MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα;):P:P:P:P:P

Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου:cool:

Ναι αν έιναι να έρθετε σε μένα κανένα πρόβλημα οκ τότε και το προηγούμενο καλό εινια :up::up::up::up:
όποτε πείτε λοιπόν.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αν έιναι να έρθετε σε μένα κανένα πρόβλημα οκ τότε και το προηγούμενο καλό εινια :up::up::up::up:
όποτε πείτε λοιπόν.......
Εγω δεν εχω προβλημα με 19/20 Απριλιου αλλα θα προτιμουσα κυριακη αντι για σαββατο.Αντε να σας δω μου λειψατε:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλά όλ' αυτά κορίτσια αλλά .... δεν βλέπω την κεντρική ιδέα!
-----------------------------

τι εννοείς δεν βλέπεις την κεντρική ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς???
και επίσης γεια καιρό είχαμε να σε δούμε.....
είσαι καλά???

Γεια σου Anima ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε:)Που χαθηκες ολον αυτον τον καιρο,ελειπες εξω? :D:D:D

Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα;):P:P:P:P:P

Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου:cool:
Το επόμενο (19 ή 20.4) είναι καλύτερο και για μένα. Μένει να ορίσουμε πότε και πού.
Στατιστική ερώτηση: πόσες από σας ΔΕΝ έχετε το/τα γατιά σας ταπετσαρία στο κινητό;;;

τι εννοείς δεν βλέπεις την κεντρική ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς???
και επίσης γεια καιρό είχαμε να σε δούμε.....
είσαι καλά???
Ναι, Νίκη και Μάγισσα, πράγματι έλλειπα στο εξωτερικό για δουλειά. Έβλεπα τα ποστ σας που και που αλλά δεν είχα πρόχειρο τον κωδικό μου ...
Έλεγα, λοιπόν, ότι μια βλέπω για Καλλικράτεια, μια για Πήλιο, μια για άλλα, .... Δεν βλέπω όμως το λόγο, την κεντρική ιδέα, είναι για παρέα και να περάσουμε καλά? είναι για να προωθήσουμε κάτι σε σχέση με τις γατούλες? Τι είναι? Για κάποιους που έχουν μόνο λίγο χρόνο πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο και να είναι οι προτάσεις πιο κατασταλαγμένες για να μπορούν να επιλέξουν. Αυτό ήθελα να πω και συγνώμη.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα για διακοπές μέσα Ιουνίου - αρχές Ιούλη, δύο δωμάτια σε ερημικό μέρος στη Χαλκιδική, όπου θα έχω και τις γατούλες μου. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστούν και θα το διασκεδάσουν όσο και μεις.

------------------------------------------------------------

Ναι, Νίκη και Μάγισσα, πράγματι έλλειπα στο εξωτερικό για δουλειά. Έβλεπα τα ποστ σας που και που αλλά δεν είχα πρόχειρο τον κωδικό μου ...
Έλεγα, λοιπόν, ότι μια βλέπω για Καλλικράτεια, μια για Πήλιο, μια για άλλα, .... Δεν βλέπω όμως το λόγο, την κεντρική ιδέα, είναι για παρέα και να περάσουμε καλά? είναι για να προωθήσουμε κάτι σε σχέση με τις γατούλες? Τι είναι? Για κάποιους που έχουν μόνο λίγο χρόνο πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο και να είναι οι προτάσεις πιο κατασταλαγμένες για να μπορούν να επιλέξουν. Αυτό ήθελα να πω και συγνώμη.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα για διακοπές μέσα Ιουνίου - αρχές Ιούλη, δύο δωμάτια σε ερημικό μέρος στη Χαλκιδική, όπου θα έχω και τις γατούλες μου. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστούν και θα το διασκεδάσουν όσο και μεις.

Καλως την!!! Για την Καλλικρατεια το διοργανωνει η HAVANA και εχει σχεση με τις γατες, για το αλλο εδω απλα λεμε να βρεθουμε για καφε πριν το Πασχα. φιλακια!!!

