MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γατοπαγίδα, στείρωση, επιστροφή στον δρόμο....:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!)
Ο ξενιτεμένος επέστρεψε!
Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει!

καλως τον δεχτηκες τον ξενιτεμένο σου!!! ενας κουκλος .
να δωσεις πολλα φιλια στην Λευκη κυρια και χαιρομαι που ολα πανε καλα :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως τον δεχτηκες τον ξενιτεμένο σου!!! ενας κουκλος .
να δωσεις πολλα φιλια στην Λευκη κυρια και χαιρομαι που ολα πανε καλα :up:
Παρατηρείτε τίποτα περίεργο σ' αυτό το ποστ??????:hmm::hmm::hmm:
Μην το ψάχνετε στην παράθεση, κοιτάξτε από πάνω!
Είναι βράδυ και ποστάρει η Νάνσυ!!!! Να υποθέσω ότι έβαλες τηλέφωνο????????????????????????????????:up::up::up::up::up:

Επί της ουσίας: Μπράβο, Μπιμπ, να μπαινοβγαίνεις ήρεμα κι ωραία!

Είναι βράδυ και ποστάρει η Νάνσυ!!!! Να υποθέσω ότι έβαλες τηλέφωνο????????????????????????????????:up::up::up::up::up:

ω ναι να το υποθεσεις!ιντερνετ ακομα δεν μου βαλαν...αλλα μπηκα με νετ καρτα σημερα...και βλεπουμε! :up:

Πάντως, καλό για κακό, μέχρι να αποκοιμηθούν τα γειτονικά μας πουλιά ο Beeb θα μείνει για λίγο σε περιορισμό γιατί τα κυαλάρει κανονικά.
Ούτε μία ούτε δύο, ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ έφαγε αραχτός στο μπαλκόνι ο διατανόπουλος!

ω ναι να το υποθεσεις!ιντερνετ ακομα δεν μου βαλαν...αλλα μπηκα με νετ καρτα σημερα...και βλεπουμε! :up:

Νανσουλα επιτελους σε διαβαζουμε βραδυ.:up:Ποσος καιρος περασε απο τοτε που εκανες την αιτηση? τι σου ειπαν αυτοι τι χρονο αναμονης εχουν?:)

Νανσουλα επιτελους σε διαβαζουμε βραδυ.:up:Ποσος καιρος περασε απο τοτε που εκανες την αιτηση? τι σου ειπαν αυτοι τι χρονο αναμονης εχουν?:)

Νικουλι μου την αιτηση την εκανα πριν 2 βδομαδες περιπου... το θεμα ειναι οτι α)δεν ειχα καν σταθερο τηλ , ουτε γραμμη..τιποτα! οπουτε επρεπε πρωτα να μου βαλουν γραμμη και σταθερο τηλ κ μετα ιντερνετ και
β) οτι ειναι νεοδομητη η περιοχη και δεν ηξερε να μου πει ποσο θ ακανει να μπει το ιντερνετ.... ελπιζω γρηγορα!!!

καλημέρα σας τελικά θα σας ανακοινώσω ότι μαλλον θα έρθω στην συνάντηση και θα σας δώ και πάλι όλους τους αγαπημένους παλιους και μελοντικά αγαπημένους καινούργιους στο mycat Θεσσαλονίκης......:up::up::up:

Άντε επιτέλους να γνωρίσουμε και έναν γατοπατέρα......:up::up::up::up:

Καλή αντάμωση λοιπόν την Κυριακή αγάπες μου από την πρόεδρο (να μην ξεχνιόμαστε άντε Τσιμπρίτσες και πολύ μου τεμπελιάσατε τελευταία):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά.......:P:P:P:P:P

Την Κυριακή, την Κυριακή
θα μαζευτούμε όλοι εκεί!

Υπογραφή,
η ποετάστρα :lol::lol::lol::lol::lol:

Την Κυριακή, την Κυριακή
θα μαζευτούμε όλοι εκεί!

