μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:04 Η μαγισσα έγραψε: #881 11-09-08 09:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Α!!! εμένα θα έχει γενέθελεια η κόρη μου και είναι αδύνατον θα έχω και τους γονείς μου από Λαμία δεν λέει αυτοί εδώ και εγώ με εσας για καφέ αλλά πάλι θα σας πω για τις 21 για 20 με τίποτα !!!!! Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Γωγω έγραψε: #882 11-09-08 09:10 Γεια σας και απο μενα κουκλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Raisa έγραψε: #883 11-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κάνει αλλά όχι την πρόεδρο Μας βλέπω τελικά για αρχές Οκτωβρίου Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Click για ανάπτυξη... Πέρασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Raisa έγραψε: #884 11-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Γεια σας και απο μενα κουκλες! Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Γωγω έγραψε: #885 11-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Α!!! εμένα θα έχει γενέθελεια η κόρη μου και είναι αδύνατον θα έχω και τους γονείς μου από Λαμία δεν λέει αυτοί εδώ και εγώ με εσας για καφέ αλλά πάλι θα σας πω για τις 21 για 20 με τίποτα !!!!! Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Γωγω έγραψε: #882 11-09-08 09:10 Γεια σας και απο μενα κουκλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Raisa έγραψε: #883 11-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κάνει αλλά όχι την πρόεδρο Μας βλέπω τελικά για αρχές Οκτωβρίου Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Click για ανάπτυξη... Πέρασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Raisa έγραψε: #884 11-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Γεια σας και απο μενα κουκλες! Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Γωγω έγραψε: #885 11-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο μενα κουκλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Raisa έγραψε: #883 11-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κάνει αλλά όχι την πρόεδρο Μας βλέπω τελικά για αρχές Οκτωβρίου Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Click για ανάπτυξη... Πέρασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Raisa έγραψε: #884 11-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Γεια σας και απο μενα κουκλες! Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Γωγω έγραψε: #885 11-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να αλλαξω την ημερομηνια για Σαββατο η Κυριακη 20 η 21 Σεπτεμβριου? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου κάνει αλλά όχι την πρόεδρο Μας βλέπω τελικά για αρχές Οκτωβρίου Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αλήθεια και συ Νικη μου μέσα στον Σεπτέμβριο δεν έχεις γενέθλεια πότε είναι ακριβώς?????? Click για ανάπτυξη... Πέρασαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Raisa έγραψε: #884 11-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Γεια σας και απο μενα κουκλες! Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Γωγω έγραψε: #885 11-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Γεια σας και απο μενα κουκλες! Click για ανάπτυξη... Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Γωγω έγραψε: #885 11-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια και σε σένα!!! Θα σε δούμε στην συνάντηση???...ΟΤΑΝ γίνει Click για ανάπτυξη... Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η Raisa έγραψε: #886 11-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gwgw: Αν βολευει η μερα γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Γωγω έγραψε: #887 11-09-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η μαγισσα έγραψε: #888 11-09-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα πει ΑΝ βολεύει...θα το κάνουμε να βολεύει καλέ!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:52 Η Γωγω έγραψε: #889 11-09-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εμείς κάνουμε τα πάντα να βολέυουν ειδικά το γκρουπ των Θεσσαλονικέων είμαστε πολύ ευπροσάρμοστοι..... καλώς όρισες και από μένα Click για ανάπτυξη... καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Zbeebz έγραψε: #890 11-09-08 17:57 Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Anima έγραψε: #891 11-09-08 18:43 Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η μαγισσα έγραψε: #892 11-09-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gwgw: καλως σε βρήκα Μαγισσα!! εισαι αληθεια μαγισσα? Click για ανάπτυξη... gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:46 Η μαγισσα έγραψε: #893 11-09-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Τελικά κούκλες για πότε την αποφασίσατε τη συνάντηση? και που? Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία αλλά μολις το κανονίσουμε θα το ανακοινώσουμε και θα το δείτε όλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #894 11-09-08 21:19 alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:05 Η Μυρτω4038: #895 11-09-08 22:05 Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #896 11-09-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:10 Η μαγισσα έγραψε: #897 11-09-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμένα με βολεύει...... Click για ανάπτυξη... Και εμένα με βοελεύει είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra15827 Νεοφερμένο μέλος Η Alessandra15827 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η Alessandra15827: #898 12-09-08 02:27 και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ, αν και καινούργια, θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τρελές ζωόφιλες και γατόφιλες σαν και εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:18 Η Raisa έγραψε: #899 12-09-08 07:18 Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να που αρχίσαμε να γινόμαστε πολλές..... Βλέπεις Νίκη.....δεν θα φοράμε παλτό και γάντια όταν βρεθούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:25 Η Γωγω έγραψε: #900 12-09-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Gwgw, αυτή η υπογραφή σου είναι μεγάλο βάσανο! Η πεμπτουσία της γατογατίσιας ξάπλας! Click για ανάπτυξη... τι να πω! ο γατος μου ειναι αυθεντια στο ξαπλωνειν! Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: gwgw Αυτό μόνο άμα με γνωρίσεις από κοντά θα το καταλάβεις το άν είμαι και τι είδους μαγεία διαθέτο..... πάντω το όνομα αυτό είναι το χαιδευτικό όνομα που μου έδωσε ο άντρας μου όταν τον ρωτάνε πως είναι δυνατόν να είναι ερωτευμένος εδώ και 20 χρόνια με την ίδια γυναίκα και πως το καταφέρνω αυτό..... και εκείνος τους απαντά τι να σας πω μάγισσα είναι η γυναίκα..!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αμα δε δω την σκουπα δε πιστευω τπτ!! Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: alessandra , gwgw καλώς ήρθατε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.