MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Ναι, η Ανιμα χθες ηταν η πασχαλινη έκπληξη!:lol:
Και μας βρήκε πανικόβλητους κιολας εν μέσω καινούριου μωρού για φιλοξενία που απαιτούσε αγκαλιά και κουταβιών (ναι, ε΄χουμε και τέτοια...) που είχαν έρθει να τα δουν για υιοθεσία.
Χάρηκα ΠΟΛΥ για την γνωριμία Άνιμα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει προβλημα με αυτο Julia kai marmanga διαφήμισης και δυσφημισης γιατρων. Οι διαχειριστες εχουν βρει το μπελα τους με αυτα γι αυτο και καναμε το ποστ με το βρειτε εναν καλο κτηνιατρο δεν γινεται κατι περισσοτερο.

Από μένα δεν τίθεται θέμα επ' αυτού. Ίσα-ίσα, αν πηγαίνει καθεμία/ένας σε γιατρό που ήδη ξέρει, δεν χρειάζεται καν να αναφέρεται πουθενά. Μπορεί απλώς να δηλώσει κάπου ότι έχει κάποιον, κι όποιος θέλει το μαθαίνει με π.μ.

Μαρμανγκα δεν ξερω για ποιον γιατρο λες και εαν ειναι γι αυατον που ξερω παντως καλό ειναι να μη γενικέυουμε . Εγω ξερω δυο γιατρους που ειναι θετικοι και δουλευοθν με αδεσποτα δυστυχως ο ενας ειναι πνιγμενος και επειδη ειναι μονος δεν σηκωνει τα τηλεφωνα οτα ενχειριζει και εγχειριζει σχεδον συνεχεια.. τα λαθη ειναι ανθρωπινα ειτε εγινε σε αυτον ειτε σσε αλλον οταν βλεπετε αυτο που ειδες περνετε το γατι και το πατε αμεσως πισω στο γιατρο δεν ειναι ωρα για τηλεφωνα και λεπτες κινησεις οταν κινδυνευει η υγεια μιας γατας. Μαζι με το γιατρο που αν το στειρωσε θα πρεπει να το δει αμεσως και να δειτε αν προκειται για επιπλοκη ιατρικο λαθος η ασθενεια. Μην μενετε με τα ερωτηματικα παρτε τα γατακια στο γιατρο και φροντιστε να τα δει αμεσα αν αρνηθει επιμενετε. Για αυτους τους λογους ακριν=βως οσοι γιατροι ασχολουνται με αδεσποτα ειναι καλο να κρατανε τα ζωα 3- 5 μερες στο ιαατρειο πρινα εθουν για παρακκολουθηση.

Δυστυχως και οι γιατροι ειναι ανθρωποι κα πολλες φορες οπως ειδαμε κανουν λαθη. Το θεμα δεν ειναι αν κανουν( ολοι κανουμε) το θεμαειναι αν εχουν τα κοτσια να το αναγνωρισουν, να το διορθωσουν και να μαθουν απο αυτο. Εξισου παρατηρησα οτι πολλοι γιατροι που δουλευουν με αδεσποτα και κανουν καλες τιμες δεν χερουν να λενε οχι με αποτελεσμα να βρισκονται με πολλα ζωα και ισως τα λαθη προκυπτουν τοτε.
Αν θελετε για θεσσαλονικη εχω δυο γιατρους που συνεργαζομαι και στειρωνω τα αδεσποτα της περιοχης μου κι ο ενας εχει περισσοτερο χρονο κα διαθεσιμότητα απο τον αλλο στειλτε ΠΜ η παρτε τηλ να σας πω.

Καλο ειναι ομως να μην δυσφημιζουμε γενικα τους γιατρους που δεχονται να συνεργαστουν με σωματεια αν ενας μονο εκανε ενα λαθος η υπηρξε μια επιπλοκη. Αυτο δεν ειναι δικαιο γιατι ειναι ανθρωποι που δουλευουν διπλασιες ωρες απο τους κανονικους συνηθως. Οταν κανεις παρα δουλευει τοτε ειναι και που πρεπει να προσεχει και για τα λαθη. Εχετε υποψην εξισου οτι λιγοι κτηνιατροι εχουν βοηθο να σηκωνει τα τηλεφωνα, οι περισσότεροι ειναι μονοι τους. Χωρι να θελω να δικαιολογησω κανεναν απλα γεγονοτα ειναι.