Υπογραφή,

Άιντε και που να σφύξουν και οι ζέστες!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Την Κυριακή, την Κυριακή
θα μαζευτούμε όλοι εκεί!

Υπογραφή,

Άιντε και που να σφύξουν και οι ζέστες!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μια χαρα μας βλεπω ξαναβρηκαμε την φορμα μας;):up::up::up:
Υ.Γ Να κανω μια χαζη ερωτηση:PΤι ειναι ποεταστρα?:lol::lol::lol:

Μια χαρα μας βλεπω ξαναβρηκαμε την φορμα μας;):up::up::up:
Υ.Γ Να κανω μια χαζη ερωτηση:PΤι ειναι ποεταστρα?:lol::lol::lol:

Αυτό niki μου θα μας το απαντήσει η zbeebz αύριο που θα την δούμε γιατί να σου πω ούτε και εγώ ξέρω.....:lol::lol::lol:

ποετάστρα!

Ειρωνικά, η ποιήτρια!
(Όπως "ποετάστρος" είναι ειρωνικά ο ποιητής).
Είναι από τα ιταλικά/λατινικά.

Γιατρέ μου, γιατί νιώθω φύτουλας πρωί-πρωί;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ειρωνικά, η ποιήτρια!
(Όπως "ποετάστρος" είναι ειρωνικά ο ποιητής).
Είναι από τα ιταλικά/λατινικά.

Γιατρέ μου, γιατί νιώθω φύτουλας πρωί-πρωί;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Γιατί είσαι και πρωί και βράδυ!!!!!!:up::up::up::up:

Α!!!! και για ξαναπέσμου που θα βρεθούμε αύριο?????

Γιατί είσαι και πρωί και βράδυ!!!!!!:up::up::up::up:

Α!!!! και για ξαναπέσμου που θα βρεθούμε αύριο?????

Ναι αλλά είμαι ο καλύτερος φύτουλας απ' όλους τους φύτουλες, ε;;;; :D:D:D
Στο Vibrato. Είναι, όπως κατεβαίνεις την Αριστοτέλους, στην αριστερή γωνία με Βασιλέως Ηρακλείου, λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα.
You be welcome στη συνάντηση!!! χεχεχεχε

Ναι αλλά είμαι ο καλύτερος φύτουλας απ' όλους τους φύτουλες, ε;;;; :D:D:D
Στο Vibrato. Είναι, όπως κατεβαίνεις την Αριστοτέλους, στην αριστερή γωνία με Βασιλέως Ηρακλείου, λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα.
You be welcome στη συνάντηση!!! χεχεχεχε

Αχ!!!! εσύ εκτός από φύτουλας είσαι και μία μπήχτρα αλλά be welcome και από μένα φίλη μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ!!!! εσύ εκτός από φύτουλας είσαι και μία μπήχτρα αλλά be welcome και από μένα φίλη μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
"Μπήχτρα";;;;; Ααααααααααααα! Πάει η τιμή μου, πάει η υπόληψή μου, τώρα όσοι δεν με ξέρουν θα περιμένουν να δουν μουστακαλή τριχωτό οικοδόμο με μπάκα και ντυμένο στα ροζ!!!!!

"Μπήχτρα";;;;; Ααααααααααααα! Πάει η τιμή μου, πάει η υπόληψή μου, τώρα όσοι δεν με ξέρουν θα περιμένουν να δουν μουστακαλή τριχωτό οικοδόμο με μπάκα και ντυμένο στα ροζ!!!!!

Ε...και συ κάν΄τους το χατίρι και έλα έτσι!!!:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Ε...και συ κάν΄τους το χατίρι και έλα έτσι!!!:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Ausgezeichnet! Θα πάρω τη μπάκα μου και θα 'ρθω! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα εισαστε απισευτες.:up:Αρχισατε απο τωρα:lol::lol::lol:
Ακομη δεν κερασε σφηνακια το μαγαζι;):lol::lol::lol:
Υπομονη μεχρι αυριο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back