ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #941 22-09-08 20:39 Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η Zbeebz έγραψε: #942 22-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν ήθελα να πάω εκεί, περισσότερο από περιέργεια, για να δω πώς είναι από μέσα. Δεν ξέρω όμως αν μας πέφτει κάπως υπερβολικά κυριλάτο... διότι δεν έχω πάει ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Zbeebz έγραψε: #943 22-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Χμμμ... να κι ακόμα ένας καλός λόγος να ξανακάνουμε τη μάζωξη στο κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η μαγισσα έγραψε: #944 22-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ. Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Τι λέτε για ένα από τα τρία????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #945 22-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:45 Η Zbeebz έγραψε: #942 22-09-08 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν ήθελα να πάω εκεί, περισσότερο από περιέργεια, για να δω πώς είναι από μέσα. Δεν ξέρω όμως αν μας πέφτει κάπως υπερβολικά κυριλάτο... διότι δεν έχω πάει ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Zbeebz έγραψε: #943 22-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Χμμμ... να κι ακόμα ένας καλός λόγος να ξανακάνουμε τη μάζωξη στο κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η μαγισσα έγραψε: #944 22-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ. Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Τι λέτε για ένα από τα τρία????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #945 22-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν ήθελα να πάω εκεί, περισσότερο από περιέργεια, για να δω πώς είναι από μέσα. Δεν ξέρω όμως αν μας πέφτει κάπως υπερβολικά κυριλάτο... διότι δεν έχω πάει ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:46 Η Zbeebz έγραψε: #943 22-09-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Χμμμ... να κι ακόμα ένας καλός λόγος να ξανακάνουμε τη μάζωξη στο κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η μαγισσα έγραψε: #944 22-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ. Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Τι λέτε για ένα από τα τρία????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #945 22-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Χμμμ... να κι ακόμα ένας καλός λόγος να ξανακάνουμε τη μάζωξη στο κέντρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:50 Η μαγισσα έγραψε: #944 22-09-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ. Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Τι λέτε για ένα από τα τρία????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #945 22-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Στις τριες Μαρίες στο κέντρο στο πατάρι που είναι πιο σεπαρέ. Στο ρούφ του Ηλέκτρα Παλλάς που είναι "αεράτο". Στο Μπαζάρ κάτω από την πλατεία Άθωνος (κέντρο), στο στενό, που έχει στυλ και πατάρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να επιλέξουμε μία από τις 3 προτάσεις της Anima μιας και την έχουμε κουβαλήσει εμείς σε αρκετές από τις επιλογές μας Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Τι λέτε για ένα από τα τρία????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #945 22-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όπως επίσης νομίζω ότι θα προτιμούσα το Μπαζάρ στην ΄Αθωνος για να δει και την πλατεία και η ΟΥΡΑΝΙΑ εξ Αθηνών είναι ωραίο σημείο στην πόλη μας αυτό!!!! τι λέτε????? Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εγώ παιδιά μούγκα. Δεν έχω και πολλές προτάσεις. Στο πανόραμα μου είπαν ότι είναι το ξενοδοχείο Click για ανάπτυξη... Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #946 22-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια μια χαρα σε βρισκω.Το Πανοραμα θωρειτε απο τις "καλυτερες περιοχες". Click για ανάπτυξη... To ξέρω βρε η φίλη μου μένει Καλαμαριά αλλά έχει κλείσει ξενοδοχείο στο Πανόραμα για τους καλεσμένους. Με έχει πάει αλλά δεν είχε τρίγωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:11 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #947 23-09-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νομιζω οτι το Bazaar στην Αθωνος ειναι μια καλη επιλογη.Αν και λιγο μικρο, εκει εγινε η συνσντηση του bookcrosing οταν πηγα τον Ιουλιο, και να σκεφτεις οτι χωρεσε μια χαρα γυρω στα 35-40 ατομα.Και το ολο περιβαλλον νομιζω οτι μας ταιριαζει καλυτερα.