MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Καλημέρα,
να προτείνω κάτι Yasmin και υπόλοιπες φίλες απο Θεσνίκη???:)

Τί κάνουμε εμείς βασικά εδω:
έχουμε κάνει μια έρευνα αγοράς και έχουμε βρει κάποιους κτηνιάτρους που κάνουν φιλικές (ειδικές) τιμές για αδέσποτα.

και κάθε μήνα ή οπότε μπορούμε.. (ειδικά μετά την περίοδο ζευγαρωμάτων...)...
αναλαμβάνει κάθε μια να στειρώσει όσες αδέσποτες μπορεί.... δεν είναι τίποτα πιστεύω κάθε 2 ή και 4 μήνες να στειρώνουμε καμία αδεσποτούλα....( ή και περισσότερες.. ;))

Είναι ιδιωτική πρωτοβουλία καθενός μας...

Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι παρόμοιο....
(γιατί πλέον από το Κράτος...ΔΕΝ περιμένω ΤΙΠΟΤΑ..):down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,

έχουμε κάνει μια έρευνα αγοράς και έχουμε βρει κάποιους κτηνιάτρους που κάνουν φιλικές (ειδικές) τιμές για αδέσποτα.

αναλαμβάνει κάθε μια να στειρώσει όσες αδέσποτες μπορεί.... δεν είναι τίποτα πιστεύω κάθε 2 ή και 4 μήνες να στειρώνουμε καμία αδεσποτούλα....( ή και περισσότερες.. ;))

Εγω παντος το βρισκω καλη ιδεα.
Ας ξεκινησουμε αναρτοντας τα ονοματα κτηνιατρων που θα στειρωναν αδεσποτα σε οικονομικη τιμη.Την αδεσποτουλα μου που αργοτερα την χτυπησε μηχανακι την στειρωσα στον δικο μου κτηνιατρο με την κανονικη τιμη του συλλογου τους.Αλλα θα μπορουσα να στειρωνω τα αδεσποτακια που κατα καιρους ταιζω(οσα μπορω να πιασω βεβαια) οσο λιγοτερο θα στοιχειζει τοσα περισσοτερα θα μπορεσω να βοηθησω.
Η Ασημινα στην συναντηση που ειχαμε την Κυριακη μου ειπε κανα δυο ονοματα αλλα καλυτερα να τα εχουμε συγκεντρωμενα με διευθυνσεις τηλεφωνα τιμες κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,

Julia, γενικά συμφωνώ μαζί σου και ξέρω διάφορους εδώ πάνω που το κάνουν αυτό από μόνοι τους. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι και συνεργάσιμοι κτηνίατροι.
Φοβάμαι πως αν περιμένουμε να κινητοποιηθεί το περίφημο "κράτος", θα περιμένουμε πολύ καιρό ακόμα. Επίσης δυσπιστώ απέναντι στα κίνητρα των περισσότερων πολιτικών που κατά καιρούς "δείχνουν" να ασχολούνται με το θέμα. Εδώ για τους ανθρώπους αποδεικνύονται αναποτελεσματικοί, πόσο μάλλον για τα ζώα...:(
Αναλαμβάνοντας τέτοια πρωτοβουλία θεωρώ πως δημιουργούμε παιδεία και δίνουμε απτό παράδειγμα σε όλους: μικρούς, μεγάλους, φιλόζωους, μη φιλόζωους, ακόμα και στους... πολιτικούς! :)

και εγώ μεσα είμαι γιατί όχι????

Αν έχετε ονόματα κτηνιάτρων που κάνουν καλές τιμές για τα αδέσποτα, βάλτε τα στο Γράψε έναν καλό κτηνίατρο εδώ για να προσθέσω στο excel. Έχω αφήσει σχετικό μήνυμα και εκεί.:)

:redface::redface::redface: Θα πρότεινα πάντως να είναι κτηνίατροι από τους οποίους έχει η καθεμιά/καθένας ιδίαν πείρα. ΈΤσι, θα μπορεί να το παρακολουθεί καλύτερα και επειδή συνήθως όταν πηγαίνεις αδεσποτούλα, μετά θέλεις να έχεις και μια άνεση να τον παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κλπ. Όχι γενικώς και αορίστως ποιος κάνει φτηνά σε αδεσποτάκια.
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά είμαι κάπως ...έξαλλη τώρα. Μια αδεσποτούλα της γειτονιάς που την φρόντισαν μέσω σωματείου, έχει γίνει τούμπανο. Άρχισε να πρήζεται σιγά-σιγά μετά την στείρωση και τώρα είναι σαν να πρόκειται να γεννήσει. Η κυρία που την ταϊζει και συνεννοήθηκε με το σωματείο τηλεφωνάει στον γιατρό αλλά δεν της απαντάει. Τώρα ΑΝ μπορέσει να την ξαναπιάσει, πρέπει να ξαναπάει ΟΤΑΝ έχει χρόνο ο 'ενδιάμεσος' του σωματείου και ΟΤΑΝ μπορεί ο γιατρός... κλπ κλπ. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μάθω εγώ από αλλού τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά φεύγω κιόλας.
Τέσπα... το θέμα είναι ΠΡΟΣΟΧΗ με τους γιατρούς που είναι ΟΝΟΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ως γιατροί ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ μέσω σωματείων. Φαίνεται ότι από μια στιγμή και πέρα μπορεί να κάνουν προχειροδουλειά -διότι ποιος θα τους κυνηγήσει να τους ελέγξει, εξάλλου;
Στο κάτω-κάτω, είναι καλύτερα, νομίζω, να "μάθουν" όλοι οι κτηνίατροι να κάνουν κάποιες καλύτερες τιμές για αδέσποτα. Αν τους πάνε οι ήδη "πελάτες" τους και τους ΄λένε 'ξέρεις, κάν' το λίγο πιο φτηνά', αλλιώς θα πάω αλλού και ίσως μ' αρέσει και μείνω εκεί και για το οικόσιτο γατί μου", σιγά-σιγά θα μάθουν.

:redface::redface::redface:
Στο κάτω-κάτω, είναι καλύτερα, νομίζω, να "μάθουν" όλοι οι κτηνίατροι να κάνουν κάποιες καλύτερες τιμές για αδέσποτα. Αν τους πάνε οι ήδη "πελάτες" τους και τους ΄λένε 'ξέρεις, κάν' το λίγο πιο φτηνά', αλλιώς θα πάω αλλού και ίσως μ' αρέσει και μείνω εκεί και για το οικόσιτο γατί μου", σιγά-σιγά θα μάθουν.

Αυτό εννοούσα... ;););)
(*και χωρίς τον εκβιασμό... αν ο άλλος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ..... )

Σωστή η σκέψη σου marmanga!!:hmm:

Αυτό εννοούσα... ;););)
(*και χωρίς τον εκβιασμό... αν ο άλλος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ..... )

Ε, καλά, τον εκβιασμό δεν τον εννοούσα ακριβώς έτσι. Υπάρχει τρόπος να δώσεις στον άλλον να καταλάβει ότι τον θέλεις ΚΑΙ γιατί είναι άνθρωπος, αλλιώς.... :hmm:
Το μαχαίρι στο λαιμό το βάζεις πιο μετά...:lol::lol: (αλλά φροντίζεις να το έχεις απολυμάνει, ενώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι απολυμαίνουν ΟΛΟΙ οι γιατροί τα δικά τους):redface::redface:

Εις επίρρωσιν (κουφαθήκατε, ε;;; χεχεχε) της Marmangas, προσθέτω πως είναι καλύτερη η προσωπική σχέση με τον γιατρό. Δεν μπορεί ο γιατρός ΣΟΥ να κάνει ΑΛΛΗ δουλειά για το σπιτικό σου γατί και ΑΛΛΗ, δευτεροκλασάτη, για το αδέσποτο.
Και κάτι ακόμα, που εγώ τουλάχιστον το θεωρώ αρκετά σοβαρό. Αν είναι να δηλωθούν γιατροί εδώ, πιστεύω ότι η ευγένεια επιβάλλει να τους ρωτήσουμε πρώτα αν θέλουν. Εγώ πάντως τον δικό μου δεν τον δηλώνω πριν το συζητήσω μαζί του.