Παιδιά, στην πόλη μας είναι το 3μερο του Kids& Fun στη ΔΕΘ...πήγε κανείς ή θα πάει αύριο;;;;
Πρέπει να είναι καλό...είπα να πάω με τον μικρό μια βόλτα αλλά προέκυψαν άλλα:/:...τραπέζι στη πεθερά:D

Λοιπόν επειδή η μητρική μου θα έρθει την άλλη πέμπτη τελικά, και επειδή αρκετοί έχετε αγωνία (λέμε τώρα...:P:P), ιδού κάποιες φωτογραφίες της Yuki που τράβηξα πρόχειρα...Αναλυτικότερη παρουσίαση και φωτογραφικό υλικό απο βδομάδα γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω με το laptop :mad: :P;).

Καλέ τι ομορφιά...Έχει και ελίτσα,όπως όλες οι μοιραίες γυναίκες!Να σου ζήσει!:)

Αρχική Δημοσίευση από moukelis:
Έχει και ελίτσα,όπως όλες οι μοιραίες γυναίκες!

:D Λες να είναι η μετενσαρκωση της Marilyn; Αφού τα έζησε όλα ως άνθρωπος, αποφάσισε να ζήσει και μια ήρεμη ζωή ως γατούλα....:lol::lol:

:D Λες να είναι η μετενσαρκωση της Marilyn; Αφού τα έζησε όλα ως άνθρωπος, αποφάσισε να ζήσει και μια ήρεμη ζωή ως γατούλα....:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

Πάντα η κεντρική ιδέα είναι να περάσουμε καλά και να βρεθούμε και να τα πόύμε αλλά αν μεσα σε όλα αυτά οργανώσουμε και καμία βραδυα διασκέδασεις ή και κανένα άλλο γεγονός δεν ΄θα ήταν άσχημα ......
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα γατούνια μας και όποιος θέλει και βολεύεται ας έρθει θα περάσουμε καλά:up::up::up::up:

και όσο για τον καφέ είναι απλά για τον καφέ απλά για να τα πούμε και να χαλαρώσουμε όπως και τις άλλες φορές και να γνωρίσουμε και τα καινούρια μέλη από την Θεσσαλονίκκη που μπήκαν πρόσφατα και δεν τα ξέρουμε.....

Αυτό και τίποτε άλλο ....

Επίσης καλώς ήρθες πίσω και μπορώ να πω ότι μας έλειψες...... και τώρα μπορούμε να τα λέμε και πάλι,,

Με αγάπή Μάγισσα....:up::up:

πολυ μοιραια γατα η Yuki ...στυλ και ποζα δες...!!! κουκλα να σου ζησει!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και ανταποδίδω. Θα τις μεταφέρω και στην "μοιραία" και φαντάζομαι θα λάβετε μια απάντηση του στυλ "νιααααααρρ" που πιθανότατα σημαίνει "τι με ζαλίζεις τώρα, μια χαρά κοιμάμαι......"

καλημέρα παιδιά. Δεν είμαι και πολύ τακτική στο site γιατί δεν έχω ακόμα γατάκι. Θέλω να υιοθετήσω ένα γατάκι (όχι πολύ μικρό - μάλλον ενήλικο, έτσι μου προτείνανε οι παλαιότεροι στο φορουμ) και αν είναι δυνατόν εμβολιασμένο και στειρωμένο (είμαι σε διαμέρισμα, μένω μόνη μου, νοικιάζω και μισθωτή!). Θα ήθελα να είναι η προσωρινή μαμά του από την Θεσσαλονίκη για να με βοηθήσει λίγο στην αρχή, στην προσαρμογή. Από φαγητό, παιχνίδια και άμμους κλπ έχω ήδη μαζέψει κάποια λεφτά για να τα πάρω όλα μαζί. Μένω στο κέντρο, αν υπάρχει κάτι απαντήστε μου. Ευχαριστώ πολύ και εσάς και το φορουμ για την βοήθεια και τις συμβουλές του. Η υιοθεσία θα ήταν καλό να γίνει το Πάσχα ή λίγο μετά (την εβδομάδα μετά) γιατί τότε έχω άδεια και θα είμαι στο σπίτι για τις πρώτες μέρες.

