Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #221 29-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σουτ! Ούτε του παπά να μην το πεις. Εγώ είμαι... και δεν ξέρω καν να λέω φλιτζάνι!!!! Click για ανάπτυξη... Φτού....αμάν μπρέ είπα και γω να δω την μοίρα μου, να δω το ριζικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:56 Η Μυρτω4038: #222 29-04-08 21:56 Καλησπερα καρντασινες Ολα καλα? Επανηλθαμε απο τις εξορμησεις η επαιται συνεχεια?Κατι για καφε και καφετζουδες ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #223 29-04-08 22:30 Νίκι μου, ψόφια για καφέδες είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:22 Η Zbeebz έγραψε: #224 30-04-08 00:22 Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:24 Η Raisa έγραψε: #225 30-04-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σουτ! Ούτε του παπά να μην το πεις. Εγώ είμαι... και δεν ξέρω καν να λέω φλιτζάνι!!!! Click για ανάπτυξη... Φτού....αμάν μπρέ είπα και γω να δω την μοίρα μου, να δω το ριζικό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 21:56 Η Μυρτω4038: #222 29-04-08 21:56 Καλησπερα καρντασινες Ολα καλα? Επανηλθαμε απο τις εξορμησεις η επαιται συνεχεια?Κατι για καφε και καφετζουδες ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #223 29-04-08 22:30 Νίκι μου, ψόφια για καφέδες είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:22 Η Zbeebz έγραψε: #224 30-04-08 00:22 Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:24 Η Raisa έγραψε: #225 30-04-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα καρντασινες Ολα καλα? Επανηλθαμε απο τις εξορμησεις η επαιται συνεχεια?Κατι για καφε και καφετζουδες ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #223 29-04-08 22:30 Νίκι μου, ψόφια για καφέδες είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:22 Η Zbeebz έγραψε: #224 30-04-08 00:22 Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:24 Η Raisa έγραψε: #225 30-04-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκι μου, ψόφια για καφέδες είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:22 Η Zbeebz έγραψε: #224 30-04-08 00:22 Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:24 Η Raisa έγραψε: #225 30-04-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:24 Η Raisa έγραψε: #225 30-04-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα καλά, δεν έχουμε μία (1) ή έναν (1) να λέει φλιτζάνι;;; Αχού, αχού, αχού! (κλαίω και άγαρμπα, πανάθεμά με!) Click για ανάπτυξη... Μη καλέ, μας κούφανες!!! Θα σου βρούμε καφετζού μην κάνεις έτσι! Μάγισσααααα που είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 00:30 Η Zbeebz έγραψε: #226 30-04-08 00:30 Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 02:18 Η Marmanga έγραψε: #227 30-04-08 02:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι λένε..."με ξένα κόλυβα" δεν γίνεται. Οι φωτό που μου έστειλες είναι πανέμορφες αλλά ΔΕΝ είναι από τα δικά σου γατιά. Σιγά μην πάρεις προαγωγή έτσι. Σκάσε και δούλευε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 07:07 Η Μυρτω4038: #228 30-04-08 07:07 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Επιτελους μαθαμε ποιος ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Παρακαλω RESPECT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #229 30-04-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Καλά, μεγάλο σουξέ οι φωτό των γατιών. Σήμερα τις έστειλα και... ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να τις θαυμάσει, μπας και μου δώσει καμιά προαγωγή και με κάνει από δεκανέα συνταγματάρχη!!!! Ονόματα δεν λέμε, από M αρχίζει σε armanga τελειώνει!! Click για ανάπτυξη... Να πεις στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ...ακόμα περιμένουμε να έρθει για αγκαλίτσες, ενω εσύ τις απόλαυσες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η Marmanga έγραψε: #230 30-04-08 15:26 Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η Raisa έγραψε: #231 30-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Έλα εσύ και γω θα πάρω τα ανάλογα μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Μυρτω4038: #232 30-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Marmanga έγραψε: #233 30-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ασε Μαρμαγκα πηγα εκει και εκανα αυτοψια.Δεν φτανει μεγαλη τσαντα χρειαζεται σακ βουαγιαζ για να μην πω βαλιτσα.Οταν εισαι ετοιμη σφυρα να οργανωθουμε Click για ανάπτυξη... OK! (με όλους τους συνωμοτικούς κανόνες όμως, μη μας πάρουνε χαμπάρι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:16 Η μαγισσα έγραψε: #234 30-04-08 21:16 Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarmanga μου όλο λόγια είσαι ..... σκέψου την μικρή Κλειώ μωρό την άφησες και στειρωμένη γάτα θα την βρεις.... ολοκληρη γυναικα΄.....Μας ξεχασες Μαρινάκι μου μας ξέχασες...... και όσο για το σακουαγιάζ και όχι μόνο θηρία είναι τα άτιμα ......και κουκλιά δεν λεω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 21:22 Η Zbeebz έγραψε: #235 30-04-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Τι έγινε, Ραϊσα μου; Δε φοβάσαι ότι αν έρθει η αρχι-μαφιόζα (διότι έτσι με κάνει να φαίνομαι η Ζμπιμπς) θα έχετε ζητηματάκι; (Θα ΄ρθω, μωρέ, αλλά ήταν λάθος μέρες...) Click για ανάπτυξη... Βρε αφεντικό, ποιανού χάπια πήρες; Από πού κι ως πού αρχιμαφιόζα; Έλα Χριστέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:41 Η Raisa έγραψε: #236 03-05-08 21:41 ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψιτ ψιτ...που είστε ;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Zbeebz έγραψε: #237 03-05-08 21:49 Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρρρρρρνιάου! Ρρρρρρρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η Raisa έγραψε: #238 03-05-08 21:53 Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι μαγικό κάλεσμα ήταν αυτό;;; Αμέσως εμφανίστηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:56 Η Zbeebz έγραψε: #239 03-05-08 21:56 Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και μάλιστα νιαουρίζοντας! χεχεχε Σήμερα πήγα και έφτιαξα το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:59 Η Raisa έγραψε: #240 03-05-08 21:59 και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και πού είναι παρακαλώ οι φωτογραφίες Εγώ σήμερα από το πρωί τρέχω με μαμά και γιο στα μαγαζιά...άσε ξεπατώθηκα! Και επιτέλους πήρα το πορτάκι για γάτες που ήθελα εδώ και καιρό...τώρα να δω πού θα βρω κάποιον να το περάσει στην πόρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.