MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Λοιπόν γατομαμάδες μιά που το νέο μας μέλος του mycat Θεσ/νικης, μας το ζητάει ας αρίσουμε να το συζητάμε!:up:
Δώστε καμία πρόταση για ημέρα και τόπο!:D

george δυστυχώς πρόβλημα με την παχυσαρκία της γάτας τους, αντιμετωπίζουν πολλοί από μας, μεταξύ αυτών και εγώ με την Μυρτούλα μου.:( Εχουν ανοιχτεί πολλά σχετικά θέματα, μπορείς να πάρεις μιά ίδεα από εκεί.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερει κανεις στο κεντρο Θεσσαλονικης φαρμακειο που πουλαει κτηνιατρικα? Το petshop που ψωνιζω δεν εχει advocate

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια καλησπέραααααα!!!!! :D Μπήκα για ένα πολύ γρήγορο γεια και φέυγω. Τι μου κάνετε??? Εγώ καλά και ακόμα τρέχω. Ιντερνετ γιοκ. Ακόμα. :( Κάτι για συνάντηση πήρε το μάτι μου. Αν τυχόν κανονήσετε κάτι στείλτε μου ένα μήνυμα στο κινητό να ξέρω πότε είναι να έρθω. Φιλιά πολλά!!!!

Στην γκαλερυ πριν απο μερες εχω ενεβασει φωτο απο μια φατσα βρετανικη κοντοτριχη που πηρε η αδελφη μου.Τελειο γατι

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=17069
Καλά, δεν το συζητώ. Είναι κούκλα!

Εχω αυτη που βλεπεις στη υπογραφη μου.Εγινε λιγο βουβαλακι αλλα δεν μπορω να την αδυνατισω.
Αλλά κι αυτή εδώ η στρουμπουλούτσικη πορτοκαλίνα μια χαρά είναι! Για να την αδυνατίσεις κάνεις το εξής:
1. Πας στον κτηνίατρο για να πάρεις light τροφή καλής ποιότητας και για να σου ορίσει τι ποσότητα πρέπει να τρώει η γάτα ημερησίως. Εγώ προτιμώ συνδυασμό κονσέρβας/κροκέτας, όχι μόνο κροκέτες, αλλά οι απόψεις διίστανται.
2. Της δίνεις την ημερήσια της ποσότητα χωρισμένη σε 4-5 μικρότερα γεύματα, για να μην έχει την αίσθηση ότι λυσσάει στην πείνα.
Και περιμένεις τα θετικά αποτελέσματα!

Ξερει κανεις στο κεντρο Θεσσαλονικης φαρμακειο που πουλαει κτηνιατρικα? Το petshop που ψωνιζω δεν εχει advocate
Είναι ένα pet shop στη Σβώλου, μεταξύ Π. Π. Γερμανού και Αγίας Σοφίας, που υποτίθεται πως έχει και κτηνιατρικά φάρμακα. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση αν μένεις κοντά. Εγώ δεν έτυχε να πάω εκεί παρά μόνο για να αγοράσω γατοπαίχνιδα, οπότε δεν ξέρω αν έχει.

Τι λετε να βρεθουμε ενα βραδυ εμεις απο Θεσσαλονικη για ουζοποσια κρασοκατανιξη η και μπυροποσια σε κανενα ταβερνακι?Και ισως κοψουμε και και κανενα οικογενειακο προφιτερολ του αγαπητου για καλη χρονια?:up:

Τι λετε να βρεθουμε ενα βραδυ εμεις απο Θεσσαλονικη για ουζοποσια κρασοκατανιξη η και μπυροποσια σε κανενα ταβερνακι?Και ισως κοψουμε και και κανενα οικογενειακο προφιτερολ του αγαπητου για καλη χρονια?:up:

Εγώ το βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!:up::up::up:(και ας είμαι σε δίαιτα;)) Αρκεί να είναι βράδυ ΠΣΚ!;)Λοιπόν συναδέλφισσες γατομαμάδες Θεσ/νίκης τοποθετηθείτε!;):D

