fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Συνήθως Κυριακή και μάλιστα Κυριακή απόγευμα, για να εξυπηρετούνται όσοι δουλεύουν Δευτέρα πρωί.
Ακούτε οι παλιότερες/οι;;; Ωριμάζει η ώρα για νέα γενική συνέλευση!
Και για να γνωριστούμε, προτείνω να φοράμε όλες/οι αυτιά γάτας!!!![]()
χαχαχαχα οι μισοι αυτια οι μισοι ουρες ααχαχχαχαχχαχαχαααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όπως θα καταλάβατε... μου αρέσουν αυτά τα αστυνομικάααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Άντε, την κάνω! Άκουσα το πρώτο κουδούνι για το Law and Order!!!
Όπως θα καταλάβατε... μου αρέσουν αυτά τα αστυνομικάααααα
και μενα χιχιχιχιιιχιιιιιιιι
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
θα σε κατατοπισω εγω
Συνηθως οι συναντησεις μας(τρεις μεχρι τωρα) γινονταν Κυριακη απογευμα για να βολευει τους περισσοτερους.Φυσικα ερχομαστε ντυμενοι σαν φυσιολογικοι ανθρωποι
Επιλεγουμε μια καφετερια(προσοχη να μην εχει κλεισει στο μεταξυ) και κανονιζουμε συναντηση για γνωριμια γατοκουβεντουλα(και οχι μονο) που συνοδευεται απο καφεδακι.Τωρα αν καποια μελη αραιωνουν τον καφε με πολλα,πολλα σφηνακια εγω τι να πω, αυτα ειναι γουστα

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καληνύχτα, αύριο έχει πρωινό ξύπνημα!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Λοιπον Ζορρο επειδη μ'αυτες δεν θα βγαλεις ακρηθα σε κατατοπισω εγω
Συνηθως οι συναντησεις μας(τρεις μεχρι τωρα) γινονταν Κυριακη απογευμα για να βολευει τους περισσοτερους.Φυσικα ερχομαστε ντυμενοι σαν φυσιολογικοι ανθρωποι
Επιλεγουμε μια καφετερια(προσοχη να μην εχει κλεισει στο μεταξυ) και κανονιζουμε συναντηση για γνωριμια γατοκουβεντουλα(και οχι μονο) που συνοδευεται απο καφεδακι.Τωρα αν καποια μελη αραιωνουν τον καφε με πολλα,πολλα σφηνακια εγω τι να πω, αυτα ειναι γουστα
![]()
Νίκη είσαι απίστευτη!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έλεγα κάτι για Γιαννιτσά. Για μια συνάντηση στα Γιαννιτσά αν συμφωνούνε κι άλλοι. Έλεγα μήπως θάτανε καλό να ακουστεί μια γατοπαρέα με αυτιά και ουρές που θέλει να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει πιο ...ανθρώπινο δηλαδή πιο ...φιλόγατο!
Ισως δεν ειναι τοσο ευκολο για πολλα μελη να παραβρεθουν σε συναντηση σε αλλη πολη ειτε λογω ελειψης μεταφορικου μεσου, η λογω ελειψης χρονου.
Παντος το να'ρθουμε σε επαφη με αυτον τον συλλογο ακουγεται πολυ καλη ιδεα.Να μας πουν τους δικους τροπους αντιμετωπισης του προβληματος των αδεσποτων και να μας διηγηθουν τις εμπειριες τους.Αλλα μπορουμε να ξεκινησουμε πιο απλα με ανταλλαγη αποψεων μεσω του φορουμ.Ισως ο φιλος Ζορρο μπορουσε να τους μιλησει για το myCat
και μεσω αυτου να τους γνωρισουμε καλυτερα οχι μονο εμεις απο Θεσ/νικη αλλα και τα υπολοιπα μελη απ'ολη την Ελλαδα.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ναι ρε συ και επειδη δεν ειναι εντελος τυφλος αλλα με περιορισμενη ορατοτητα το σκυλι δεν το δικαιολογει το ελληνικο δημοσιο.......... ξερεις καποιον εσυ raisa να μπορει να βοηθισει????
Εχω εκπαιδευτη εδω αν θελετε
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ισως δεν ειναι τοσο ευκολο για πολλα μελη να παραβρεθουν σε συναντηση σε αλλη πολη ειτε λογω ελειψης μεταφορικου μεσου, η λογω ελειψης χρονου.Παντος το να'ρθουμε σε επαφη με αυτον τον συλλογο ακουγεται πολυ καλη ιδεα.Να μας πουν τους δικους τροπους αντιμετωπισης του προβληματος των αδεσποτων και να μας διηγηθουν τις εμπειριες τους.
Αλλα μπορουμε να ξεκινησουμε πιο απλα με ανταλλαγη αποψεων μεσω του φορουμ.Ισως ο φιλος Ζορρο μπορουσε να τους μιλησει για το myCat
και μεσω αυτου να τους γνωρισουμε καλυτερα οχι μονο εμεις απο Θεσ/νικη αλλα και τα υπολοιπα μελη απ'ολη την Ελλαδα.![]()
[FONT="]Πολύ ευχαρίστως να τους πω. Ήδη στην φίλη που σας είπα της έστειλα μέσο [/FONT][FONT="]mail[/FONT][FONT="] την διεύθυνση και συγκεκριμένα εκεί που λέει για τα γατάκια με ειδικές ανάγκες. Ελπίζω να ανοίξει λογαριασμό και να τα λέμε και από εδώ μέσα. Όσο για την συνάντηση στην πόλη μου, αν και θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ, θα συμφωνήσω ότι είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθούν τόσα μέλη. Πιο εύκολο είναι να έρθουμε εμείς (όσοι μπορούμε) στην Θεσσαλονίκη[/FONT]
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εχω εκπαιδευτη εδω αν θελετε
yasmin, αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα....λόγω επαγγέλματος!
Εγώ πίστευα...έτσι τουλάχιστον μας είπαν στο πανεπιστήμιο
....ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει εκπαιδευτής σκύλων τυφλών.Αν θέλεις στείλε μου πμ με τα στοιχεία του?
μαγισσα
Διάσημο μέλος
[FONT="]Πολύ ευχαρίστως να τους πω. Ήδη στην φίλη που σας είπα της έστειλα μέσο [/FONT][FONT="]mail[/FONT][FONT="] την διεύθυνση και συγκεκριμένα εκεί που λέει για τα γατάκια με ειδικές ανάγκες. Ελπίζω να ανοίξει λογαριασμό και να τα λέμε και από εδώ μέσα. Όσο για την συνάντηση στην πόλη μου, αν και θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ, θα συμφωνήσω ότι είναι λίγο δύσκολο να μετακινηθούν τόσα μέλη. Πιο εύκολο είναι να έρθουμε εμείς (όσοι μπορούμε) στην Θεσσαλονίκη[/FONT]
Αν είναι να γίνει σύντομα όμως γιατί έγώ στις 20 Ιούνη περίπου φεύγω Χαλκιδική...... Και όπως ξέρουν όλοι δεν έχω ποτέ πάρει απουσία από τις συναντήσεις μας

