moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #1.581 07-09-09 22:51 Το οτι δε βλεπει δε μειωνει την τελειοτητα της. Θα την εχω στο νου μου,ειναι υπεροχη,πολυ ντελικατη,σαν δεσποινιδα,ενα ομπρελινο της λειπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η NiaR έγραψε: #1.582 08-09-09 12:18 Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η Μυρτω4038: #1.583 08-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Click για ανάπτυξη... Νανσουλίνι ποιό είναι το όμορφο γκριζούλι στην υπογραφή σου? Μάλλον έχω χάσει επισόδεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο adespotos: #1.584 08-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα. Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6 Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα! Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά! Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η Μυρτω4038: #1.585 08-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το οτι δε βλεπει δε μειωνει την τελειοτητα της. Θα την εχω στο νου μου,ειναι υπεροχη,πολυ ντελικατη,σαν δεσποινιδα,ενα ομπρελινο της λειπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η NiaR έγραψε: #1.582 08-09-09 12:18 Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η Μυρτω4038: #1.583 08-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Click για ανάπτυξη... Νανσουλίνι ποιό είναι το όμορφο γκριζούλι στην υπογραφή σου? Μάλλον έχω χάσει επισόδεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο adespotos: #1.584 08-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα. Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6 Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα! Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά! Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η Μυρτω4038: #1.585 08-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η Μυρτω4038: #1.583 08-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Click για ανάπτυξη... Νανσουλίνι ποιό είναι το όμορφο γκριζούλι στην υπογραφή σου? Μάλλον έχω χάσει επισόδεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο adespotos: #1.584 08-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα. Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6 Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα! Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά! Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η Μυρτω4038: #1.585 08-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες Click για ανάπτυξη... Νανσουλίνι ποιό είναι το όμορφο γκριζούλι στην υπογραφή σου? Μάλλον έχω χάσει επισόδεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο adespotos: #1.584 08-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα. Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6 Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα! Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά! Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η Μυρτω4038: #1.585 08-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα. Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11 https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6 Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα! Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά! Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η Μυρτω4038: #1.585 08-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespotos: Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης... Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ... Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς.... Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!Εδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά. Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespotos Νεοφερμένο μέλος Ο adespotos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο adespotos: #1.586 08-09-09 14:51 Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:54 Η NiaR έγραψε: #1.587 08-09-09 19:54 Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:53 Η Μυρτω4038: #1.588 08-09-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης το βρεττανάκι μου. Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:01 Η fenaki12 έγραψε: #1.589 08-09-09 22:01 Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:28 Η NiaR έγραψε: #1.590 09-09-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του! Μάλλον πήρε από την μαμά του! Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι! Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά! Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #1.591 09-09-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!! θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ??? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της. Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:31 Η NiaR έγραψε: #1.592 10-09-09 17:31 Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Niki μου για σενα το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:37 Η Μυρτω4038: #1.593 10-09-09 21:37 Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ! Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:47 Η yasmin1gr: #1.594 11-09-09 03:47 Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η elekati έγραψε: #1.595 21-09-09 15:11 Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η NiaR έγραψε: #1.596 21-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ekopasaki: Καλησπερα κι απο εμενα! Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι. Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη; Ευχαριστω πολυ! Ελενη Click για ανάπτυξη... καλησπερα εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403 δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/ εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:37 Η elekati έγραψε: #1.597 22-09-09 09:37 Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ ευχαριστω πολυ! Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:02 Η undertow έγραψε: #1.598 24-09-09 16:02 Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:20 Η Zbeebz έγραψε: #1.599 24-09-09 16:20 Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemuiNeko Νεοφερμένο μέλος Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 11:54 Ο NemuiNeko: #1.600 06-10-09 11:54 Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.