πείτε μου μέρα, ώρα, α και μέρος , και βασιλόπιτα θα φέρω εγώ.
:D

Χαιρομαι που υπαρχει ηδη ανταποκριση.Να το κανουμε καπου στο κεντρο πχ καποια Παρασκευη βραδυ?Ας συντονιστουμε και θα καθορισουμε και ημερομηνια

Τι έγινε βρε παιδιά, ξαφνικά ζωντανέψαμε;;; :lol::lol::lol:
Κι εγώ μέσα... Για ποια Παρασκευή λέτε να το κανονίσουμε;

Ας πουμε καποια Παρασκευη που θα μπορουν οι περισσοτεροι.Γιαυτο χρειαζεται να δηλωσουν ποια Παρασκευη βολευει τους πιο πολλους.Εγω ξερω ενα ταβερνακι στη μοδιανου πολυ χυμα αλλα εχει καλους μεζεδες.Μπορεις ακομη και να χορεψεις.Λεγεται μπαζαγιαζι.Ακουμε και αλλες προτασεις φυσικα

Το Μοδιάνο είναι καλή πρόταση γιατί βολεύει και τις γατομάνες από δυτικά. Τι λέτε, γατομάνες εκ δυσμών;;;;

μήπως το ταβερνάκι έχει και στη διακόσμησή του ,στο ταβάνι να κρέμονται δερβίσιδες που κάνουν ένα κύκλο; :hmm:αν είναι αυτό θα το βρω εύκολα:D .

Οχι δεν ειναι αυτο.Στην κατω πλευρα απο Β Ηρακλειου στο στενακι γραφει το σερραικο.Και το βρισκεις μπαινοντας στο στενακι αρισστερα.

ΜΕΣΑ κι εγώ!!!!!:up::up:
Πείτε μέρα και ώρα και θα σας έρθω......εγώ δεν έχω πρόβλημα με την μέρα!!!!:D

Ας αφησουμε να το δουν το θεμα αρκετοι και ισως το κανονισουμε και γιαυτη την Παρασκευη.Τι λετε?

Είπαμε να γίνει Παρασκευή, Ραϊσοφιντελομάνα, για να βολεύει και τον κόσμο που δουλεύει με ωράρια. Τώρα μένει να ορίσουμε ΠΟΙΑ Παρασκευή. Φτάνει να μην το τρενάρουμε πολύ, γιατί μετά αντί για βασιλόπιτα θα τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά! :lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Εγώ πάντως μπορώ και αυτή την Παρασκευή, αν θέλετε κι οι υπόλοιποι!

Και εγω συμφωνω γιαυτη τη Παρασκευη αλλα ας το αφησουμε να δουμε τι λενε και οι αλλοι

Και εγώ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ!:up: Mιά χαρά μου ακούγεται αυτή η Παρασκευή!:up::up::up:
Γράψτε όμως πιό αναλυτικά την διεύθυνση για να το βρούμε εύκολα!
Και πείτε και την ώρα!:D

Εγω απλα προτεινα αυτο το μαγαζι δεν ειναι αναγκαιο να παμε και εκει.Ειναι λαικο και χυμα αρκετα με καλους μεζεδες δεν ξερω αν θα αρεσει ομως.Ειναι μπαινοντας απο Β.Ηρακλειου στην μοδιανου απο το στενακι που εχει κιτρινη πινακιδα το σερραικο και το μαγαζι λεγεται μπαζαγιαζει.

Εγω απλα προτεινα αυτο το μαγαζι δεν ειναι αναγκαιο να παμε και εκει.Ειναι λαικο και χυμα αρκετα με καλους μεζεδες δεν ξερω αν θα αρεσει ομως.Ειναι μπαινοντας απο Β.Ηρακλειου στην μοδιανου απο το στενακι που εχει κιτρινη πινακιδα το σερραικο και το μαγαζι λεγεται μπαζαγιαζει.

Εμένα καλό μου ακούγεται το μαγαζί, αφού έχει και δοκιμασμένα, καλούς μεζέδες;):cool:! Δεν έχω πρόβλημα!;):D:D
Εκτός αν παρουσιαστεί καμιά καλύτερη πρόταση!;):cool::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back