MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Τη περασμένη τρίτη το πρωι οι "φιλόζωοι" της πόλης και τα σωματεια ειχαν μια συνάντηση με το Δήμο θεσσαλονίκης σε σχεση με τις αδεσποτες γατες ξκαι τη σειρωση η οποια δεν κατεληξε σε κατι... τους απαντησε ο αντιδήμαρχος κατι μη συγκεκκριμενο και δεν δεσμευτηκε σε δρασεις.

Σημερα Δευτερα στις 20.00 στα Goodys Βενιζέλου με τσιμισκή θα ξανασυναντηθουνε για να δουνε πως και τι θα κανουνε προκειμενου να γινει κατι με το δήμο οσοι ενδιαφερεστε για το θεμα μπορειτε να ερθετε.

Δηλαδή...Τι ακριβώς θα συζητήσουν Γιασμίν..????:hmm:

(Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Γιασμίν προσπαθώ να το κάνω πιο δημοφηλες το θεματάκι σου...;))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι μπορει να γιανει γιατι ο αντιδημαρχος δεν φαινεται να ενδιαφερεται πραγματικά... λυσεις και προτασεις φανταζομαι.. δεν ειχα παει στον αντιδημαρχο τη τριτητ θα παω σε αυτο ομως για να δω τι παιζει ελατ οσοι θελετε γιατι θα δειτε λιγο τη πραγματικότητα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι μπορει να γιανει γιατι ο αντιδημαρχος δεν φαινεται να ενδιαφερεται πραγματικά... λυσεις και προτασεις φανταζομαι.. δεν ειχα παει στον αντιδημαρχο τη τριτητ θα παω σε αυτο ομως για να δω τι παιζει ελατ οσοι θελετε γιατι θα δειτε λιγο τη πραγματικότητα

Αν και δεν είμαι από εσάς επάνω..απλά απορώ..Και αφού δεν ενδιαφέρεται ο αντιδήμαρχος...τι ακριβώς θα προτείνουν????:hmm::hmm:

Aυτή η έκφραση που ακούω τελευταία πάει σε πολλά που διάβασα: "Πιασ' το αυγό και κούρευτο". Ταιριάζει στον αντιδήμαρχο που δεν ενδιαφέρεται αλλά δέχεται τους φιλόζωους, ταιριάζει σε μωρά που είναι τάχα άντρακλες και χρειάζονται αντρακλίσια ονόματα (δηλαδή το Ιππόλυτος δεν τους κάνει!), ταιριάζει σε μια φιλενάδα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για γύρο- έλεος! που κατάντησε η ρημάδα η Θεσσαλονίκη για ποιο πράγμα να την επισκέπτονται!
Σόρυ αλλά έτσι μούρχεται κάπως απόψε : πιάστο αυγό και κούρευτο!

Aυτή η έκφραση που ακούω τελευταία πάει σε πολλά που διάβασα: "Πιασ' το αυγό και κούρευτο". Ταιριάζει στον αντιδήμαρχο που δεν ενδιαφέρεται αλλά δέχεται τους φιλόζωους, ταιριάζει σε μωρά που είναι τάχα άντρακλες και χρειάζονται αντρακλίσια ονόματα (δηλαδή το Ιππόλυτος δεν τους κάνει!), ταιριάζει σε μια φιλενάδα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για γύρο- έλεος! που κατάντησε η ρημάδα η Θεσσαλονίκη για ποιο πράγμα να την επισκέπτονται!
Σόρυ αλλά έτσι μούρχεται κάπως απόψε : πιάστο αυγό και κούρευτο!
Και ρίξ' του και καμιά ανταύγεια να έρθει να φωτίσει λίγο, γιατί το έφαγε η μαυροσκοτίδα το καημένο...

Ναι, ανώμαλη είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη να φάει γύρο. Είχε την ατυχία να περάσει εκεί και έχει ψοφήσει της πείνας όλο το χειμώνα και ρωτάω επειδή θυμάμαι ότι κι εγώ πέρσι ούτε στα Goody's δεν έτρωγα καλά.

Για τα γατάκια κάνει πλάκα ο αδερφός μου επειδή συνήθως δεν καταλαβαίνει το φύλο ούτε όταν είναι μηνών κι αυτά τα κατάλαβε αμέσως... Κι επειδή μία φίλη του του είπε να το βγάλει cookie και δεν του άρεσε μου είπε όχι γλυκά απ'αυτά που δίνετε εσείς τα κορίτσια...

Κι όσον αφορά στον αντιδήμαρχο, δεν το σχολίασα επειδή είναι δεδομένο για μένα ότι λέει παπατζιλίκια και ποτέ δεν ασχολούμαι με υποσχέσεις και δήθεν ενδιαφέρον όσων είναι και καλά στην εξουσία...

Και ρίξ' του και καμιά ανταύγεια να έρθει να φωτίσει λίγο, γιατί το έφαγε η μαυροσκοτίδα το καημένο...

:up::up::up::up:

Ναι, ανώμαλη είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη να φάει γύρο. Είχε την ατυχία να περάσει εκεί και έχει ψοφήσει της πείνας όλο το χειμώνα και ρωτάω επειδή θυμάμαι ότι κι εγώ πέρσι ούτε στα Goody's δεν έτρωγα καλά.

Για τα γατάκια κάνει πλάκα ο αδερφός μου επειδή συνήθως δεν καταλαβαίνει το φύλο ούτε όταν είναι μηνών κι αυτά τα κατάλαβε αμέσως... Κι επειδή μία φίλη του του είπε να το βγάλει cookie και δεν του άρεσε μου είπε όχι γλυκά απ'αυτά που δίνετε εσείς τα κορίτσια...

Κι όσον αφορά στον αντιδήμαρχο, δεν το σχολίασα επειδή είναι δεδομένο για μένα ότι λέει παπατζιλίκια και ποτέ δεν ασχολούμαι με υποσχέσεις και δήθεν ενδιαφέρον όσων είναι και καλά στην εξουσία...

Μαρία μου Πάσχα έρχετε, πιάσε και συ ένα αυγό και μη το κουρεύεις, βάψ΄το κόκκινο! και άσε τους άλλους να λένε!:up::up::up:

:P:P:P:Pεγω πρωσοπικα δεν το κουρευω το αυγο!!!!!!!!! και ας ειμαι ξανθια!!!!!

:P:P:P:Pεγω πρωσοπικα δεν το κουρευω το αυγο!!!!!!!!! και ας ειμαι ξανθια!!!!!
Ε, τότε, αν δεν το κουρεύεις πρέπει να το ξυρίζεις. Να του αφήνεις όμως ένα τραγογενάκι για να παραμείνει μοδάτο! :lol:

Ε, τότε, αν δεν το κουρεύεις πρέπει να το ξυρίζεις. Να του αφήνεις όμως ένα τραγογενάκι για να παραμείνει μοδάτο! :lol:

κοιτα μου αρεσει 70s στιλ!!!!!! ξερεις αφανα και μαριχουανα αχαχαχαχαχχαα

Yeah, man, σωστή σε βρίσκω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν παίζεστε:up:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν θυμάμαι καλά και τα σφηνάκια σου αρέσουν εσένα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχαχχαχααα

Αφιερωμενο στην μαγισσα!!!!! αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααα

https://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1889577

https://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1889580

και ενα για την ραίσα!!!!

Βρε τρελοκομείο, που τα βρήκες αυτά;;;:up::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ειδικά αυτό της μάγισσας με τα σφινάκια:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back