MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο".
Ανέκαθεν ήθελα να πάω εκεί, περισσότερο από περιέργεια, για να δω πώς είναι από μέσα. Δεν ξέρω όμως αν μας πέφτει κάπως υπερβολικά κυριλάτο... διότι δεν έχω πάει ποτέ!! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο:redface:
Χμμμ... να κι ακόμα ένας καλός λόγος να ξανακάνουμε τη μάζωξη στο κέντρο.

Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ.
Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο".
Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι.

Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας:hmm::lol::lol::lol:

Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε?????

Τι λέτε για ένα από τα τρία?????

Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε?????

Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια.:D:D:D

Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες".:up::lol::lol:;)

Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες".:up::lol::lol:;)

To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα:D

Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια.:D:D:D

θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar,:) βολεύει και περισσότερο...:rolleyes:

Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!!:)

θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar,:) βολεύει και περισσότερο...:rolleyes:
Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό!
Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ;

Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.:hmm:Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση.:D

Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας
για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα:blink::lol:) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA.:)
Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Μήπως θέλετε να αναλάβω;:P:cool::lol:

Μήπως θέλετε να αναλάβω;:P:cool::lol:
Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;;

ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! :cool: :lol:

ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! :cool: :lol:

Τάφος!!!:rolleyes: Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα:happy:

Ανοιχτός, βέβαια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι.....:blink::P:lol::lol::lol::lol:
πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα":P υπέροχη ήταν:up::up:

Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι.....:blink::P:lol::lol::lol::lol:
πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα":P υπέροχη ήταν:up::up:

Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει:mad:

:lol: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα:lol::lol:

Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει:mad:

:lol: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα:lol::lol:
Αμάααααν!
Το κούτελο!
Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;;

Ο Beeb είμαι! :)

Λοιπον εχω να πω τα εξης
1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα.:up::lol::lol:
2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:up::up::up:Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο:up:
του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:inlove::kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο.:P:lol::lol:

Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι?:mad:

καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις...:(

Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα.:D:D:D
Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα?:)

αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει..
αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back