MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

:rolleyes:Γεια χαρα σε ολους!!!Ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και θα χαιρομουν πολυ να συμμετεχω στις ομορφες κουβεντουλες σας!!
Καλώς την και καλώς μας βρήκες! :) Μπορείς να αρχίσεις λέγοντάς μας για το γατί ή τα γατιά σου. Ποιος είναι, ας πούμε, αυτός ο υπέροχος Αϊ-Βασίλης στο avatar;;;;; Κι αν έχεις και καμιά άλλη φωτογραφία, ακόμα καλύτερα! Ανοίγεις ένα θέμα στο "Οι γάτες μου" και τα λέμε ΚΑΙ από κει μέσα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς την athina38 στην όμορφη γατοπαρέα μας.:hello:Περιμένουμε να διαβάσουμε για την υπέροχη γατούλα στο avatar ;)και να δούμε και άλλες φωτό.;):D Και αν είναι κεραμιδάκι(όπως φαίνεται;):D) κάνε και μια βόλτα απο τα κεραμιδίου-maniacs;):D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά, Άντζελα, να γίνεις γρήγορα καλά!:)

Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου ήδη το μάτι μου είναι πολύ καλύτερα!!!!

Λοιπόν Θεσσαλονικιές να προτίνω μιά ιδέα ? ;)
Μολίς είδα το θέμα που άνοιξε η Νεκταρία-gatouni
https://www.mypetz.gr/posts/5474290/
Τί λέτε μαζευόμαστε μια παρείτσα να πάμε και μια εκδρομούλα ?;)
Ευκαιρία είναι να γνωρίσουμε τις κοπέλες από Αθήνα.;)
Ραισάκι σκέφτεσαι να πας? :hmm:

ωραία ιδέα, είναι και Κυριακή ,:) ,

πότε θα συναντηθούμε; θα κόψουμε και πίτα;:D

θα κόψουμε και πίτα;:D
Αααααχ! Οι πεινασμένοι πίτες ονειρεύονται... Μια τριφτή απ' τον Χατζηφωτίου την τσάκιζα! Αλλά συμβιβάζομαι και με μια απλή πρασοτυρό... :cool::cool::cool:

Λοιπόν Θεσσαλονικιές να προτίνω μιά ιδέα ? ;)
Μολίς είδα το θέμα που άνοιξε η Νεκταρία-gatouni
https://www.mypetz.gr/posts/5474290/
Τί λέτε μαζευόμαστε μια παρείτσα να πάμε και μια εκδρομούλα ?;)
Ευκαιρία είναι να γνωρίσουμε τις κοπέλες από Αθήνα.;)
Ραισάκι σκέφτεσαι να πας? :hmm:

Κορίτσια είναι μια πολύ καλή ιδέα να πάμε όλες μαζί από εδώ...
εεεεεεεεεεε τι λέτεεεε?????????????????:rolleyes::rolleyes::D:D
Εγώ πάντως θα πάω....άνευ γάτες.....για συμπαράσταση!!!:up::up:

Κορίτσια είναι μια πολύ καλή ιδέα να πάμε όλες μαζί από εδώ...
εεεεεεεεεεε τι λέτεεεε?????????????????:rolleyes::rolleyes::D:D
Εγώ πάντως θα πάω....άνευ γάτες.....για συμπαράσταση!!!:up::up:

Ωραία λοιπόν θα πάμε παρεούλα!:up: Και να κανονίσουμε να είμαστε από Σάββατο απόγευμα στην Αθήνα για να έχουμε χρόνο για καφεδάκι με τις Αθηναίες γατομαμάδες.;):up:
Ζήνα θα βόλευε και εσένα?

Οσο για την πίτα το κανονίζουμε(επιτέλους) όποτε θελέτε , εγώ όμως πρώτα περιμένω ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός!;) Και ήδη έβαλα την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής να φορτίζει!

