Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #501 25-05-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Αν η τιμή είναι για αγορά σκύλου+ βασική υπακοή είναι τσιμπιμένη(αρκετά). Αν όμως περιλαμβάνει και εκπαίδευση για συνοδό τυφλού είναι πολύ καλή. Βασικά δεν μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση για συνοδεία ατόμου με ειδικές ανάγκες χωρίς να προηγηθεί βασική υπακοή. Για τέτοια περίπτωση το χάσκι αποκλείεται λόγο ιδιοσυγκρασίας. Να προτιμήσετε λαμπραντόρ, γκόλντεν ριτρίβερ, γερμανικό ποιμενικό. Ελλάδα, απ΄όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιος εκπαιδευτής. Ένας μόνο είναι για σκυλιά διάσωσης. Click για ανάπτυξη... Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:37 Η Ελένη1 έγραψε: #502 25-05-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... Από ένα σημείο και μετά. Είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία εκπαίδευσης. Το μελλοντικό αφεντικό παραβρίσκεται προς το τέλος και ο λόγος είναι να εξικιωθεί το μεν αφεντικό με τις εντολές ενώ το σκυλί να συνηθίσει το καινούργιο αφεντικό και τον τρόπο που δίνει τις εντολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:49 Ο Ζορρό έγραψε: #503 25-05-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες kittykat. Ετοιμάσου τότε και εσύ για συνάντηση στις επόμενες μέρες. Αρκεί να βολέψει κάπου ανάμεσα σε εξεταστικές και διακοπές μερικών μελών. Πως είναι το γατάκι; Τι ηλικία έχει και γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:54 Η Zbeebz έγραψε: #504 25-05-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Χαλαρά! Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η rose94 έγραψε: #505 25-05-08 16:55 Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη: Αν η τιμή είναι για αγορά σκύλου+ βασική υπακοή είναι τσιμπιμένη(αρκετά). Αν όμως περιλαμβάνει και εκπαίδευση για συνοδό τυφλού είναι πολύ καλή. Βασικά δεν μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση για συνοδεία ατόμου με ειδικές ανάγκες χωρίς να προηγηθεί βασική υπακοή. Για τέτοια περίπτωση το χάσκι αποκλείεται λόγο ιδιοσυγκρασίας. Να προτιμήσετε λαμπραντόρ, γκόλντεν ριτρίβερ, γερμανικό ποιμενικό. Ελλάδα, απ΄όσο ξέρω, δεν υπάρχει τέτοιος εκπαιδευτής. Ένας μόνο είναι για σκυλιά διάσωσης. Click για ανάπτυξη... Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:37 Η Ελένη1 έγραψε: #502 25-05-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... Από ένα σημείο και μετά. Είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία εκπαίδευσης. Το μελλοντικό αφεντικό παραβρίσκεται προς το τέλος και ο λόγος είναι να εξικιωθεί το μεν αφεντικό με τις εντολές ενώ το σκυλί να συνηθίσει το καινούργιο αφεντικό και τον τρόπο που δίνει τις εντολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:49 Ο Ζορρό έγραψε: #503 25-05-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες kittykat. Ετοιμάσου τότε και εσύ για συνάντηση στις επόμενες μέρες. Αρκεί να βολέψει κάπου ανάμεσα σε εξεταστικές και διακοπές μερικών μελών. Πως είναι το γατάκι; Τι ηλικία έχει και γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:54 Η Zbeebz έγραψε: #504 25-05-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Χαλαρά! Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η rose94 έγραψε: #505 25-05-08 16:55 Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... Από ένα σημείο και μετά. Είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία εκπαίδευσης. Το μελλοντικό αφεντικό παραβρίσκεται προς το τέλος και ο λόγος είναι να εξικιωθεί το μεν αφεντικό με τις εντολές ενώ το σκυλί να συνηθίσει το καινούργιο αφεντικό και τον τρόπο που δίνει τις εντολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:49 Ο Ζορρό έγραψε: #503 25-05-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες kittykat. Ετοιμάσου τότε και εσύ για συνάντηση στις επόμενες μέρες. Αρκεί να βολέψει κάπου ανάμεσα σε εξεταστικές και διακοπές μερικών μελών. Πως είναι το γατάκι; Τι ηλικία έχει και γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:54 Η Zbeebz έγραψε: #504 25-05-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Χαλαρά! Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η rose94 έγραψε: #505 25-05-08 16:55 Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες kittykat. Ετοιμάσου τότε και εσύ για συνάντηση στις επόμενες μέρες. Αρκεί να βολέψει κάπου ανάμεσα σε εξεταστικές και διακοπές μερικών μελών. Πως είναι το γατάκι; Τι ηλικία έχει και γιατί δεν μπορείς να το κρατήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:54 Η Zbeebz έγραψε: #504 25-05-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Χαλαρά! Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η rose94 έγραψε: #505 25-05-08 16:55 Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Χαλαρά! Μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rose94 Νεοφερμένο μέλος Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η rose94 έγραψε: #505 25-05-08 16:55 Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 16:55 Η Raisa έγραψε: #506 25-05-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Γειά σου και καλώς όρισες στην παρέα Ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά στον καφέ που λέμε να οργανώσουμε...πότε ακριβώς δεν ξέρω ακόμα αλλά σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 17:45 Η Μυρτω4038: #507 25-05-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Γεια σας παδιά!!!!!!!!!! Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες kittykat στο myCat.Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι Κυριακη απογευμα, ο καιρος τωρα ειναι θαυμασιος μπορουμε να πιουμε το καφεδακι μας εξω και κατω απο τις τεντες.Να τα ξαναπουμε και να γνωρισουμε τα νεα μελη.Λοιπον δηλωστε συμετοχη και προτεινεται μερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 19:05 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #508 25-05-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι θα λέγατε για Κυριακή 1/Ιουνίου???? 2 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου Click για ανάπτυξη... απο εμένα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:18 Η μαγισσα έγραψε: #509 25-05-08 22:18 Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kittykat: Το γατάκι είναι μια χαρά!!!!!!! είναι περίπου 3 μηνών και είναι αρσενικό! Δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί ή μαμά μου είναι της άποψης ότι τα ζώα πρέπει να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και όχι κλεισμένα μέσα στο σπίτι.....οπότε......αν και έχω δεθεί μαζί του από την πρώτη στιγμή θα πρέπει να το δώσουμε.... Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες και κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις το γατάκι σου ευχομε να σε δούμε από κοντά και αν βρεις ένα καλό σπίτι για το γατάκι σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 01:46 Η fantom-girl: #510 26-05-08 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι και γω έτσι ξέρω!!!! Περιμένω να δω τι θα πει η yasmin Εκτος αυτού ξέρω ότι για την εκπαίδευση συνοδού τυφλού πρέπει και το μελλοντικό αφεντικό να παραβρίσκεται στην εκπαίδευση Click για ανάπτυξη... η τιμη ειναι για Γερμανικο ποιμενικο και μονο βασικη εκπαιδευση οχι συνοδια.........δεν ενδιαφερομαι τοσο για συνοδια αλλα περισσοτερο για βασικη υπακοη. και εγω για αυτα τα τρια λεω γκολντεν,γερμανικο,βεγικο και ισως και λαμπραντορ ......δεν ενδιαφερομαι για καθαροαιμια αλλα για ενα σκυλο με καλο χαρακτηρα που να ειναι ηρεμος. ΜΕΣΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΦΙΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 21:14 Η Zbeebz έγραψε: #511 26-05-08 21:14 Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η Μυρτω4038: #512 26-05-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Προτείνω το Vibrato, Βασ. Ηρακλείου με Αριστοτέλους... επειδή είναι πανεύκολο να το βρει κανείς! Όλοι, ακόμα κι οι τουρίστες, ξέρουν πού είναι η Αριστοτέλους! Επίσης, όλους τους βολεύει, είτε μένουν δυτικά είτε ανατολικά. Fantom, έχει και σφηνάκια... χιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:04 Η Zbeebz έγραψε: #513 26-05-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το θυμαμαι.Στο διαδρομες βρηκα τα ακριβη στοιχεια Vibrato Aριστοτελους 12 & Βασ. Ηρακλειου τηλ.2310222908 Σιγουρα λειτουργει? Click για ανάπτυξη... Τελευταία φορά που το είδα λειτουργούσε, αλλά... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #514 26-05-08 23:21 λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λειτουργει,λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 23:24 Ο Ζορρό έγραψε: #515 26-05-08 23:24 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εγώ μέσα για Vibrato την Κυριακή 1 Ιουνίου. Μόνο εάν θα γίνει, προσωπικά θα με βόλευε να γίνει αργά το απογευματάκι γιατί από νωρίς ένας κολλητός μου βαπτίζει την κόρη του και μετά έχει τραπέζι. Θεωρώ ότι το αργότερο μετά τις 4 θα είμαι ελεύθερος. Βέβαια το θέμα είναι τι βολεύει στα περισσότερα μέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η Zbeebz έγραψε: #516 27-05-08 00:04 Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνήθως (απ' όσο μου είπαν, δηλαδή) βρισκόμαστε κατά τις 6. Μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έτσι δεν είναι, λαέ του MyCat; Αν ξεμπερδέψεις νωρίτερα, φόρα αυτιά γάτας για να σε γνωρίσουμε και λάβε θέση στο εν λόγω μαγαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:23 Ο Ζορρό έγραψε: #517 27-05-08 00:23 Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος. Να κλείσει 2-3 τραπέζια κάποια που θα είναι σίγουρα και μόλις μπαίνουμε στο μαγαζί να ζητάμε το συγκεκριμένο τραπέζι. Νομίζω ότι θα το προτιμούσα από τα γατίσια αυτιά. Δεν ταιριάζουν στο profil μου. Άσε που εάν με έβλεπε έτσι το γατάκι μου θα έπεφτε τʼ ανάσκελα και θα ξεραινόταν στα γέλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:29 Η Zbeebz έγραψε: #518 27-05-08 00:29 Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άπονε γατοπατέρα, γιατί βρε δεν τα φοράς τα αυτιά;;; Το γέλιο μακραίνει τη ζωή του γατιού σου!!! Σκέψου και το άλλο. Εκεί που ο μαγαζάτωρ σκοτώνει μύγες, ξαφνικά στο μαγαζί μπαίνει ένα λεφούσι κι όλοι φοράνε αυτιά γάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:33 Ο Ζορρό έγραψε: #519 27-05-08 00:33 Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και αν τα έχει τσούξει λιγάκι παραπάνω από πριν ο μαγαζάτωρ, πως λέτε να αντιδράσει με την εικόνα που θα αντικρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 00:37 Η Zbeebz έγραψε: #520 27-05-08 00:37 Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όπως και να αντιδράσει, εγώ θα φροντίσω να είμαι εκεί με βιντεοκάμερα!!!! Και καληνυχτώ... Ελπίζω την Κυριακή: 1. Να βρούμε ανοιχτό το μαγαζί και 2. Να περάσουμε ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη φορά! 'Νταξ, λαέ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.