Ε, καλά, τον εκβιασμό δεν τον εννοούσα ακριβώς έτσι. Υπάρχει τρόπος να δώσεις στον άλλον να καταλάβει ότι τον θέλεις ΚΑΙ γιατί είναι άνθρωπος, αλλιώς.... :hmm:
Το μαχαίρι στο λαιμό το βάζεις πιο μετά...:lol::lol: (αλλά φροντίζεις να το έχεις απολυμάνει, ενώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι απολυμαίνουν ΟΛΟΙ οι γιατροί τα δικά τους):redface::redface:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

:redface::redface::redface: Θα πρότεινα πάντως να είναι κτηνίατροι από τους οποίους έχει η καθεμιά/καθένας ιδίαν πείρα. ΈΤσι, θα μπορεί να το παρακολουθεί καλύτερα και επειδή συνήθως όταν πηγαίνεις αδεσποτούλα, μετά θέλεις να έχεις και μια άνεση να τον παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κλπ. Όχι γενικώς και αορίστως ποιος κάνει φτηνά σε αδεσποτάκια.
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά είμαι κάπως ...έξαλλη τώρα. Μια αδεσποτούλα της γειτονιάς που την φρόντισαν μέσω σωματείου, έχει γίνει τούμπανο. Άρχισε να πρήζεται σιγά-σιγά μετά την στείρωση και τώρα είναι σαν να πρόκειται να γεννήσει. Η κυρία που την ταϊζει και συνεννοήθηκε με το σωματείο τηλεφωνάει στον γιατρό αλλά δεν της απαντάει. Τώρα ΑΝ μπορέσει να την ξαναπιάσει, πρέπει να ξαναπάει ΟΤΑΝ έχει χρόνο ο 'ενδιάμεσος' του σωματείου και ΟΤΑΝ μπορεί ο γιατρός... κλπ κλπ. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μάθω εγώ από αλλού τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά φεύγω κιόλας.
Τέσπα... το θέμα είναι ΠΡΟΣΟΧΗ με τους γιατρούς που είναι ΟΝΟΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ως γιατροί ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ μέσω σωματείων. Φαίνεται ότι από μια στιγμή και πέρα μπορεί να κάνουν προχειροδουλειά -διότι ποιος θα τους κυνηγήσει να τους ελέγξει, εξάλλου;
Οταν στειρωσα την αδεσποτουλα η οποια ηταν και εγκυος ο κτηνιατρος αυτο το συμπτωμα μου ειχε περιγραψει ως πιθανη επιπλοκη.Σε διακοπη κυησης και στειρωση ταυτοχρονα υπαρχει κινδυνος μεσα σε 36ωρες νομιζω να παρουσιασει τυμπανισμο λογω του ορμονικου schock που παθαινει απο τις τοσο μεγαλες ορμονικες μεταβολες και δυστυχως
μπορει να εχει πολυ δυσαρεστη καταληξη.Για αυτο μου συστησε να την παρακολουθω για δυο 24ωρα.Αυτο βεβαια ειναι πολυ σπανιο μου ειπε και δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με την δικη σας αδεσποτη.Επισης μου ειπε την γνωμη του για τις στειρωσεις με την τομη στο πλαι οτι δηλαδη ναι μεν ειναι πολυ γρηγορες και αναρωνει πιο γρηγορα το ζωο αλλα το ζωο εξακολουθει να περαγει τις αντιστοιχες ορμονες με οποιες συνεπειες εχει αυτο και υπαρχει κινδυνος για καρκινο των ωοθηκων νομιζω μετα απο καμια διετια.Εγω δεν ειμαι κτηνιατρος οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη στο θεμα απλα μεταφερω την συζητηση που εκανα με τον ανθρωπο οταν στειρωσα την αδεσποτουλα.Οποτε γυρνωντας στο αρχικο μας θεμα η στειρωση των αδεσποτων δεν ειναι τελικα τοσο απλη υποθεση αφου αναλαμβανεις καποια ευθυνη απεναντι στο ζωο που στειρωνεις.
Τελικα εχει δικαιο η Μαρινα το πιο φτηνο δεν πρεπει να ειναι το ζητουμενο.Συχωρεστε με για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να μοιραστω αυτην την εμπειρια μαζι σας.

Πολύ σωστά, Niki.
Εξ άλλου, εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου ότι οι κτηνίατροι έφαγαν κάποια χρόνια της ζωής τους να σπουδάσουν και να μάθουν να ασκούν το επάγγελμά τους. Είμαι κι εγώ επαγγελματίας, κουράζομαι για να βγάλω τα όποια φράγκα βγάζω, και θέλω οι άλλοι να σέβονται τη δουλειά μου και τον κόπο μου. Έτσι προσπαθώ κι εγώ να σέβομαι τη δουλειά και τον κόπο των άλλων επαγγελματιών.

Οταν στειρωσα την αδεσποτουλα η οποια ηταν και εγκυος ο κτηνιατρος αυτο το συμπτωμα μου ειχε περιγραψει ως πιθανη επιπλοκη.Σε διακοπη κυησης και στειρωση ταυτοχρονα υπαρχει κινδυνος μεσα σε 36ωρες νομιζω να παρουσιασει τυμπανισμο λογω του ορμονικου schock που παθαινει απο τις τοσο μεγαλες ορμονικες μεταβολες και δυστυχως
μπορει να εχει πολυ δυσαρεστη καταληξη.Για αυτο μου συστησε να την παρακολουθω για δυο 24ωρα.Αυτο βεβαια ειναι πολυ σπανιο μου ειπε και δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο με την δικη σας αδεσποτη..

Οχι, Νίκη μου. ΔΕν είναι η περίπτωση γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός. Άρχισε να φουσκώνει σιγά-σιγά, απ' ό,τι κατάλαβα. Δεν την είχα δει, από περιγραφές σας το λέω. Σήμερα είδα μια γάτα που είναι σαν ετοιμόγεννη.

Όσον αφορά το δεύτερο που θέτεις, ούτ' εγώ είμαι γιατρός, αλλά αυτό που λες το έχω ακούσει από χρόνια και πάντα μα πάντα προσπαθώ να το εξηγήσω -όσο μπορώ- σ' όποιον πάει για στείρωση. Στην ουσία το ένα -το 'γρήγορο' αλλά επικίνδυνο- είναι απολίνωση (δέσιμο σάλπιγγας) και το άλλο είναι υστερεκτομή (πλήρης αφαίρεση μήτρας κλπ), οπότε γλιτώνεις και από πυομήτρες κλπ συναφή.

Οχι, Νίκη μου. ΔΕν είναι η περίπτωση γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός. Άρχισε να φουσκώνει σιγά-σιγά, απ' ό,τι κατάλαβα. Δεν την είχα δει, από περιγραφές σας το λέω. Σήμερα είδα μια γάτα που είναι σαν ετοιμόγεννη.

