MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Το οτι δε βλεπει δε μειωνει την τελειοτητα της.;)
Θα την εχω στο νου μου,ειναι υπεροχη,πολυ ντελικατη,σαν δεσποινιδα,ενα ομπρελινο της λειπει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά να περάσετε Θεσσαλονικιές και χαιρετίσματα στις Νότιες :)

Νανσουλίνι ποιό είναι το όμορφο γκριζούλι στην υπογραφή σου?;):inlove:
Μάλλον έχω χάσει επισόδεια!:hmm:

Πέρι καλώς ήρθες στην μεγάλη μας γατοπαρέα.:hello:
Θα σου πρότινα να πας στην ενότητα "οι γάτες μου" ή στο "νέα γάτα στο σπίτι" στο φόρουμ, και να της ανοίξεις δικό της θεμετάκι
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=11
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=6
Μας κάνεις μιά καλή περιγραφή των χαρακτηριστήων της και του χαρακτήρα της και σίγουρα θα δεχτείς πολλές ιδέες για ονόματα!;)
Και μιά φωτογραφία θα βοηθούσε φυσικά!;):D
Καλώς την δέχτηκες την ζουζούνα σου, να περνάτε πολύ ωραία μαζί!!!;):D:D
Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. :)
Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης...
Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ...
Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς....

Ευχαριστώ NIKI για τις συμβουλές σου. :)
Είμαι λίγο τοπικιστής γιαυτό και απευθύνθηκα στο topic της Θεσσαλονίκης...
Την έχω αγκαλιά στην φωτό της υπογραφής μου ...
Θα επανέλθω σίγουρα με περισσότερες φωτό προσεχώς....

Για αυτό σου πρότινα να ανοίξεις δικό της θεματάκι!Για να σας διαβάσουν όλοι!;):D:DΕδώ μπαίνουν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και αυτό στην χάση και την φέξη πιά.:(
Σκέφτηκες όνομα για την μικρούλα?:D

Μου θυμίζει κάποια Σούζυ που γνώρισα κάποτε και ηταν το ίδιο παιχνιδιάρα.....Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες προτάσεις μόνο από Θεσσαλονικείς & Θεσσαλονικιές... γιατί έχουμε και Λευκό Πύργο....

Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης :) το βρεττανάκι μου.
Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!!

Νικη μου το κουκλί στην υπογραφή μου ειναι ο Πάρης :) το βρεττανάκι μου.
Παιδί του Φιντελ και της Σιλβύ και ειναι σούπερ γλύκας!!!!

Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!:up:Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του!;):lol:
Μάλλον πήρε από την μαμά του!;) :cool:
Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι!:D:D
Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά!;)

Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω;):lol:
Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!!;):P:P

Ήρθα και εγω στην παρεα γνήσια από την θεσσαλονίκη τι με λες τωρα

Ναι σούπερ!!! Δεν ήξερα οτι έγινες "δίγατη" και μάλιστα με βρετανάκι!:up:Αλλά δεν βλέπω να του μοιάζει και πολύ του Φιντέλ, ο γιός του!;):lol:
Μάλλον πήρε από την μαμά του!;) :cool:
Να σου ζήσει Νασούλι, και να τον χαίρεσαι!:D:D
Το Εκτορίνι φαντάζομαι σαν σιαμεζάκι που είναι , να τον δέχτηκε πολύ καλά!;)

Υ.Γ Ενα κόλλημα όμως με τον "Τρωικό Πολέμο" στην επιλογή των ονομάτων το διακρίνω;):lol:
Τώρα δηλαδή αν πάρεις κοριτσάκι θα είναι ή Ανδρομάχη ή ωραία Ελένη!!!;):P:P

χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! :P

ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!!
001733.jpg
θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες ;)

το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ???

χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:
οχι ειμαι αγορομανα ...τελος! :P

ο Εκτορας απλα τον ερωτεύθηκε... την έχει δεί μάνα και κάθεται και τον βυζαίνει κιολας!!!!
θα βαλω απο το σπίτι καλύτερες ;)

το ζευγος σου τι κανει Νικη μου ???

Καλά είναι, τώρα πιά έμαθαν να συνυπάρχουν μαζί!;)Η Μυρτώ η δύσκολη, τον δέχτηκε επιτέλους τον Αρη για αδερφό της.:D
Καμία φορά έχουμε και στιγμαίες τρυφερότητες μεταξύ τους(ακουμπούν τις μουσουδίτσες του και μυρίζονται)αλλά μέχρι εκεί, καμιά σχέση με τα σιαμεζάκια! Τι φυλή είναι αυτή, βλέπω και απο την Μόιρα της Δώρας και τον Γατίλη, αυτά δεν είναι γατιά είναι βούτυρο!!! :up:
Περιμένουμε τις φωτό που υποσχέθηκες!;) :cool:

Niki μου για σενα
το Εκτορι πλενει τον Παρουλι και εκεινος τον βυζαινει !!!:lol::lol::lol:
190041.jpg

190223.jpg

Πώ, πώ καταπληκικές φωτό Νάνσυ!:inlove::inlove:
Να σου ζήσουν τα αγαπημένα αδερφάκια!:D:D:D

Πολύ ωραια χρωματα σαν μεταξια ειναι και τα δυο. Τελικα τι γινεται σε αυτο το ποστ γιατι εχω χασει συνεχειες με τις συναντησεις εθελοντων υπαρχουν ακομα οι συντατησεις? μια εκδρομη που λεγατε τι εγινε?την κανατε?

Καλησπερα κι απο εμενα!

Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι.

Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη;

Ευχαριστω πολυ!

Ελενη

Καλησπερα κι απο εμενα!

Συγνωμη που επεμβαινω με μια ασχετη ερωτηση, αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω. Απο την Πεμπτη υιοθετησα εναν γατουλη 4 μηνων, που εχει προβλημα στο δεξι του ματι.

Αν και τον ειδε κτηνιατρος, θα ηθελα να παρω και μια δευτερη γνωμη. Μηπως γνωριζετε καποιον γιατρο που να ειδικευεται σε οφθαλμολογικα προβληματα στη Θεσσαλονικη;

Ευχαριστω πολυ!

Ελενη

καλησπερα
εχει προταθεί από κάποιο μέλος ως καλή στα οφθαλμολογικά η κα Νατάσα Κομνηνού , τηλ . 2310 994403
δες και εδώ λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

εύχομαι να μήν είναι κάτι σοβαρό! περαστικά σας :)

Σ ευχαριστω πολυ!

Κι εψαχνα αυτη τη λιστα και δεν την εβρισκα πουθενα μεσα στο φορουμ!

Χαιρετώ την σαλονικιά παρέα..Αν και κατάγομαι από Σέρρες Τα τελευταία 6 χρόνια μένω Θεσσαλονίκη..Ο γιός μου είναι γέννημα θρέμμα σαλονικιός μια και τον βρήκαμε στα Διαβατά και τον υιοθετήσαμε..

Είχα καιρό να μπω εδώ και ξαφνικά διαπίστωσα πως αυξηθήκαμε! :up:

Γεια και παλι.Το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει,ε τελικα ειπα να το ποσταρω στο ποστ για τα ατομα στην θεσσαλονικη. Σκεφτομαι για 2ο γατακι αφου ειχαμε τοση επιτυχια με τον Carlos, απλα επειδη ακομα δεν ειμαι σιγουρος,ειπα αρχικα να αρχισω να βοηθαω με φιλοξενιες οταν μπορω ωστε να βοηθησω αλλους και να με βοηθησει να αποφασισω ταυτοχρονα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back