Αν θελετε βοηθεια με τη γατουλα που φουσκωσε αν και δεν ξερω με ποιο σωματειο η γιατρο συνεργαστηκε η κυρια ευχαριστως να βοηθησω.

Τη γατούλα σήμερα δεν την είδε η κυρία, θα προσπαθήσει να κάνει κάτι. Πάντως μάλλον αποκλείσαμε την πυομήτρα γιατί δεν είχε 'λεκέδες' εκεί που κοιμάται.
Κατά τα άλλα, κατανοώντας απόλυτα όσα λες για το ότι είναι πνιγμένοι στη δουλειά κλπ κλπ, θεωρώ ότι είναι ένας λόγος παραπάνω εφόσον δεν είμαστε σωματείο και οτιδήποτε κάνουμε το κάνουμε σε 'ατομική πλην ελαφρώς συζητημένη βάση' , ΝΑ ΜΗΝ τους πιέσουμε παραπάνω απευθυνόμενοι σε αυτούς αλλά να κάνουμε ό,τι είναι με τους δικούς μας γιατρούς κλπ. Εξάλλου αυτή νομίζω ότι ήταν και η αρχική πρόταση σε σχέση με τους γατοκουμπαράδες κλπ, εκτός κι αν δεν είχα καταλάβει καλά. Αν κάποια έχει -ούτως ή άλλως- γιατρό που κατά τα άλλα συνεργάζεται με σωματείο, αλλά τον ξέρει, ξέρει πώς να τον βρει, να συνεννοηθεί κλπ κλπ, ε, εννοείται ότι τα πηγαίνει εκεί. Αν όμως είμαστε στην άλλη άκρη της πόλης, με άλλον γιατρό για το οικόσιτό μας, γιατί να μην απευθυνθούμε εκεί, που στο κάτω-κάτω της γραφής αν χρειαστεί και κάποια περαιτέρω παρακολούθηση είναι και πιο κοντά στο εκάστοτε αδεσποτάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia οποτε θελετε εχω κι εγω κτηνιατρους απλα επειδη το ειχα προτεινει προηγουμενως αυτο η τοτε διαχειρηση μου ειχε πει οτι δεν γινεται γιατι ειναι θεμα διαφημισης και εξισου υπαρχει και ενα θεμα μ τον κττηνιατρικο συλλογο που απο οσο ξερω θελει καποιες στανταρ τιμές .. μη βρουνε και τον μπελα τους οι ανθρωποι λεγοντας χαμηλοτερες τιμες και εχουν τρεχαματα μετα

Μαρμανγκα οντως η ιδεα με τη γατουλα ειναι για να ευαισθητοποιηθουν περισσοτεροι γιατροι και να φροντιζουν τα αδεσποτα αλλα και για να ευαισθητοποιηθει το κοινο. Το θεμα ειναι οτι πολλοι εχοντας επαφη με ζωοφιλους που δεν ειναι απαραιτητα υγιης πνευματικα αλλα κα οντας οι ιδιοι συχνα ανικανοι να λενε οχι η να βαζουν ορια αυτο που αντιμετωπιζει κανεις ειναι μια γενικη αρνηση προς αδεσποτα και σωματεια και τα παιρνει ολα η μπαλα. Ελπιζω με τη γατουλα να γινει κατι σε αυτον το τομεα αν προωθηθει εται ωστε οντως να υπαρχουν πολλοι γιατροι που να ξερουν απο γατες αλλα και να φροντιζουν αδεσποτα.. το λεω γιατι οι περισσοτεροι ειναι εξειδικευμενοι σε σκυλια και εχω ακουσει διαφορα κουφα οταν προκειται για γατες...τα σκυλια ειναι και κτηνιατρικα πιο προσοδοφορα αλλωστε οι ενχειρησεις και οι τροφες και η περιθαλψη ολα ειναι πιο ακριβα

......
@ Anima.... Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα!!! :up::up::up:
ΑΝ και όλα έγιναν με την ταχύτητα του φωτός......:/:
..τώρα είναι η σειρά μου να ανέβω προς τα πάνω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, η Ανιμα χθες ηταν η πασχαλινη έκπληξη!:lol:
Και μας βρήκε πανικόβλητους κιολας εν μέσω καινούριου μωρού για φιλοξενία που απαιτούσε αγκαλιά και κουταβιών (ναι, ε΄χουμε και τέτοια...) που είχαν έρθει να τα δουν για υιοθεσία.
Χάρηκα ΠΟΛΥ για την γνωριμία Άνιμα!:)

Kαι γω χάρηκα πάρα πολύ: πράγματι julia με ταχύτητα φωτός και στολή εργασίας αλλά καλύτερα έστω και λίγο παρά καθόλου. Τουλάχιστον τώρα ξέρω που είναι το κέντρο και την άλλη φορά θα είναι πιο εύκολο.

