moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.041 06-10-08 00:06 Ρανιαααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ντρεπεσαι λιγοοοοοοοοοοοοοο;Λοιπον τερμα για αντιποινα δεν θα ζουπηξεις ΚΑΘΟΛΟΥ Μοιρα.Τουλαχιστον το τσεπωσες το μικρο μετα τη φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.042 06-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην δευτερη φωτο απο αριστερα niki(Νικη), Zbeebz(Ζωη) και gwgw (Γωγω) Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:09 Η fantom-girl: #1.043 06-10-08 00:09 οπως καταλαβατε ολοι εγω ελαμψα δια της απουσιας μου........την επομενη ομως φορααα ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 06-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε; Click για ανάπτυξη... Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.045 06-10-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρανιαααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ντρεπεσαι λιγοοοοοοοοοοοοοο;Λοιπον τερμα για αντιποινα δεν θα ζουπηξεις ΚΑΘΟΛΟΥ Μοιρα.Τουλαχιστον το τσεπωσες το μικρο μετα τη φωτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.042 06-10-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην δευτερη φωτο απο αριστερα niki(Νικη), Zbeebz(Ζωη) και gwgw (Γωγω) Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:09 Η fantom-girl: #1.043 06-10-08 00:09 οπως καταλαβατε ολοι εγω ελαμψα δια της απουσιας μου........την επομενη ομως φορααα ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 06-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε; Click για ανάπτυξη... Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.045 06-10-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην δευτερη φωτο απο αριστερα niki(Νικη), Zbeebz(Ζωη) και gwgw (Γωγω) Click για ανάπτυξη... Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:09 Η fantom-girl: #1.043 06-10-08 00:09 οπως καταλαβατε ολοι εγω ελαμψα δια της απουσιας μου........την επομενη ομως φορααα ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 06-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε; Click για ανάπτυξη... Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.045 06-10-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οπως καταλαβατε ολοι εγω ελαμψα δια της απουσιας μου........την επομενη ομως φορααα ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:10 Η Zbeebz έγραψε: #1.044 06-10-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε; Click για ανάπτυξη... Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.045 06-10-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε; Click για ανάπτυξη... Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.045 06-10-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:11 Η fantom-girl: #1.046 06-10-08 00:11 ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο? ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η Μυρτω4038: #1.047 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου... Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!! Click για ανάπτυξη... Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:13 Η fantom-girl: #1.048 06-10-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε! Click για ανάπτυξη... χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η Zbeebz έγραψε: #1.049 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν? Click για ανάπτυξη... Στείρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:14 Η fantom-girl: #1.050 06-10-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει! Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω! Click για ανάπτυξη... οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:15 Η fantom-girl: #1.051 06-10-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Στείρωση Click για ανάπτυξη... βαλε σταρ εγκυηση when a kitten kills λεει!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Μυρτω4038: #1.052 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!! Click για ανάπτυξη... Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο. Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:17 Η Zbeebz έγραψε: #1.053 06-10-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα Click για ανάπτυξη... Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά! Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:18 Η fantom-girl: #1.054 06-10-08 00:18 νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 00:19 Η fantom-girl: #1.055 06-10-08 00:19 υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η aalyah έγραψε: #1.056 06-10-08 01:10 Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 01:28 Η yasmin1gr: #1.057 06-10-08 01:28 Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 07:39 Η moukelis έγραψε: #1.058 06-10-08 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό. Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; Click για ανάπτυξη... Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:17 Η julia έγραψε: #1.059 06-10-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη? Click για ανάπτυξη... Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 10:23 Η stellak έγραψε: #1.060 06-10-08 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! Click για ανάπτυξη... Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.