Όσον αφορά το δεύτερο που θέτεις, ούτ' εγώ είμαι γιατρός, αλλά αυτό που λες το έχω ακούσει από χρόνια και πάντα μα πάντα προσπαθώ να το εξηγήσω -όσο μπορώ- σ' όποιον πάει για στείρωση. Στην ουσία το ένα -το 'γρήγορο' αλλά επικίνδυνο- είναι απολίνωση (δέσιμο σάλπιγγας) και το άλλο είναι υστερεκτομή (πλήρης αφαίρεση μήτρας κλπ), οπότε γλιτώνεις και από πυομήτρες κλπ συναφή.
Απ' όσο ξέρω, στην απολίνωση οι ορμόνες των ωοθηκών εξακολουθούν να λειτουργούν, πράγμα που σημαίνει ότι η γάτα δεν σταματά να σέρνει και να θέλει γάτο, απλώς δεν μπορεί πια να μείνει έγκυος. Νομίζω ότι αυτό δεν εφαρμόζεται γενικά στην Ελλάδα. Όταν λένε στείρωση, εννοούν πως βγαίνει ολόκληρο το σύστημα... Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν όταν κάτι (κάποιο τμήμα ωοθήκης, ας πούμε) μείνει μέσα, οπότε οι ορμόνες συνεχίζουν να λειτουργούν και το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό.

Επισης μου ειπε την γνωμη του για τις στειρωσεις με την τομη στο πλαι οτι δηλαδη ναι μεν ειναι πολυ γρηγορες και αναρωνει πιο γρηγορα το ζωο αλλα το ζωο εξακολουθει να περαγει τις αντιστοιχες ορμονες με οποιες συνεπειες εχει αυτο και υπαρχει κινδυνος για καρκινο των ωοθηκων νομιζω μετα απο καμια διετια.
Μια απαραίτητη διευκρίνιση όμως: το αν θα αφαιρεθούν οι ωοθήκες και η μήτρα ή όχι, δεν έχει να κάνει με τη θέση της τομής. Ωοθηκυστερεκτομή γίνεται και με τους δύο τρόπους, δηλαδή και με τομή στην κοιλιά και με τομή στο πλάι.
Νομίζω ότι αυτό δεν εφαρμόζεται γενικά στην Ελλάδα. Όταν λένε στείρωση, εννοούν πως βγαίνει ολόκληρο το σύστημα...
Κι εγώ έτσι νομίζω. Θα πρέπει κανείς να το ζητήσει συγκεκριμένα για να γίνει τέτοια επέμβαση (η οποία δεν έχει και πολύ νόημα, κατά τη γνώμη μου).

Την πρωτη γάτα που έιχα αναγκαστηκα να την στειρώσω έγκυο την τρίτη φορά που ήταν έγκυος μιας και δεν είχα πρόλαβα να την στερώσω στο ενδιάμεσο γιατί τα γατάκια της θήλαζαν ακομα.....

Ολα πήγαν πολυ καλα και δεν είχε κανενα πρόβλημα.....ο γιατρος μου είχε πει να την προσέχω αλλά όλα καλα μιας και της τα αφαίρεσε όλα.......δεν είχαμε καθόλου πρόβληματα ούτε με οίστρο ούτε με ορμόνες και ενω΄ήταν πολυ αδύνατη πριν μετά έγινε μία χαρα και έδειχνε και πολύ πιο καλοζωισμενη.....

Εγω παντος το βρισκω καλη ιδεα.
Ας ξεκινησουμε αναρτοντας τα ονοματα κτηνιατρων που θα στειρωναν αδεσποτα σε οικονομικη τιμη.Την αδεσποτουλα μου που αργοτερα την χτυπησε μηχανακι την στειρωσα στον δικο μου κτηνιατρο με την κανονικη τιμη του συλλογου τους.Αλλα θα μπορουσα να στειρωνω τα αδεσποτακια που κατα καιρους ταιζω(οσα μπορω να πιασω βεβαια) οσο λιγοτερο θα στοιχειζει τοσα περισσοτερα θα μπορεσω να βοηθησω.
Η Ασημινα στην συναντηση που ειχαμε την Κυριακη μου ειπε κανα δυο ονοματα αλλα καλυτερα να τα εχουμε συγκεντρωμενα με διευθυνσεις τηλεφωνα τιμες κτλ

Υπαρχει προβλημα με αυτο Julia kai marmanga διαφήμισης και δυσφημισης γιατρων. Οι διαχειριστες εχουν βρει το μπελα τους με αυτα γι αυτο και καναμε το ποστ με το βρειτε εναν καλο κτηνιατρο δεν γινεται κατι περισσοτερο.

Μαρμανγκα δεν ξερω για ποιον γιατρο λες και εαν ειναι γι αυατον που ξερω παντως καλό ειναι να μη γενικέυουμε . Εγω ξερω δυο γιατρους που ειναι θετικοι και δουλευοθν με αδεσποτα δυστυχως ο ενας ειναι πνιγμενος και επειδη ειναι μονος δεν σηκωνει τα τηλεφωνα οτα ενχειριζει και εγχειριζει σχεδον συνεχεια.. τα λαθη ειναι ανθρωπινα ειτε εγινε σε αυτον ειτε σσε αλλον οταν βλεπετε αυτο που ειδες περνετε το γατι και το πατε αμεσως πισω στο γιατρο δεν ειναι ωρα για τηλεφωνα και λεπτες κινησεις οταν κινδυνευει η υγεια μιας γατας. Μαζι με το γιατρο που αν το στειρωσε θα πρεπει να το δει αμεσως και να δειτε αν προκειται για επιπλοκη ιατρικο λαθος η ασθενεια. Μην μενετε με τα ερωτηματικα παρτε τα γατακια στο γιατρο και φροντιστε να τα δει αμεσα αν αρνηθει επιμενετε. Για αυτους τους λογους ακριν=βως οσοι γιατροι ασχολουνται με αδεσποτα ειναι καλο να κρατανε τα ζωα 3- 5 μερες στο ιαατρειο πρινα εθουν για παρακκολουθηση.

Δυστυχως και οι γιατροι ειναι ανθρωποι κα πολλες φορες οπως ειδαμε κανουν λαθη. Το θεμα δεν ειναι αν κανουν( ολοι κανουμε) το θεμαειναι αν εχουν τα κοτσια να το αναγνωρισουν, να το διορθωσουν και να μαθουν απο αυτο. Εξισου παρατηρησα οτι πολλοι γιατροι που δουλευουν με αδεσποτα και κανουν καλες τιμες δεν χερουν να λενε οχι με αποτελεσμα να βρισκονται με πολλα ζωα και ισως τα λαθη προκυπτουν τοτε.
Αν θελετε για θεσσαλονικη εχω δυο γιατρους που συνεργαζομαι και στειρωνω τα αδεσποτα της περιοχης μου κι ο ενας εχει περισσοτερο χρονο κα διαθεσιμότητα απο τον αλλο στειλτε ΠΜ η παρτε τηλ να σας πω.

Καλο ειναι ομως να μην δυσφημιζουμε γενικα τους γιατρους που δεχονται να συνεργαστουν με σωματεια αν ενας μονο εκανε ενα λαθος η υπηρξε μια επιπλοκη. Αυτο δεν ειναι δικαιο γιατι ειναι ανθρωποι που δουλευουν διπλασιες ωρες απο τους κανονικους συνηθως. Οταν κανεις παρα δουλευει τοτε ειναι και που πρεπει να προσεχει και για τα λαθη. Εχετε υποψην εξισου οτι λιγοι κτηνιατροι εχουν βοηθο να σηκωνει τα τηλεφωνα, οι περισσότεροι ειναι μονοι τους. Χωρι να θελω να δικαιολογησω κανεναν απλα γεγονοτα ειναι.

Αν θελετε βοηθεια με τη γατουλα που φουσκωσε αν και δεν ξερω με ποιο σωματειο η γιατρο συνεργαστηκε η κυρια ευχαριστως να βοηθησω.

Χαίρομαι που τώρα δε θα το κουρέψουμε το αυγό.
Σήμερα είδα στο Κέντρο Γάτας το πράσινο γουρουνάκι και όλες τις συμπαθέστατες και γλυκύτατες γατουλίνες και γατουλίνους που κατοικοεδρεύουν εκεί. Είδα κι ένα μωρούλι που ήθελε οπωσδήποτε μαμά.Οι κοπέλες, και οι επαγγελματίες και οι εθελόντριες, κάνουν αξιοθαύμαστη δουλειά που αξίζει κάθε υποστήριξη.
Όσο για τη Θεσσαλονίκη, ώσπου να δούμε να γίνεται κάτι παρόμοιο με τη συμμετοχή κτηνιάτρων βέβαια, καλό είναι να προωθήσουμε την ιδέα (της Julia νομίζω) για ένα δίκτυο γιατρών όπου να πηγαίνουμε τα άστεγα μας. Πάντα πίστευα στην ευαισθητοποίηση του κοινού έστω κι αν είναι χρονοβόρα. Σε άλλον τομέα που έχω δουλέψει η ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων πήρε πάνω από 20 χρόνια για να αποδώσει και με ευρωπαϊκά λεφτά τα πράγματα άλλαξαν πολύ.
Άντε να δούμε και για τα ζωάκια τι θα κάνουμε!

Υπαρχει προβλημα με αυτο Julia kai marmanga διαφήμισης και δυσφημισης γιατρων. Οι διαχειριστες εχουν βρει το μπελα τους με αυτα γι αυτο και καναμε το ποστ με το βρειτε εναν καλο κτηνιατρο δεν γινεται κατι περισσοτερο.

Yasmin, Θα απαντήσω για το δικό μου κομμάτι....:)
Μάλλον δεν το ξεκαθάρισα καλά....

έχουμε κάνει ιδιωτική έρευνα εδώ στην Αθήνα.. η καθεμία σε κάποια στιγμή έχει ρωτήσει "ψαρέψει" τον κτηνίατρο της (τον οποίο εμπιστεύεται έχει τσεκάρει κλπ κλπ) αν θα μπορούσε να γίνει κάποια ειδική τιμή για στειρώσεις αδέσποτων. Ξέρουμε λοιπόν κάποιους κτηνιάτρους... και κάνουμε αυτήν την προσπάθεια. Δεν υπονόησα ποτέ ότι όποιος δεν αναλαμβάνει ή δεν κάνει ειδικές τιμές ότι δεν είναι καλός κτηνίατρος ή οτιδήποτε. Έχει κάθε δικαίωμα αν θέλει να συμμετέχει σ' αυτήν την προσπάθεια ή όχι..... :cool:

Τώρα για την Θεσσαλονίκη, έλεγα η καθεμία σας να ρωτήσει τον δικό της Κτηνίατρο, μαζέψτε τα ονόματα, τις τιμές, ρωτήστε το κόστος αν παραμείνει το ζωάκι 2-3 μέρες για φιλοξενία και ανάρρωση και καταλήξτε.

Αυτό μπορεί να γίνει ναι, σε συνδυασμό με την λίστα της Ρουκο, αλλά μπορεί και όχι. Απλά θα είναι μια βοήθεια...(και πάλι αυτή η λίστα είναι απλά κάποιοι καλοί γιατροί που έχουν προτείνει μέλη, δεν εξασφαλίζει ότι θα δεχθούν να μπουν στο πρόγραμμα, απλά υπάρχει σαν "μπούσουλας") και πάλι δεν είναι απαραίτητο να αναφερθούν ονόματα δημόσια.....

αν πάλι γίνει δημόσια, ΔΕΝ σημαίνει και ΔΕΝ είναι δυσφήμιση γι' αυτούς που δεν θα γραφτούν....:happy::happy::happy:

@ Anima.... Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα!!! :up::up::up:
ΑΝ και όλα έγιναν με την ταχύτητα του φωτός......:/:
..τώρα είναι η σειρά μου να ανέβω προς τα πάνω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back