχα πεθ μου που πηγε χθες να το καψει??????? :lol::lol::lol:
Πώθ πανηγύριθε ο Μπιμπίκοθ ο ταυρομάχοθ;
Να πώθ!

Το βράδυ τραγουδούσε "πορομ-πομ-πομ, πορομ-πομ-πορομ-πομ-πέρο περόμ" δίκην αδελφών Κατσάμπα και έπαιζε με το πιο κουδουνιστό μπαλάκι του!
Έφαγε και τις κροκέτες της Άσπρης για κέρασμα, λέει!
Χόρεψε και λίγο φλαμένκο στα ξύλινα πατώματα!

Χαλάλι όμωθ, χαλάλι!

!!!!!!

:lol::lol::lol:Ελβίρα απο κεντρο της θεσσαλονικης!!!!!:up::up::up:

Πώθ πανηγύριθε ο Μπιμπίκοθ ο ταυρομάχοθ;
Να πώθ!

Το βράδυ τραγουδούσε "πορομ-πομ-πομ, πορομ-πομ-πορομ-πομ-πέρο περόμ" δίκην αδελφών Κατσάμπα και έπαιζε με το πιο κουδουνιστό μπαλάκι του!
Έφαγε και τις κροκέτες της Άσπρης για κέρασμα, λέει!
Χόρεψε και λίγο φλαμένκο στα ξύλινα πατώματα!

Χαλάλι όμωθ, χαλάλι!

Τι κριμα να μην ειμαι εκει να τον δω να χορευει φλαμενγκο:up:και να τον αποθανατησω;):lol:Νομιζω οτι του ταιριαζει στο λουκ του;):lol:
Μηπως μπορει να δωσει και ενα ρεσιταλ για μας :up:και απο μας οσο κερασμα θελει:lol::lol::lol:Να μαθει και η Μυρτουλα καμια φιγουρα που βαριεται να κουνησει το ποδαρακια της τωρα με την ζεστη;)

Αν κανεις θελει να βοηθήσει απο τους καινουργιους θεσσαλονικεις χρειαζομαστε σπιτακια φιλοξενειας στην Γατοομάδα καθως κι ενα ατομο να προωθει αγγελίες σε σαιτ ανάλογα

Τι κριμα να μην ειμαι εκει να τον δω να χορευει φλαμενγκο:up:και να τον αποθανατησω;):lol:Νομιζω οτι του ταιριαζει στο λουκ του;):lol:
Μηπως μπορει να δωσει και ενα ρεσιταλ για μας :up:και απο μας οσο κερασμα θελει:lol::lol::lol:Να μαθει και η Μυρτουλα καμια φιγουρα που βαριεται να κουνησει το ποδαρακια της τωρα με την ζεστη;)
Άσε, σήμερα, όλη μέρα, απ' το ένα πλευρό σηκώνονται και στο άλλο πέφτουν και τα δύο. Ανησυχώ μήπως το βράδυ μου κάνουν το σπίτι γατοδρόμιο!
Ξεφάντωσε χθες ο Beeb... και σήμερα έκαψε φλάντζες, ως φαίνεται! :lol:

Ελβίρα καλώς όρισες στην παρέα!!!!:)
Κορίτσια και αγόρια της Θεσ/νίκης τι κάνετε, πώς περνάτε????:D
Νίκη και Ζωή....σας περιμένω Καλλικράτεια όπως είπαμε;)
Νιαρ μου εσύ τι κάνεις , πότε θα σε δούμε και σένα???:D

Αν κατάλαβα καλά Νικολέτα και Αγελικούλα μετακομισατε!γιαυτό κάηκαν τα πιτσάκια από την στεναχωρια τους:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελβίρα καλώς όρισες στην παρέα!!!!:)
Κορίτσια και αγόρια της Θεσ/νίκης τι κάνετε, πώς περνάτε????:D
Νίκη και Ζωή....σας περιμένω Καλλικράτεια όπως είπαμε;)
Νιαρ μου εσύ τι κάνεις , πότε θα σε δούμε και σένα???:D

Καλημοργκεν!
Θα με δειτε κ μενα μαλλον με την Νικκη και την Ζωη :P αν με θελετε!
καλα ειμαι αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ξεκινησαν οι αδειες :/:
τα μωρα τι κανουν??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back