Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η Raisa έγραψε: #761 02-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν κατάλαβα καλά Νικολέτα και Αγελικούλα μετακομισατε!γιαυτό κάηκαν τα πιτσάκια από την στεναχωρια τους Click για ανάπτυξη... Καλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημοργκεν! Θα με δειτε κ μενα μαλλον με την Νικκη και την Ζωη αν με θελετε! καλα ειμαι αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ξεκινησαν οι αδειες τα μωρα τι κανουν?????? Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!! Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #762 02-07-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!! Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου Click για ανάπτυξη... Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #763 02-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Click για ανάπτυξη... Ωωωχχχ....και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #764 02-07-08 13:01 Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #765 02-07-08 13:10 Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Αν κατάλαβα καλά Νικολέτα και Αγελικούλα μετακομισατε!γιαυτό κάηκαν τα πιτσάκια από την στεναχωρια τους Click για ανάπτυξη... Καλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλημοργκεν! Θα με δειτε κ μενα μαλλον με την Νικκη και την Ζωη αν με θελετε! καλα ειμαι αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ξεκινησαν οι αδειες τα μωρα τι κανουν?????? Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!! Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:36 Η NiaR έγραψε: #762 02-07-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!! Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου Click για ανάπτυξη... Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #763 02-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Click για ανάπτυξη... Ωωωχχχ....και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #764 02-07-08 13:01 Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #765 02-07-08 13:10 Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά κατάλαβες Πόπη....άντε σε περιμένουμε....το δωμάτιό σου είναι ήδη στρωμένο Ααααχχχ....μπράβο άντε σε περιμένουμε με αγωνία!!!! Κουράγιο με τη δουλειά....θα έρθει και η σειρά σου Click για ανάπτυξη... Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #763 02-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Click για ανάπτυξη... Ωωωχχχ....και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #764 02-07-08 13:01 Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #765 02-07-08 13:10 Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ναι θα ερθει μονο μην ερθει για διακοπες διαρκείας , γιατι τελος του μηνα ληγει η συμβαση μου Click για ανάπτυξη... Ωωωχχχ....και δεν σου είπαν τίποτε ακόμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η NiaR έγραψε: #764 02-07-08 13:01 Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #765 02-07-08 13:10 Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Νικολετα μου... παιζονται παιχνιδια μεχρι τελευταια στιγμη εδω... ασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #765 02-07-08 13:10 Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:12 Η NiaR έγραψε: #766 02-07-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολετα εγω θα τις ψησω να 'ρθουμε ολες μαζι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα σε 10-15μερες λιγο να μεγαλωσουν τα μωρακιαΕσυ εν τω μεταξυ βγαζε φωτογραφιες να μην χανουμε επισοδεια Νανσουλα αλλη μια φορα σε ευχαριστουμε(τα αδεσποτακια και εγω)για τις τοσες πολλες kitten κροκετουλες που μας εφερες.Σημερα το πρωι φαγαν απο τις Purina Pro plan μαζι με μια κονσερβα και τρωγαν και τρωγαν για 15λεπτα Α και η πριγκιπισσα Μυρτουλα σε ευχαριστει για το παιχνιδακι, το τιμησε χθες ολο το βραδυ Click για ανάπτυξη... τιπουτις καλε! χαιρομαι που τους αρεσε και που η Αυτου μεγαλειοτης της ευχαριστηθηκε το παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:49 Η Zbeebz έγραψε: #767 14-07-08 22:49 Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού είστε πατριώτες/πατριώτισσες;;; Και φωνάζω κούι-κούι και κανένας δεν ακούει;;; Όλοι πήγαν διακοπές; Μόνο το υπογράφον κορόιδο έμεινε στην πόλη;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:50 Η NiaR έγραψε: #768 14-07-08 22:50 μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα καντα δυο τα κοροιδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #769 16-07-08 22:46 και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τρίτο κορόιδο παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #770 16-07-08 22:52 Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ως πρόεδρος των κορόιδων , ερωτώ: πώς προτείνετε να ξεμιζεριάσουμε, κορίτσια;;; Λέτε να κανονίσουμε κανένα ανεπίσημο αζμπέτα για ΠΣΚ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:56 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #771 16-07-08 22:56 Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Η Zbeebz έγραψε: #772 16-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Ως μέλος απαντώ:Ναί,ναί,ναί Click για ανάπτυξη... NiaR, NiaR, NiaR, εσύ τι ψηφίζεις;;;; Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η NiaR έγραψε: #773 16-07-08 23:31 why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
why not? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:33 Η drusilia έγραψε: #774 18-07-08 08:33 Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια, είδα αυτό. Δείτε μήπως μπορείτε/θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 08:41 Η NiaR έγραψε: #775 18-07-08 08:41 Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 09:14 Η Desdemona: #776 18-07-08 09:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δρου εγω ηδη απαντησα Ωραια κινηση αλλα θελει οργανωση και ο φιλος μας μαλλον δεν το εχει σκεφτει ποσο δυσκολο ειναι... εσεις που χετε εμπειρια μπορειτε να μας πειτε δυο πραγματα ? Click για ανάπτυξη... Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 16:02 Η Μυρτω4038: #777 19-07-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δε βαριέσαι καλό μου... χρόνο δεν έχουμε ή λεφτά; Ας αρχίσουμε και βλέπουμε... καμιά φορά τα αυθόρμητα λειτουργούν καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Desdemona εχεις δικιο Οσα καταφερουμε να κανουμε,εστω και ενα ζωο (σταγονα στον ωκενο) απο το τιποτα καλυτερο ειναι Το ταιμινγκ(τι ελληνικη λεξη) ειναι λαθος.Αυτην την περιοδο οι περισσοτεροι ειναι εκτος Θεσ/νικης.Και εγω προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμη μετα τις 20 Αυγουστου.Απο Σεπτεμβρη που θα επιστρεψουν ολοι θα μπορεσουμε να οργανωθουμε.Παντος στην Αθηνα βλεπω εχουν ξεκινησει αξιολογες προσπαθειες Ο Σύλλογος Κορόιδων με Πατέντα ζητά την ψήφο σου! [/quote] Ψηφιζω δαγκωτο τον Συλλογο και ζητω να γινω μελος καθωτι νομιζω τηρω ολα τα προσοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:57 Η fantom-girl: #778 20-07-08 23:57 πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:58 Η Raisa έγραψε: #779 20-07-08 23:58 Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καρντάσια τι έγινε???? Πού πεσμένη βλέπω την ομάδα....λείπεται όλοι διακοπές ή έπεσε το ηθικό ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2008 στις 23:59 Η Raisa έγραψε: #780 20-07-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα????? Click για ανάπτυξη... Πού είσαι καλέ εσύ???? Πολλά χάνεις....τι κάνεις είσαι καλά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.