MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου?
:D:D:D:D

Α!!! εμένα θα έχει γενέθελεια η κόρη μου και είναι αδύνατον θα έχω και τους γονείς μου από Λαμία δεν λέει αυτοί εδώ και εγώ με εσας για καφέ αλλά πάλι θα σας πω για τις 21 για 20 με τίποτα !!!!!

Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και απο μενα κουκλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου?
:D:D:D:D

Εμένα μου κάνει αλλά όχι την πρόεδρο:/:
Μας βλέπω τελικά για αρχές Οκτωβρίου :hmm:

Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς??????

Πέρασαν!;)

Γεια σας και απο μενα κουκλες!

Γεια και σε σένα!!!:happy:
Θα σε δούμε στην συνάντηση???:)...ΟΤΑΝ γίνει:rolleyes:

Γεια και σε σένα!!!:happy:
Θα σε δούμε στην συνάντηση???:)...ΟΤΑΝ γίνει:rolleyes:

Αν βολευει η μερα γιατι οχι? :)

Αν βολευει η μερα γιατι οχι? :)
Τι θα πει ΑΝ βολεύει.:mad:..θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!!:P;):lol::lol:

Τι θα πει ΑΝ βολεύει.:mad:..θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!!:P;):lol::lol:

Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι.....

καλώς όρισες και από μένα:up::up::up::up:

Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι.....

καλώς όρισες και από μένα:up::up::up::up:

καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? :P

Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! :inlove::inlove::inlove::inlove:
Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας!

Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που?

καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? :P

gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που?

Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!!:up::up::up::up:

alessandra , gwgw καλώς ήρθατε:hello::hello::hello::hello:

Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια;):D 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? ;):lol::lol:
Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση!:blink:;):lol:

Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια;):D 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? ;):lol:
Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση!:blink:;):lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

Εμένα με βολεύει......:up::up::up:

:up: και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα

Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές.....:up:
Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!!;):lol::lol:

Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! :inlove:
Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας!
:lol::lol: τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! :lol:

gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!!

:lol::lol::lol: αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! :lol:

alessandra , gwgw καλώς ήρθατε

:hello::hello::hello::hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back