MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Ρανιαααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν ντρεπεσαι λιγοοοοοοοοοοοοοο;Λοιπον τερμα για αντιποινα δεν θα ζουπηξεις ΚΑΘΟΛΟΥ Μοιρα.Τουλαχιστον το τσεπωσες το μικρο μετα τη φωτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην δευτερη φωτο απο αριστερα niki(Νικη), Zbeebz(Ζωη) και gwgw (Γωγω)
Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου...
Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπως καταλαβατε ολοι εγω ελαμψα δια της απουσιας μου........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:την επομενη ομως φορααα

ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας?????????:hmm::hmm:

:lol::lol::lol:Κι εγω το ελπιζω.Ποιος το απελευθερωσε;:hmm:
Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό.
:hmm:Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; :hmm::hmm::hmm:

ασχετο ανδρες δεν ηρθε κανενας?????????:hmm::hmm:
Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... :lol::lol::lol::lol:
Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε!

ραισα δεν το δανγκωσες με το κοντομανικο εεε?????? αχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχααα θερμοαιμηηηηηηη!!!!!!!! το μωρο που εμεινε τι ειναι θυλικο η αρσενικο?
:rolleyes: ξερεσ μηπως το παρω ετσι για αλλαγη δεν ειχα ποτε βρετανικη κοντοτριχη!!!!

Είμαι σίγουρη πως η φωτό αυτή είναι απ' τις καλύτερές μου...
Πάντως στην επόμενη συνάντηση το σκέφτομαι σοβαρά να έρθω με μπούρκα!!!

Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει!:blink::mad::mad:;):lol::lol:

Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω!:blink::lol:

Ούτε ένας! Ήμασταν ένα ωραίο παρθεναγωγείο... :lol::lol::lol::lol:
Εκτός από τον άντρα της Μάγισσας που ήρθε για να την παραλάβει την ώρα που θα φεύγαμε!

χμμμμμμμμ τι τους καναμε και δεν ηρθαν?

Εγω τι να πω που στην φωτο με εμενα που πηγες και ανεβασες φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα και οχι χασει!:blink::mad::mad:;):lol::lol:

Την επομενη φορα με κελεμπια θα'ρθω!:blink::lol:

:hmm::hmm::hmm::hmm: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!!

:hmm::hmm::hmm::hmm: οι φωτος παχαινουν.......αλλα εσυ δειχνεις φιγουρινι!!!!! μην εισαι κακια!!!!

Φαντομ μαλλον δεν καταλαβες πια ειμαι στις φωτο.:hmm:
Η πιο ΧΟΝΤΡΗ!!!:blink::mad::mad:

φαινομαι σαν να εχω ΒΑΛΕΙ κιλα
Καλέ σύνελθε! Μια χαρά βγήκες, απλώς είσαι από κοντά!
Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! :lol::lol::lol::lol:

νικη ξες καμμια καλη διαιτα γιατι εβαλα κατι κιλα τελευταια μαλλον καπου κοντα στα 3-10 μαλλον χαλασε η ζυγαρια............

υπερβολεςςςς!!!!!! οπως παντα ασε νικη εχω και εναν καθαρισμο αυριο αστα!!!!!!!!!

Βλέπω περάσαμε όμορφα!!! Χαίρομαι χαίρομαι. Λοιπόν όταν έρθω και εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε. Και παρακαλώ ΟΧΙ απουσίες!!! :P

Α πολυ ωραιες οι φωτο ευγε ευγε, φερατε και γατακια βλεπω. μαγισσα και γωγω με γεια το μαλλι το νεο. Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη?

Ένας Deadendmind! Μου κόπηκε η χολή γιατί ένας γείτονάς μου έμπαινε στο MyCat με το ίδιο nick. Όμως αυτός ο Deadendmind είναι από το Εδιμβούργο της Σκωτίας... και λέει πως το βιβλίο αυτό είναι καλό.
:hmm:Πώς να έφτασε εδώ αυτό το βιβλίο άραγε;;; :hmm::hmm::hmm:
Αν και θα σου χαλασω το μυστηριο...Δεν ειναι ενας,αλλα μια.Ειναι η Δαφνη,απο Αθηνα,που κανει μεταπτυχιακο αυτη τη στιγμη στο Εδιμβουργο.Μαλλον ταξιδεψε το βιβλιαρακι απο Αθηνα σε καποια εκδρομη στη Θεσσαλονικη.:)Σιγουρα θα χαρει πολυ με το catch!:up:

Η ουρανια ειναι η γνωστη ουρανια απο τη ροδο η αλλη?

Είναι η γνωστή Αθηναία-Ροδίτισσα- Θεσσνικιά!!!!:up::up::up::cool:

Εγώ τι να πω που βγήκα σαν αγριοκούμπανος!!! :lol::lol::lol::lol:
Τι είναι μωρέ πάλι αυτό; Όλο ιδιωματισμούς μαθαίνουμε από αυτό το κορίτσι!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back