αφού το ξέρω απο τώρα ,μπορώ να το κανονίσω και για το σάββατο.(γιούπιιιιι):up:

αφού το ξέρω απο τώρα ,μπορώ να το κανονίσω και για το σάββατο.(γιούπιιιιι):up:

:up::up::up:Αρα είμαστε τρείς!!!:up::up::up:

Κοριτσια υπαρχει και αντρας απο Θεσσαλονικη καινουργιος στο mycat.Aν δεν ενοχλω θαθελα να συμπεριληφθω στην Θεσσαλονικιοτικη παρεα.

Όχι μόνο δεν ενοχλείς, είσαι από χέρι στο κλαμπ! :)
Τα πολλά 7άρια στο nick είναι λόγω Ζαγοράκη;;; :rolleyes::cool::cool::cool:

Όχι μόνο δεν ενοχλείς, είσαι από χέρι στο κλαμπ! :)
Τα πολλά 7άρια στο nick είναι λόγω Ζαγοράκη;;; :rolleyes::cool::cool::cool:

Οχι δεν εχω καμμια σχεση με ποδοσφαιρο εντελως ασχετος.Ειμαι των υπολογιστων του ψαρεματος και του ψαροντουφεκου.

Ειμαι των υπολογιστων του ψαρεματος και του ψαροντουφεκου.

ΑΥΤΟΣ είναι ο καλύτερος γατομπαμπάς!:) Φρέσκο ψαράκι στα παιδιά του!
Εγώ μπορεί να μην είμαι Θεσσαλονικιά, αλλά είμαι θεία πια και τη γνώμη μου θα τη λέω!:bleh::bleh:

Οχι δεν εχω καμμια σχεση με ποδοσφαιρο εντελως ασχετος.Ειμαι των υπολογιστων του ψαρεματος και του ψαροντουφεκου.
Θεματάκι για το γατί/τα γατιά σου άνοιξες; Διότι θέλουμε φωτό! Είμαστε πολύ του οφθαλμόλουτρου εδώ! :D

ΑΥΤΟΣ είναι ο καλύτερος γατομπαμπάς!:) Φρέσκο ψαράκι στα παιδιά του!
Εγώ μπορεί να μην είμαι Θεσσαλονικιά, αλλά είμαι θεία πια και τη γνώμη μου θα τη λέω!:bleh::bleh:
Καλά, θεία είμαι κι εγώ, και φώκια, και μέγαιρα κι απ' όλα, αλλά δεν κάνω έτσι! :bleh::lol::lol::lol::lol::lol: Έχεις την ορμή της νεοφώτιστης! :up:

Στην γκαλερυ πριν απο μερες εχω ενεβασει φωτο απο μια φατσα βρετανικη κοντοτριχη που πηρε η αδελφη μου.Τελειο γατι

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=17069

Κοριτσια υπαρχει και αντρας απο Θεσσαλονικη καινουργιος στο mycat.Aν δεν ενοχλω θαθελα να συμπεριληφθω στην Θεσσαλονικιοτικη παρεα.

Μα και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτος:).....και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στις περιβόητες συναντήσεις που κάνουμε!!!:up:

Α πολυ καλα δεν ηξερα οτι κανετε και συναντησεις.Οταν προγραμματιστει καμμια συναξη να με ενημερωσετε.Ειμαστε πολυ παρεξημενο ειδος ζωοφιλων ειδικα οταν ακουν αντρα να εχει γατα χαμογελανε σαν ηλιθιοι συνηθως.

george777 καλώς ηρθές στην μεγάλη γατοπαρέα μας!:hello:
Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος στις συναντήσεις για καφέ που διοργανώνουμε.:D Και με την ευκαιρία βοήθησέ με, να τις πείσω να κανούμε μιά συνάντηση για να κόψουμε αυτήν την βασιλόπιτα, γιατί ετσι που το αναβάλουμε, μας βλέπω στην καλύτερη περίπτωση να κόβουμε τσουρέκι για το Πάσχα!:blink:;):lol:
Εχεις τώρα γάτα?:)

Εχω αυτη που βλεπεις στη υπογραφη μου.Εγινε λιγο βουβαλακι αλλα δεν μπορω να την αδυνατισω.Δεν ξερω που μαζευεστε αλλα καποια Κυριακη ας κανονιστει ενα ραντεβου καπου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back