καλημέρα παιδιά. Δεν είμαι και πολύ τακτική στο site γιατί δεν έχω ακόμα γατάκι. Θέλω να υιοθετήσω ένα γατάκι (όχι πολύ μικρό - μάλλον ενήλικο, έτσι μου προτείνανε οι παλαιότεροι στο φορουμ) και αν είναι δυνατόν εμβολιασμένο και στειρωμένο (είμαι σε διαμέρισμα, μένω μόνη μου, νοικιάζω και μισθωτή!). Θα ήθελα να είναι η προσωρινή μαμά του από την Θεσσαλονίκη για να με βοηθήσει λίγο στην αρχή, στην προσαρμογή. Από φαγητό, παιχνίδια και άμμους κλπ έχω ήδη μαζέψει κάποια λεφτά για να τα πάρω όλα μαζί. Μένω στο κέντρο, αν υπάρχει κάτι απαντήστε μου. Ευχαριστώ πολύ και εσάς και το φορουμ για την βοήθεια και τις συμβουλές του. Η υιοθεσία θα ήταν καλό να γίνει το Πάσχα ή λίγο μετά (την εβδομάδα μετά) γιατί τότε έχω άδεια και θα είμαι στο σπίτι για τις πρώτες μέρες.
Καλημέρα και καλωσήρθες!
Θέλεις να σου δώσω λινκς από γατάκια στη Θεσσαλονίκη ;Πόσο περίπου το θες;:)Επίσης μπορείς να πάρεις ένα πανέμορφο κουκλάκι από τα λίγο πιο μεγάλα μας από άλλη πόλη,αλλά είμαι σίγουρη ότι οι Θεσσαλονικιές θα σε βοηθήσουν με την προσαρμογή!

Καλημέρα και καλωσήρθες!
Θέλεις να σου δώσω λινκς από γατάκια στη Θεσσαλονίκη ;Πόσο περίπου το θες;:)Επίσης μπορείς να πάρεις ένα πανέμορφο κουκλάκι από τα λίγο πιο μεγάλα μας από άλλη πόλη,αλλά είμαι σίγουρη ότι οι Θεσσαλονικιές θα σε βοηθήσουν με την προσαρμογή!
Φυσικά και θέλω λινκς. Οσο για το πόσο το θέλω... πόσο πρέπει να είναι για να προσαρμοστεί το δυνατόν καλύτερα με εμένα που δεν έχω καμμιά εμπειρία από γάτες? και στο διαμέρισμα? και με ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα λόγω δουλειάς? Ενήλικο μου είπαν ότι πρέπει να είναι. Δεν ξέρω πόσο.

Έχουμε μερικά πραγματικά κουκλάκια,από Αθήνα,αλλά από ότι ξέρω στη Θεσσαλονίκη έχετε μια μεγάλη γατομαμά και γατοψυχολόγα,είναι μάστορας στην προσαρμογή και θα σε βοηθήσει πιστεύω!Τώρα όσον αφορά την ηλικία,πάνω από ενός έτους είναι ότι πρέπει.Σου δίνω μερικά λινκς από τα πιο ωραία μας,κι ό,τι θέλεις ρώτα!Μη σε ανησυχεί το γεγονός ότι είναι από άλλη πόλη,όλο και κάτι θα γίνει για τη μεταφορά!Για δες εδώ ,εδώ,εδώ,εδώ κι εδώ για αρχή.Το Μπαλονάκι και η Κάρμεν είναι από τις αγαπημένες μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back