και δεν σκοπεύω να αρχίσω τώρα......

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν είναι να γίνει σύντομα όμως γιατί έγώ στις 20 Ιούνη περίπου φεύγω Χαλκιδική...... Και όπως ξέρουν όλοι δεν έχω ποτέ πάρει απουσία από τις συναντήσεις μαςκαι δεν σκοπεύω να αρχίσω τώρα......
![]()
Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου????

2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου????
2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου![]()
Το συζητάμε.....

RedCat
Διάσημο μέλος

(ασχετα με την συνάντηση που κανονίζετε βεβαια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
υπάρχει μια περίπτωση να ανέβω Θεσσαλονίκη μάλλον μέσα στον Ιούλιο...θα σας ενημερώσω σχετικά μήπως σας δω εεεε??(ασχετα με την συνάντηση που κανονίζετε βεβαια)
Εμένα τηλεφωνικά γιατί θα είμαι Καλλικράτεια και δεν θα έχω πρόσβαση σε inernet άμεσα οπότε θα σε περιμένω μωρό μου να τα πούμε

RedCat
Διάσημο μέλος

ωραία!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ωραία!!
Φυσικά η πρόσκληση περιλαμβάνει ουζάκι μπανάκι

και καλή παρέα τι λες ?????

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν η τιμή είναι για αγορά σκύλου+ βασική υπακοή είναι τσιμπιμένη(αρκετά). Αν όμως περιλαμβάνει και εκπαίδευση για συνοδό τυφλού είναι πολύ καλή. Βασικά δεν μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση για συνοδεία ατόμου με ειδικές ανάγκες χωρίς να προηγηθεί βασική υπακοή.επικοινωνισε με ενα εκτροφιο στην Αυστρια Γερμανια ουτε ξερω και λενε 3000 ευρω με βασικη υπακοη
ΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ δεν εχει σημασια λεει........ 3000 ακατεβατα.......
εντομεταξη ειχε πολλες ευκαιριες για ενα πανεμορφο ημιαιμο χασκι και ενω η αγγελια ελεγε 3 μηνων οταν το ειδα καταλαβα οτι ηταν πανω απο 8 οχι μονο απο το σωμα αλλα απο τα δοντια![]()
αποφασισε τελικα να παει πρωτα για την εγχηριση και μετα να παρει σκυλο.......![]()
Για τέτοια περίπτωση το χάσκι αποκλείεται λόγο ιδιοσυγκρασίας. Να προτιμήσετε λαμπραντόρ, γκόλντεν ριτρίβερ, γερμανικό ποιμενικό. Ελλάδα, απ΄όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιος εκπαιδευτής. Ένας μόνο είναι για σκυλιά διάσωσης.
rose94
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool