MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αχου περαστικα στην μικρη ασπρη κουκλα... και καλη αναρρωση
Ραισα παρε βιταμινες για τον μικρο Φιντελ... πολυ δουλεια επεσε και δεν τον βλεπω καλα :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου περαστικα στην μικρη ασπρη κουκλα... και καλη αναρρωση
Ραισα παρε βιταμινες για τον μικρο Φιντελ... πολυ δουλεια επεσε και δεν τον βλεπω καλα :lol:

Του δίνω εδώ και μια βδομάδα;):D:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Του δίνω εδώ και μια βδομάδα;):D:lol::lol::lol::lol:

εδω εισαι αντε να παμε για κανα καφε ποτε ντεεε???

Εδώ είμαι καλή μου....σταθερός θαμώνας:D
Και βέβαια θα πάμε....θα το οργανώσουμε σύντομα! Έχουμε και πολλά νέα μέλη που ανυπομονώ να γνωρίσουμε!!:up::up:

φανταζομαι τον Φιντελ με βαρακια,να κανει καμψεις κλπ προσπαθοντας να διατηρησει την φορμα του... και μετα βουρρρρρ... στο ψητο!!!! :lol:

φανταζομαι τον Φιντελ με βαρακια,να κανει καμψεις κλπ προσπαθοντας να διατηρησει την φορμα του... και μετα βουρρρρρ... στο ψητο!!!! :lol:

Σσσσσσσστ καλέ....θα μας ακούσει το παιδί
και μετά ποιός τον ακουει:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Και εγω συμφωνω καιρος να κανουμε μια ακομη συναντηση ,εχουμε πολλα νεα μελη απο Θεσ/νικη και γενικα ευρυτερη περιοχη(Ζορρο για σενα το λεω).Να γνωριστουμε απο κοντα οσο να'ναι αλλη χαρη εχει η προσωπικη γνωριμια.Εγω θα προτινα καποια Κυριακη πριν το τριημερο του Αγιου Πνευματος γιατι λογικα μετα θα αρχιζουν οι καλοκαιρινες αδειες και ο κοσμος θα αρχισει να σκορπαει:D:D:D

Φαντομ τι εκανες με τα σκυλακια τελικα???

Φαντομ τι εκανες με τα σκυλακια τελικα???
επικοινωνισε με ενα εκτροφιο στην Αυστρια Γερμανια ουτε ξερω και λενε 3000 ευρω με βασικη υπακοη :blink::blink::blink::down::down::down:
ΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ δεν εχει σημασια λεει........ 3000 ακατεβατα.......:blink::blink::blink:

εντομεταξη ειχε πολλες ευκαιριες για ενα πανεμορφο ημιαιμο χασκι και ενω η αγγελια ελεγε 3 μηνων οταν το ειδα καταλαβα οτι ηταν πανω απο 8 οχι μονο απο το σωμα αλλα απο τα δοντια :down::down:

αποφασισε τελικα να παει πρωτα για την εγχηριση και μετα να παρει σκυλο....... :down::down::down::down:

επικοινωνισε με ενα εκτροφιο στην Αυστρια Γερμανια ουτε ξερω και λενε 3000 ευρω με βασικη υπακοη :blink::blink::blink::down::down::down:
ΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ δεν εχει σημασια λεει........ 3000 ακατεβατα.......:blink::blink::blink:

εντομεταξη ειχε πολλες ευκαιριες για ενα πανεμορφο ημιαιμο χασκι και ενω η αγγελια ελεγε 3 μηνων οταν το ειδα καταλαβα οτι ηταν πανω απο 8 οχι μονο απο το σωμα αλλα απο τα δοντια :down::down:

αποφασισε τελικα να παει πρωτα για την εγχηριση και μετα να παρει σκυλο....... :down::down::down::down:

Fantom καλημέρα!:)
Να ρωτήσω.....για σκυλί τυφλών μιλάς;;;

Fantom καλημέρα!:)
Να ρωτήσω.....για σκυλί τυφλών μιλάς;;;

ναι ρε συ και επειδη δεν ειναι εντελος τυφλος αλλα με περιορισμενη ορατοτητα το σκυλι δεν το δικαιολογει το ελληνικο δημοσιο.......... ξερεις καποιον εσυ raisa να μπορει να βοηθισει????

Βλέπω Κούλογλου, τη "Γενιά των 700 ευρώ" και έχω φρίξει!!!!
Τελικά δεν μας θεωρούν ανθρώπους.
Αν οι κυβερνήσαντες και κυβερνώντες την Ελλάδα από τον πόλεμο και μετά έκαναν τέτοιο κουμάντο στο σπίτι τους, όλοι θα ήταν πίσω από τα σίδερα...

Βλέπω Κούλογλου, τη "Γενιά των 700 ευρώ" και έχω φρίξει!!!!
Τελικά δεν μας θεωρούν ανθρώπους.
Αν οι κυβερνήσαντες και κυβερνώντες την Ελλάδα από τον πόλεμο και μετά έκαναν τέτοιο κουμάντο στο σπίτι τους, όλοι θα ήταν πίσω από τα σίδερα...
+1 μου θυμιζει μια ταινια δεν ξερω αν την ξερεις "αλημονο στουσ νεους" λεγοταν..............

+1 μου θυμιζει μια ταινια δεν ξερω αν την ξερεις "αλημονο στουσ νεους" λεγοταν..............
Το τραγικό είναι πως όλα αυτά δεν έχουν καμία λογική αιτία να συμβαίνουν! Είναι απλώς θέμα ΚΑΚΙΣΤΗΣ διαχείρησης ορισμένων βασικών ζητημάτων!
Μετά λένε μερικοί για την Τουρκοκρατία. Τι παραπονιούνται; Αφού το εργασιακό καθεστώς είναι σήμερα το ίδιο και τρισχειρότερο! Ich habe die ins κράνα genommen AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Το τραγικό είναι πως όλα αυτά δεν έχουν καμία λογική αιτία να συμβαίνουν! Είναι απλώς θέμα ΚΑΚΙΣΤΗΣ διαχείρησης ορισμένων βασικών ζητημάτων!
Μετά λένε μερικοί για την Τουρκοκρατία. Τι παραπονιούνται; Αφού το εργασιακό καθεστώς είναι σήμερα το ίδιο και τρισχειρότερο! Ich habe die ins κράνα genommen AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

πεστα ρε να ξεθυμανεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ηρέμησε καλέ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Η κράνα μου, η κράνα μου κι είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία!!!! :mad::mad: ΧΘΘΘΘΘΘΘΘ

Η κράνα μου, η κράνα μου κι είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία!!!! :mad::mad: ΧΘΘΘΘΘΘΘΘ

Τι να πεις να προσέχεις μόνο γιατί τώρα που σε βρήκα δεν θέλω να σε χάσω:lol::lol::lol::lol::lol:

Με εκεινο τον καφε τι γινεται?????? θα τον πιουμε?????? τι λετε για αυριο?????

Με εκεινο τον καφε τι γινεται?????? θα τον πιουμε?????? τι λετε για αυριο?????

Ειναι πολυ λιγος ο χρονος μεχρι αυριο δεν προλαβαινουμε να οργανωθουμε.:hmm:Ασε που σε τοσο λιγο χρονο δεν θα προλαβουν να το δουν πολλοι που ενδεχομενως θα ηθελαν να'ρθουν.Υστερα Σαββατο απογευμα προς βραδακι πολλοι πιθανως να εχουν ηδη κανονισει.Λιγο πιο μακρινη ημερομηνια για να υπαρχει αρκετος χρονος:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back