Drusilia και γω χάρηκα πάρα πολύ ήταν και για μένα ένα δώρο. Λίγο αλλά καλό. Τώρα που έμαθα που είσαστε θα έρχομαι όταν κατεβαίνω Αθήνα.

Tι γλυκιές οι γατούλες σας! Εκείνη η καφετούλα η κολιτσίδα τι πράγμα ήταν αυτό! πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο χάδι, τέτοιες αγκαλιές! Αμ και οι άλλες, τι όμορφες τι καλές! Αυτή η μία η καϋμενούλα που ήταν μπροστά στο παράθυρο με το δερματικό (νομίζω) στο κεφαλάκι της τι λυπημένη που ήταν! Η ιδέα του ξύλου για τα νύχια έξοχη! θα σας μιμηθώ. Αμ, εκείνο το μικρουλάκι? πρώτη φορά έβλεπα τοοοοσο μικρό!

Για τη λίστα των γιατρών σκέφτηκα είναι πολύ καλή ιδέα αλλά σίγουρα θέλει ειδικό χειρισμό. Έχω στο νου μου κάτι αλλά δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Το επεξεργάζομαι. Θα τα πούμε σύντομα ξανά.

Να μας επισκέπτεσαι, βέβαια χαρά μας! :)

Το λυπημένο που λες μάλλον θα είναι το "αγριμάκι" μια γατούλα αρκετά ηλικιωμένη που κάνει μόνο παρέα με μια αλλη ψιψινα μακρύτριχη, κι αυτή όχι ιδιαίτερα κοινωνική.

Το μικρουλάκι μικρό αλλά θαυματουργό! Τι φωνή είναι αυτή! :)

Καλημέρα στη Θεσ/νίκη!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους....:up::up::up:
Τι κάνετε καρντάσια;;; Τι χαμπάρια;;;;

καλημέρα και από εμενα κι ας είμαι ακόμα στην Ελασσόνα σύντομα όμως και πάλι κοντά σας....χριστός ανέστη και χρόνια πολλά ......

Φιλάκια σε όλους και τα λεμε σε λιγο από επάνω είτε το βράδυ είτε αυριο το πρωί......:up::up::up:

καλημέρα και από εμενα κι ας είμαι ακόμα στην Ελασσόνα σύντομα όμως και πάλι κοντά σας....χριστός ανέστη και χρόνια πολλά ......

Φιλάκια σε όλους και τα λεμε σε λιγο από επάνω είτε το βράδυ είτε αυριο το πρωί......:up::up::up:

Καλημέρα στη Θεσ/νίκη!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους....:up::up::up:
Τι κάνετε καρντάσια;;; Τι χαμπάρια;;;;
Τι κανεται καρντασινες? Πως περασατε στην πασχαλινη εξοδο? Εμας μας τα χαλασε ο καιρος λιγο.Τωρα που γυρισα εφτιαξε.Πηρατε τα μαιλ μου?
Λοιπον Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολο το mycat:D:D:D

Εγώ έμεινα εδώ! :( Όμως, παρά τη βροχή και το... κρύο (ναι, ψιλοκρύο είχε!) πέρασα καλά! :)
Σας πληροφορώ ότι οι φωτό των γατιών σας κυκλοφόρησαν και τις 2 τελευταίες μέρες εγώ κι η καρντασίνα μου κάνουμε οφθαλμόλουτρα με τα γατιά σας... Niki, μόνο τη δικιά σου δεν έχω. Μήπως να μου έστελνες καμιά κι απ' τη δικιά σου;;;

Εγώ έμεινα εδώ! :( Όμως, παρά τη βροχή και το... κρύο (ναι, ψιλοκρύο είχε!) πέρασα καλά! :)
Σας πληροφορώ ότι οι φωτό των γατιών σας κυκλοφόρησαν και τις 2 τελευταίες μέρες εγώ κι η καρντασίνα μου κάνουμε οφθαλμόλουτρα με τα γατιά σας... Niki, μόνο τη δικιά σου δεν έχω. Μήπως να μου έστελνες καμιά κι απ' τη δικιά σου;;;
Ναι εχεις δικιο.Πως εγω μια σωστη γατομαμα(λεμε τωρα) να κανω τετοια παραλειψη και να μην σου στειλω φωτο της πριγκιπισσας μου:hmm:Αισχος!;) επανορθωνω αμεσως :):):)

Ναι εχεις δικιο.Πως εγω μια σωστη γατομαμα(λεμε τωρα) να κανω τετοια παραλειψη και να μην σου στειλω φωτο της πριγκιπισσας μου:hmm:Αισχος!;) επανορθωνω αμεσως :):):)
Τις περιμένω! Μη στείλεις μόνο μία, στείλε εκεί 2-3 (ανφάς, προφίλ, τρουακάρ) να 'χουμε να πορευόμαστε! :D

Τι κανεται καρντασινες? Πως περασατε στην πασχαλινη εξοδο? Εμας μας τα χαλασε ο καιρος λιγο.Τωρα που γυρισα εφτιαξε.Πηρατε τα μαιλ μου?
Λοιπον Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολο το mycat:D:D:D

Νίκι μου πήρα το μειλ σου.....είναι πολύ όμορφες φωτό!!!:up:
Ευχαριστούμε!!!:rolleyes:

Οσοι θελουν να διαμαρτυρηθουν για τον δηθεν καλιτεχνη που αφησε το ζωο στην εκθεση στην Μπιενναλε κι ερχεται κι εδω στη θεσσαλονίκη:

Πρακτικα τωρα επειδη ο Αργος και το psychanimal θελουν να κανουν κατι εαν βρουμε ατομα θα κανουμε τα εξης αφου βρουμε συγκεκριμενα σε ποιο μερος ειναι:

Φαξ στο ίδρυμα με κοινοποίηση στο Υπ. Πολιτισμού και τα ΜΜΕ

Συνάντηση με τον υπεύθυνο του ιδρύματος

Διαμαρτυρία έξω από το ίδρυμα (τουλάχιστον 30-50 άτομα), θα χρειαστούμε πανό κι όποιος έχει σκύλο να τον φέρει. Αν μπορεί να του φτιάξει και μπλουζάκι με σύνθημα.

Ενημέρωση από πριν στα blogs κλπ.

Πού είστε, καρντασίνες;

Γυρίσατε;;; Μιλήστε μας και μη μας αγαπάτε!! :P:lol:

Γυρίσατε;;; Μιλήστε μας και μη μας αγαπάτε!! :P:lol:

Δηλώνω παρούσα και σας αγαπώ!!!:P:P:lol::lol::lol::lol:

Δηλώνω παρούσα και σας αγαπώ!!!:P:P:lol::lol::lol::lol:
Ω! Κολακεύομαι εις το έπακρον, sehr geehrte Katzenfrau! :lol:
Έκανα ένα γενικό κάλεσμα για να πάρω παρουσίες! :D

Kαι εγώ γύρισα και είμαι ετοιμοπόλεμη κορίτσια μου λέιψατε η Ελασσόνα καλή αλλά με την κάρτα δεν το χορταίνεις το mycat λοιπόν πάνε οι βόλτες τώρα πίσω στα δικλά μας πάλι........

Kαι εγώ γύρισα και είμαι ετοιμοπόλεμη κορίτσια μου λέιψατε η Ελασσόνα καλή αλλά με την κάρτα δεν το χορταίνεις το mycat λοιπόν πάνε οι βόλτες τώρα πίσω στα δικλά μας πάλι........
Καλώς μας ορίσατε! Καλώς μας ορίσατε! Μου είπαν στον καφέ :blink: πως σε λίγο θα δεχτείς κάποιο τηλεφώνημα... :lol:

Καλώς μας ορίσατε! Καλώς μας ορίσατε! Μου είπαν στον καφέ :blink: πως σε λίγο θα δεχτείς κάποιο τηλεφώνημα... :lol:

Ποιά ειναι αυτή η καφετζού....να πάω και γω;):lol::lol::lol::lol:

Ποιά ειναι αυτή η καφετζού....να πάω και γω;):lol::lol::lol::lol:
Σουτ! Ούτε του παπά να μην το πεις.
Εγώ είμαι... και δεν ξέρω καν να λέω φλιτζάνι!!!! :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back