MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεισμός

Γατογονείς από Θεσσαλονίκη μόλις πριν από λίγο έγινε σεισμός.
Δεν πρέπει να είχε μεγάλη ένταση αλλά είχε κάπως μεγάλη διάρκεια.:hmm:
Ο Αρης χύμα στα πλακάκια της βεράντας ίσα που σήκωσε το κεφάλι του, η Μυρτώ ούτε που πήρε χαμπάρι, συνεχίζει να κοιμάται κάτω από το γραφείο.;)
Το κατάλαβε κανείς ή μόνο εγώ και ο Αρης?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ προσωπικά χαμπάρι δεν πήρα! Μέχρι που με πήρε τηλ η αδερφή μου... :blink:

Νικη μου, οντως και εγω το καταλαβα... και εχω πανικοβληθει στη σκεψη οτι συνηθως ακολουθει μεγαλυτερος... εχω την γατοφορο τα αδεσποτακια μου και πως θα παρω το Εκτορι να την κανουμε....

Οχι βρέ παιδιά, μην πανικοβάλεστε.:hmm:
Εκάνε και έναν ακόμη πολύ,πολύ μικρότερο.Μπορεί αυτό να ήταν όλο.:hmm:

κατι ειπε στο Αλτερ αλλα δεν το προλαβα... επικεντρο κοντα στα συνορα με Σκοπια

Ωχ στο χωριό θα ήταν πολύ αισθητός, ελπίζω να μην ήταν μεγάλη η εντάση εκεί και να έγινε τίποτα.:hmm:

Εκάνε και έναν ακόμη πολύ,πολύ μικρότερο.Μπορεί αυτό να ήταν όλο.:hmm:
Ωχ. Είχαμε και επιδόρπιο;;; Πόση ώρα μετά;
Μάλλον ήμουν όρθια και πάλι και δεν κατάλαβα τίποτα...

:hmm::hmm::hmm:

Μόλις το άκουσα στο MEGA ,5,1 ήταν τελικά η ένταση του σεισμού και το επίκεντρο στην λίμνη Δοιράνη.:hmm:

μμμμμμ......... δεν ηταν και μικρος :|:|
μακρια παλιοσεισμοι, μακρια :happy:

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις συγκλονίζουν την παραμεθόριο με την ΠΓΔΜ σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό Ινστιτούτο, με μικρό εστιακό βάθος μόλις 2 χλμ.
Στις 19:17 ισχυρός σεισμός 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε περιοχές της ΠΓΔΜ, αλλά και την βορειοδυτική Μακεδονία, από το Κιλκίς μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Φλώρινα.
Νωρίτερα τέσσερις σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,4, 4,2, 3,3 και 2,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου μίας ώρας στα Σκόπια, από τις 17:13 μέχρι και τις 18:11.
Το επίκεντρο ήταν το ίδιο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα 70 χλμ βορείως της Θεσσαλονίκης ενώ το εστιακό βάθος ήταν μόνο 2 χλμ.

απο το ζουγκλα

Μόλις το άκουσα στο MEGA ,5,1 ήταν τελικά η ένταση του σεισμού και το επίκεντρο στην λίμνη Δοιράνη.:hmm:

το ίδιο είπε κι ο Αντ1...να ευχηθούμε να μην υπάρχει συνέχεια βρε κορίτσια...Υπομονή....

Περιμένω να τα ακούσω στις ειδήσεις, στο SKAI στις 9 και στην ΕΤ3 στις 10...
Μέχρι τότε ασφαλώς θα έχουν και τις λεπτομέρειες. Αχρείαστες να 'ναι!

Καλημέρα σε όλους!:)Τί μου κάνετε;Εχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό λόγω φόρτου εργασίας και διάφορων άλλων υποχρεώσεων δυστυχώς!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλο το διάστημα τώρα αλλά θα ήθελα να κανονίσουμε μια συνάντηση σπίτι μου για καφεδάκι και για να γνωρίσετε και απο κοντά τα ζουζούνια μου!!!Σκεφτόμουν την επόμενη Παρασκευή το απογευματάκι ή το Σάββατο αν δεν έχετε φύγει οι περισσότεροι...Αν τελικά το κανονίσουμε ταυτόχρονα θα έχουμε και ένα άλλο event..Θα ανέβει εκείνες τις μέρες ο γιός της Νεκταρίας απο Σαλαμίνα και σκεφτήκαμε να κάνουμε μια παρουσίαση των προιόντων της εταιρείας LR..Δεν είναι κάτι δεσμευτικό απλά θα γίνει η παρουσίαση και όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει τα προιόντα της εταιρείας...
Θα ήθελα μέχρι Τρίτη το αργότερο Τετάρτη να ξέρω ποιοί μπορούν να έρθουν γιατί χαθήκαμε βρε παιδιά..Απο το χειμώνα έχω να δω μερικούς..Λοιπόν θα περιμένω απαντήσεις και κυρίως για τη μέρα που σας βολεύει για να μπορώ να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμα μου!:)

