Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:07 Η Zbeebz έγραψε: #541 27-05-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Μυρτω4038: #542 27-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:33 Η LIFE έγραψε: #543 27-05-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο! Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!! Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά! Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:36 Η Zbeebz έγραψε: #544 27-05-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Click για ανάπτυξη... Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #545 27-05-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:09 Η Μυρτω4038: #542 27-05-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:33 Η LIFE έγραψε: #543 27-05-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο! Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!! Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά! Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:36 Η Zbeebz έγραψε: #544 27-05-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Click για ανάπτυξη... Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #545 27-05-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:33 Η LIFE έγραψε: #543 27-05-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο! Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!! Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά! Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:36 Η Zbeebz έγραψε: #544 27-05-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Click για ανάπτυξη... Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #545 27-05-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μυρτούλα και Niki, εδώ Άσπρη. Σήμερα η μπατλερίνα μου με πήγε στον γιατρό. Είμαι καλά, είμαι καλά! Το ογκίδιο σε μέγεθος χοντρής φακής ήταν κακό, αλλά ήταν καταμόναχο, είχε καλή διαφοροποίηση και η κατάταξή του ήταν στο GRADE I, όχι ΙΙ που ήταν το προηγούμενο, το μεγάλο! Οι άλλοι ιστοί που στάλθηκαν μαζί για βιοψία ήταν όλοι "φυσιολογικοί"!!!! Η μπατλερίνα ακόμα χορεύει από χαρά! Αύριο θα γυρίσει και ο Beeb! Click για ανάπτυξη... Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:36 Η Zbeebz έγραψε: #544 27-05-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Click για ανάπτυξη... Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #545 27-05-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλε πειτε το και στο ελληνικα για μας τους ανεπιδευκτους μαθησεως της γερμανικης Click για ανάπτυξη... Μαθημάτεν παραδίδεν Κυριακή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #545 27-05-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μπραβο Ζωη Αντε και με το καλο να γυρισει κι ο γατουλης σας σπιτι και τα 2 ζουζουνια να ειναι και παλι μαζι και καλα. Click για ανάπτυξη... Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #546 27-05-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Να σου το πω και γερμανικά;;;; Sie hat mich in die φάπεν!!! Und die σφαλιάρεν!!!! Click για ανάπτυξη... Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η LIFE έγραψε: #547 27-05-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αμήν! Έκανα και οχυρώσεις στο μπαλκόνι για να βγαίνει ο Beeb χωρίς να με κοψοχολιάζει... Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 01:22 Η fantom-girl: #548 28-05-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μάθημα 2ο: Σφαλιάρες = Ohrfeigen Nίκι κράτα σημειώσεις θα σας βάλω διαγώνισμα τέλος του μήνα Click για ανάπτυξη... ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:30 Η Raisa έγραψε: #549 28-05-08 07:30 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα γιατι εγω σκοπευω να παρω ενα ωραιοτατο F Click για ανάπτυξη... Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η fantom-girl: #550 28-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ε, αφού το σκοπεύεις θα το πάρεις, εγώ δε χαλάω χατίρια Click για ανάπτυξη... κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:48 Η Zbeebz έγραψε: #551 28-05-08 11:48 Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 080303_1146.jpg 12,7 KB · Εμφανίσεις: 13 jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γκελμεντίν σε μπελμεντίν... (άσμα από ταινία με Ξανθόπουλο!) Ο ξενιτεμένος επέστρεψε! Βρήκε τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και μπαινοβγαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:55 Η jasmine έγραψε: #552 28-05-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: κοριτσια και αγορια μετα απο 3 χρονια παραμονης μου στην υπεροχη χωρα μας καταφερα να παρω το 2ο μεταπτυχιακο μου Σημερα ελαβα την ειδοποιηση για να ορκιστω πραγμα το οποιο δεν πολυ καταλαβαινω γιατι γινεται.......... .Αλλα αυτο που βασικα δεν καταλαβαινω ειναι οτι μου στελνουν το μαιλ στισ 28 και θελουν να απαντισω μεχρι τισ 30 Επισης επρεπε να παρω τηλ για να μου πουν με την βαθμο το πηρα και τελος δεν με ενοιμερωσαν αν τελικα περασα στο doctorate ........ δηλαδη και εκεινο 2 μερες πριν γινω δεκτη θα με το πουν??????? μεσα στο μαιλ επισης λεει κατι για ενα¨"λογο" τι ειναι αυτο ????? και μαλιστα πρεπει να τουσ ενημερωσω μεχρι την Παρασκευη και τι θα λεω στον λογο.....?????????????????? (εγω λεω να πω για τισ γατες) ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ τελος θελω να ρωτησω η Mesogion street , Paradisos Amarousiou 151 που ειναι??????????????? Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η fantom-girl: #553 28-05-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Συγχαρητήρια βρε! Η οδός αυτή είναι στην Αθήνα! Εκεί πρέπει να πας? Δες στο www.driveme.gr βάλε οδό και αριθμό και θα σου δείξει! Click για ανάπτυξη... ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:05 Η Zbeebz έγραψε: #554 28-05-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ΑΘΗΝΑ??????????????????????????????????????????????????????????? Click για ανάπτυξη... Ω, ναι, στην Αθήνα, χοντρικά στα βόρεια προάστεια... Συγχαρητήρια κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η fantom-girl: #555 28-05-08 12:07 Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:15 Η jasmine έγραψε: #556 28-05-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Και πως θα παω στην Αθηνα?????? οεο? μονη και αβοηθητη στουσ 5 δρομους Ελα τωρα κοψτε την πλακα πεστε μου οτι δεν ειναι στην Αθηνα!!!!!!!! γιατι αν ειναι δεν προκειται να παω Click για ανάπτυξη... Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η fantom-girl: #557 28-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Αλήθεια στην Αθήνα είναι! Γιατί να σου πω ψέμματα. Σου είπα δες στο www.driveme.gr θα σου βγάλει χάρτη! Click για ανάπτυξη... απλα δεν θελω να το πιστεψω......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:21 Η jasmine έγραψε: #558 28-05-08 12:21 Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα ταξιδάκι είναι! Μπορεί να συναντήσεις και κάποιες από τις Αθηναίες φίλες μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:29 Η julia έγραψε: #559 28-05-08 12:29 Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δουλέυω εκεί κοντα!!!!! ..σχετικά πάντα.... Ξερω απέξω τραίνα λεοφωρεία κλπ κλπ!!! οτι θες πές..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η jasmine έγραψε: #560 28-05-08 12:30 Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να είδες? Ήδη βρήκες ανταπόκριση. Άντε μη το σκέφτεσαι. Ένα ωραίο ταξιδάκι είναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.