MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε βλέπω ότι το θεματάκι μας έχει μεινει πάρα πολύ πίσω τι κάνετε οι Θεσσαλονικής είστε καλά????? Μου λειψατε βρε!!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε βλέπω ότι το θεματάκι μας έχει μεινει πάρα πολύ πίσω τι κάνετε οι Θεσσαλονικής είστε καλά????? Μου λειψατε βρε!!!!!:lol::lol:

καλησπέρα, απο χθές είμαι κρυωομένη ,και όταν φτερνίζομαι κοντά στη Ραφαέλα μιαουρίζει ενοχλημένη:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά Ζήνα!:D:D:D
Πάντος η γάτες μας δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν από μας καμιά ίωση!;) Αλλά σίγουρα δεν τους αρέσει το φτέρνισμα!:blink::lol::lol:
Να δείς πώς κάνουν τα δικά μου όταν ρίχνω σε ένα ποτήρι, ένα αναβράζον παυσίπονο.;)Κάθονται και το χαζεύουν!!!:lol::lol::lol:

Πάντος η γάτες μας δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν από μας καμιά ίωση!;) Αλλά σίγουρα δεν τους αρέσει το φτέρνισμα!:blink::lol::lol:
Να δείς πώς κάνουν τα δικά μου όταν ρίχνω σε ένα ποτήρι, ένα αναβράζον παυσίπονο.;)Κάθονται και το χαζεύουν!!!:lol::lol::lol:

ευχαριστώ, :Dκαλυτέρευσε η διάθεση μετά απο 45(περίπου) λεπτά στο τηλέφωνο( αυτή η θεία μου τις πιο κατάληλες στιγμές τηλεφωνεί:rolleyes:)
Τα μουστάκια τους δε πιτσιλιούνται;:lol:
Α, η μανδάμ μας έκανε τη χάρη να μαζευτεί.

καλησπέρα, απο χθές είμαι κρυωομένη ,και όταν φτερνίζομαι κοντά στη Ραφαέλα μιαουρίζει ενοχλημένη:lol:

Περαστικά σου κοπέλα μου :up::up::up::up:

Ναι όντως έχουν πολύ πλάκα τα ζουζούνια σε πράγματα που δεν καταλαβαίνουν:lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσια.Χαθηκαμε τελευταια.ΖΗΝΑ περαστικα σου και να γινεις καλα γρηγορα.Εμενα παντως μου λειψατε.Τι κανουν τα γατια σας?

Γεια σου, george. Εγώ είμαι ολίγον χωμένη λόγω δουλειάς, οπότε άνθρωπο ακούω και άνθρωπο δεν βλέπω, καλοί μου άνθρωποι! :lol::lol:

Αλλά πού θα πάει, θα ανακάμψω! :cool:

ΖΗΝΑ μου περαστικούλια σου!:)
Κι εγώ τρέχω αυτόν τον καιρό...άρχισε το εξάμηνο και καταλαβαίνεται:down:....ελπίζω όλοι να είστε καλά!:)

Και εγώ καλά είμαι, αν και έχω λίγο παραπάνω πίεση αυτήν την εποχή!:hmm:Τα γατιά μου, φυσικά μιά χαρά, την περνούν "ζάχαρη"! ;):cool::lol:

Zήνα,περαστικά σας!Εγώ μέχρι την Κυριακή ήμουν άρρωστη,και τώρα έγινα καλά,αλλά με πονάει λίγο ο λαιμός μου!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές,:) τελικά άρχησα αντιβίωση .

Η Ραφαέλα το πρωί ήθελε ή να δει το δρόμο μας απο ψηλά ή ψάχνει για διαμέρισμα (και δε ξέρει πως να μου το πεί), για 2η σε φορά την είδα σε μισοτελειωμένη οικοδομή(στο παράθυρο του μπάνιου) να αγναντεύει. Τώρα παραέχει όρεξη για παιχνίδια-ζημιές(πάλι κουρτίνα θέλω):(

Ζήνα, την έβαψες! Να της πάρεις ωραίο σπίτι της Ραφαέλας αλλά χωρίς κουρτίνες. Να βάλεις περσίδες και μάλιστα κάθετες για να την αποπροσανατολίσεις! :lol::lol::lol:
Εγώ πήζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω γι' αυτό δεν μπαίνω και τόσο πολύ!

Κορίτσια καλησπέρα μόλις γύρισα από την δουλειά και μην νομίζετε όχι για πολύ σε λιγο θα κατεβω πάλι αχ!!! δεν μπορώ αλλο νιώθω πολύ κουρασμενη αλλά πρέπει να κατέβω και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.....
Αλλά τι να πεις show must go on!!!!

