Θα πρότεινα πάντως να είναι κτηνίατροι από τους οποίους έχει η καθεμιά/καθένας ιδίαν πείρα. ΈΤσι, θα μπορεί να το παρακολουθεί καλύτερα και επειδή συνήθως όταν πηγαίνεις αδεσποτούλα, μετά θέλεις να έχεις και μια άνεση να τον παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κλπ. Όχι γενικώς και αορίστως ποιος κάνει φτηνά σε αδεσποτάκια.
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά είμαι κάπως ...έξαλλη τώρα. Μια αδεσποτούλα της γειτονιάς που την φρόντισαν μέσω σωματείου, έχει γίνει τούμπανο. Άρχισε να πρήζεται σιγά-σιγά μετά την στείρωση και τώρα είναι σαν να πρόκειται να γεννήσει. Η κυρία που την ταϊζει και συνεννοήθηκε με το σωματείο τηλεφωνάει στον γιατρό αλλά δεν της απαντάει. Τώρα ΑΝ μπορέσει να την ξαναπιάσει, πρέπει να ξαναπάει ΟΤΑΝ έχει χρόνο ο 'ενδιάμεσος' του σωματείου και ΟΤΑΝ μπορεί ο γιατρός... κλπ κλπ. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον να μάθω εγώ από αλλού τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά φεύγω κιόλας.
Τέσπα... το θέμα είναι ΠΡΟΣΟΧΗ με τους γιατρούς που είναι ΟΝΟΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ως γιατροί ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ μέσω σωματείων. Φαίνεται ότι από μια στιγμή και πέρα μπορεί να κάνουν προχειροδουλειά -διότι ποιος θα τους κυνηγήσει να τους ελέγξει, εξάλλου;
Στο κάτω-κάτω, είναι καλύτερα, νομίζω, να "μάθουν" όλοι οι κτηνίατροι να κάνουν κάποιες καλύτερες τιμές για αδέσποτα. Αν τους πάνε οι ήδη "πελάτες" τους και τους ΄λένε 'ξέρεις, κάν' το λίγο πιο φτηνά', αλλιώς θα πάω αλλού και ίσως μ' αρέσει και μείνω εκεί και για το οικόσιτο γατί μου", σιγά-σιγά θα μάθουν.