Τα πολυ κυρηλατα δεν μας πανε,ποσο μαλλον που πολλα απο τα νεα μελη που θελουν να'ρθουν ειναι νεαρα σε ηλικια. θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:42 Η fantom-girl: #948 23-09-08 00:42 Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλι απο εξω με αφηνετε δεν μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα αλλα αν πατε καπου παιδες πειτε μου μην με ξεχασετεεεεεεεεε παρτε με τηλ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Zbeebz έγραψε: #949 23-09-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: θα συμφωνήσω και ΄γώ για τo Bazaar, βολεύει και περισσότερο... Click για ανάπτυξη... Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η Μυρτω4038: #950 23-09-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομιζω, δεν πρεπει να μαζευει και τοσο κοσμο.Αν περναει κανεις απο κει ας κανει μια ερωτηση. Υ.Γ Εγω "προγραμματιζω" να κατεβω κεντρο τελος της αλλης βδομαδας για ψωνια(τι την κανουμε την διαιτα) αλλα και για καποιες δουλειες , οποτε μπορω να περασω απο Αριστοτελους να ρωτησω για Κυριακη 5/10 εξι ωρα το απογευμα.Αυτην την Παρασκευη-Σαββατο θελω να παω Quicko και IKEA. Υ.Γ 2 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:58 Η stellak έγραψε: #951 23-09-08 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καταλήξαμε στο Bazaar δηλαδή; Ευχάριστο αυτό! Δεν πιστεύω να χρειάζεται να κλείσουμε τραπέζιΑ; Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε να αναλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Zbeebz έγραψε: #952 23-09-08 19:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μήπως θέλετε να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Ε, μια και πήρες το κολάι συναδελφόντζελε, δεν περνάς μια βόλτα κι από 'δω να καθαρίσεις κατάσταση;;; ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:09 Η stellak έγραψε: #953 23-09-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: ΥΓ Έβαλα καινούργιες φωτό στο gallery... Αλλά μην το πεις πουθενά! Click για ανάπτυξη... Τάφος!!! Καλά, όποιος δεν έχει δει καμπυλωτή ουρά Beeb να περισσεύει από το ονυχοδρόμιο και χαμόγελο Άσπρης, έχει χάσει τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:12 Η Zbeebz έγραψε: #954 23-09-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Ανοιχτός, βέβαια!!! Φτου, φτου, μακριά από μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:20 Η Raisa έγραψε: #955 23-09-08 19:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τάφος!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ανοιχτός, βέβαια!!! Click για ανάπτυξη... Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #956 23-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω λέω ΤΙ μυρίζει έτσι..... πήρα πάντως και γω μια γεύση από "Μπόχα" υπέροχη ήταν Click για ανάπτυξη... Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:26 Η Raisa έγραψε: #957 23-09-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Α, είπα κι εγώ: ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙ; Θα της δείξω εγώ τώρα που θα κατέβει Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η Zbeebz έγραψε: #958 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα βγώ να το φωνάξω να το πωωωωωω: Δείτε, δείτε κορκοντζελόγατα Click για ανάπτυξη... Αμάααααν! Το κούτελο! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;;; Ο Beeb είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Μυρτω4038: #959 24-09-08 00:24 Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπον εχω να πω τα εξης 1.Το χαμογελο της Ασπρης-Τζοκοντας σιγουρα θα μπορουσε να εμπνευσει αναγεννησιακο πινακα. 2. Η φωτογραφια του φιλου μου Beeb στο ονυχοδρομιο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Αποδιδω τα ευσημα στο υπεροχο μοντελο του οποιου και δηλωνω φανατικη θαυμαστρια:kiss:Α να πω και ενα μπραβο στην φωτογραφο. Υ.Γ Δεν μου λετε μαδαμ αυτο το ονυχοδρομιο καινουργιο ειναι?Δεν ειπαμε θα παραγγειλουμε μαζι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:54 Η Γωγω έγραψε: #960 24-09-08 09:54 καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα!! για καποιο λογο δε μου ερχονταν ειδοποιησεις... Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω προσωπικα βρισκω την ιδεα του κεντρου πιο καλη.Νομιζω οτι τους βολευει ολους.Αλλα αν θελουν ολοι περιοχη ΙΚΕΑ εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Γωγω αν πουμε δηλαδη Κυριακη απογευμα κατα τις 6, εχεις προβλημα? Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το θεμα, οτι δυστυχως δε μπορω να ξερω ποσο θα παρει η συναντηση που εχω να παρευρευθω. Δεν ειναι απλος καφες, εχουμε εκλογες και δε ξερω ποσο θα κρατησει.. αν ξεμπερδεψω και σας προλαβω θα ειναι καλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.