A!!! τι λέτε μετά το 3ήμερο να κανονίσουμε και καμιά συναντησούλα πάλι???? τι λέτε????:hmm::hmm::hmm::up::up::up::up:

Κορίτσια καλησπέρα μόλις γύρισα από την δουλειά και μην νομίζετε όχι για πολύ σε λιγο θα κατεβω πάλι αχ!!! δεν μπορώ αλλο νιώθω πολύ κουρασμενη αλλά πρέπει να κατέβω και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.....
Αλλά τι να πεις show must go on!!!!

A!!! τι λέτε μετά το 3ήμερο να κανονίσουμε και καμιά συναντησούλα πάλι???? τι λέτε????:hmm::hmm::hmm::up::up::up::up:

Καλη ιδεα Αντζελα να το κανονισουμε αλλα αυτη τη φορα να βρουμε μερος που θα εχει και ζωντανη μουσικη
:up:

Να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις φωτογραφίες που έβγαλα το τριήμερο στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα μου(νομός Πέλλας).
Ο γάτος ονόματι ΤΟΤΟΣ(εγώ για γάτο τον είδα;)) που συμμετείχε στο Εδεσσαικό καρναβάλι.
Ενας αληθινός, υπέροχος πορτοκαλής αρσενικός γάτος που συνάντησα εκεί.:up:
Ο όγκος των νερών του καταράκτη είναι ιδιαίτερα μεγάλος και ορμητικός αυτήν την εποχή.
Το Καιμακτσαλάν όπως φαίνεται απο το μπαλκόνι μας, νομίζω οτι η φωτό δικαιολογεί απόλυτα το όνομα του.:D
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!:D:D:D

Συνημμένα

• Καθαρά Δευτέρα 2009 017 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 017 α.jpg
    139,4 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 018 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 018 α.jpg
    252,3 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 021 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 021 α.jpg
    224 KB · Εμφανίσεις: 9
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 027 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 027 α.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Καθαρά Δευτέρα 2009 060 α.jpg
    Καθαρά Δευτέρα 2009 060 α.jpg
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 5
Να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις φωτογραφίες που έβγαλα το τριήμερο στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα μου(νομός Πέλλας).
Ο γάτος ονόματι ΤΟΤΟΣ(εγώ για γάτο τον είδα;)) που συμμετείχε στο Εδεσσαικό καρναβάλι.
Ενας αληθινός, υπέροχος πορτοκαλής αρσενικός γάτος που συνάντησα εκεί.:up:
Ο όγκος των νερών του καταράκτη είναι ιδιαίτερα μεγάλος και ορμητικός αυτήν την εποχή.
Το Καιμακτσαλάν όπως φαίνεται απο το μπαλκόνι μας, νομίζω οτι η φωτό δικαιολογεί απόλυτα το όνομα του.:D
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!:D:D:D

Όπως πάντα τέλειες φωτογραφίες!!!! Φιλάκια και καλή Σαρακοστή!!!!!:D:D

Πάλι έγιναν επεισόδια εδώ στο κέντρο, στην περιοχή Καμάρας και Χημείου... αλλά αυτή τη φορά εγώ δεν πήρα χαμπάρι! Τι ντροπή! :redface:

Πάλι έγιναν επεισόδια εδώ στο κέντρο, στην περιοχή Καμάρας και Χημείου... αλλά αυτή τη φορά εγώ δεν πήρα χαμπάρι! Τι ντροπή! :redface:

Σοβαρά? Σε εμάς εδώ πάνω δεν φτάνει ούτε ο απόηχος.;)
Θα δώ ειδήσεις απο Θεσ/νίκη, να δούμε τι θα πουν.:hmm:
Είχε καμιά πορεία σήμερα η καμιά διαδήλωση γαι να πάρουν αφορμή? δεν άκουσα τίποτα.:hmm:

Τι ακριβώς έγινε βρε κορίτσια δεν άκουσα τίποτα:hmm:

Σοβαρά? Σε εμάς εδώ πάνω δεν φτάνει ούτε ο απόηχος.;)
Θα δώ ειδήσεις απο Θεσ/νίκη, να δούμε τι θα πουν.:hmm:
Είχε καμιά πορεία σήμερα η καμιά διαδήλωση γαι να πάρουν αφορμή? δεν άκουσα τίποτα.:hmm:
Είχε μια πορεία, αλλά δεν πέρασε κάτω απ' το σπίτι μου ως συνήθως. Εγώ δε, έψαχνα στο ίντερνετ για πολλή ώρα και τελικά... το άκουσα στις ειδήσεις της ΕΤ3!
Μάλλον απολύομαι ως ανταποκρίτρια... :down: :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back