Καλημέρα σε όλους!:)Τί μου κάνετε;Εχω εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό λόγω φόρτου εργασίας και διάφορων άλλων υποχρεώσεων δυστυχώς!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλο το διάστημα τώρα αλλά θα ήθελα να κανονίσουμε μια συνάντηση σπίτι μου για καφεδάκι και για να γνωρίσετε και απο κοντά τα ζουζούνια μου!!!Σκεφτόμουν την επόμενη Παρασκευή το απογευματάκι ή το Σάββατο αν δεν έχετε φύγει οι περισσότεροι...Αν τελικά το κανονίσουμε ταυτόχρονα θα έχουμε και ένα άλλο event..Θα ανέβει εκείνες τις μέρες ο γιός της Νεκταρίας απο Σαλαμίνα και σκεφτήκαμε να κάνουμε μια παρουσίαση των προιόντων της εταιρείας LR..Δεν είναι κάτι δεσμευτικό απλά θα γίνει η παρουσίαση και όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει τα προιόντα της εταιρείας...
Θα ήθελα μέχρι Τρίτη το αργότερο Τετάρτη να ξέρω ποιοί μπορούν να έρθουν γιατί χαθήκαμε βρε παιδιά..Απο το χειμώνα έχω να δω μερικούς..Λοιπόν θα περιμένω απαντήσεις και κυρίως για τη μέρα που σας βολεύει για να μπορώ να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμα μου!:)

Στέλλα πολύ θα ήθελα να τα ξαναπούμε, έχω να σε δώ από την Αθήνα από την Έκθεση Γάτας και τότε δεν προλάβαμε καθόλου να τα πούμε.:hmm:
Η αλήθεια είναι ότι πολύ το έχουμε παραμελήσει το mycat Θεσ/νίκης.:(:hmm:Δυστυχώς όμως Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο θα λείπω :( θα μπορούσα όμως Κυριακή απόγευμα, που θα έχω γυρίσει σίγουρα.:)
Αν δεν βολέψει τελικά , καλά να περάσετε!:D:D:D

Στέλλα πολύ θα ήθελα να τα ξαναπούμε, έχω να σε δώ από την Αθήνα από την Έκθεση Γάτας και τότε δεν προλάβαμε καθόλου να τα πούμε.:hmm:
Η αλήθεια είναι ότι πολύ το έχουμε παραμελήσει το mycat Θεσ/νίκης.:(:hmm:Δυστυχώς όμως Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο θα λείπω :( θα μπορούσα όμως Κυριακή απόγευμα, που θα έχω γυρίσει σίγουρα.:)
Αν δεν βολέψει τελικά , καλά να περάσετε!:D:D:D
Νίκη μου τί κάνεις;Πολύ θα ήθελα να ερχόσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω άλλη μέρα γιατί ο γιος της Νεκταρίας θα φύγει την Κυριακή και εγώ έχω να πάω σε γάμο...

Ωραία θα είναι, απο τη μεριά μου μπορώ παρασκευή μετά τις 9 γιατί δουλεύω , και το σάββατο. Κυριακή θα πάω και εγώ σε γάμο:lol:

Ωραία θα είναι, απο τη μεριά μου μπορώ παρασκευή μετά τις 9 γιατί δουλεύω , και το σάββατο. Κυριακή θα πάω και εγώ σε γάμο:lol:
Ζήνα μου και το Σάββατο αργά μπορείς;H σε βολεύει και απογευματάκι;

Ζήνα μου και το Σάββατο αργά μπορείς;H σε βολεύει και απογευματάκι;

μετά τις 3 ,που σχολάω το σάββατο, μπορώ όποια ώρα θέλετε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back